Ma vsepovsod... mi je na uho pri?lo, da so me opravljali, ?e?, da na legalen na?in nikoli ne more? priti do nove Mazde 6.
Ma sej ne vem a je to kriza srednjih leta al je bolj tisti tihi glas, ki pravi, da so tole zadnji trenutki, da si lahko privo??im kej takega za du?o. Kmalu bodo avti res samo ?e neki elektri?ni ali hibridni brez du?e namenjeni le za prevoz iz A v B in predno se to zgodi bi mogo?e rad imel ?e kak stroj, da si lahko neko? re?em, da sem ga imel in nisem zamudil trenutka, ki bo verjetno zelo kmalu zginil za vedno.
nima to sem pa pazil, da takih nisem gledal, ker zlo hitro je potem kakak sklopka hin, ?e so se ?li vle?no slu?bo.
Naj pridejo k meni, po moje sem en redkih kjer imam vse ?isto, nisem na minimalcu ?eprav mam s.p..
?e je pa kaj za kar me boli kita je to kaj drugi re?ejo, naj bojo fov?, opravljivi, zahrbtni...zarad mene, va?no je da ma? sam po?lihtan. A do passata pa audija pa loh?
Obnova: kupi novo M6 (loh pride? se dra?it)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tegale sem pa pred dobrim tednom v M?nchnu slikal...
Mislim, da sem to ?e napisal, v Bovcu sem sre?al nekaj let nazaj Italijana, ki je imel pripopanih naenkrat 5 najmanj?ih vinjet (nisem prepri?an a takrat je bila to mese?na se mi zdi) in sem ga seveda vpra?al zakaj to....in dejal je da je v Sloveniji 5 dni....
Napotil sem ga na Petrol, ker to je bila tudi malomarnost prodajalca, ker ga ni vsaj vpra?al!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss: boli te za zlobne jezike. Js pravim "s tem jezikom ko gobca? me lahk poli?e? po riti"
?e bi se vsak slovenc tok ukvarju s seboj kot se z drugimi bi mel celo ?ivljenje kej za delat.
kar se ti?e pa estetike avta mi je pa jasno...
smo dobili pred leti VW Beetla k hi?i. Pa sm reku "ka je to?! nima prtla?nika, headrooma ma za ko?arkarje (v familiji noben ?ez 1.80), podhranjen motor, ob?utek na cesti kot bi plaval, zadnji sede?i zani?..."
"ja lep je"
Boss a ti dela? pri NLB na ?martinki? Ker mazda6 je pa res lepa
yep pa na tablici ma homologiranih 12 konjev, ko moja vespa
Schumi obetavno, ?eprav se je pokazalo, da je Mercedes ?ele 3 ali celo 4 mo? - skratka kanta, s katero bo ob regularnih razmerah nemogo?e zmagati.
Za pohvalit tudi Alonso, ki je iztisnil maksimum iz rde?e kante, pa seveda Vettel, Maldonado presene?enje dneva. Kimiju bo letos te?ka predla.
Kaj je Jo?a, a si kej razo?aran, ko je en knof opral tvojega nad-voznika?
S tako prevlado bo Button z lahkoto prvak, enako je bilo v Brawnu, samo tempomat bo vklju?il...
Mercedes mora vzdr?ati - ni pa taka kanta, saj je bilo do odstopa (ko sem ?el nazaj spat ) presenetljivo, da ga vettel z DRSjem ni mogel niti za malo ujeti, ovinki so drugo...
Kaka Barcelona bo za njih....
Massa, Rosberg.....lokomotivci....?koda pa Groesjana in dober Maldonado a preagresiven, Senna pa nadaljuje kjer je kon?al
Stavim svoja jajca, da tisti, ki najbolj proti tulijo zakonika ?e pogledal niso od dale?, kaj ?ele, da bi ga prebrali. ?e bi ga prebrali ne bi tako demagogijo zganjali in la? ?irili.
Mater za tistih nekaj istospolnih zakonskih zvez tak halo, da o posvajanu otrok raje sploh ne bi saj to?no pi?e, da lahko posvoji le otroka svojega partnerja in nikogar drugega - da o kak?nih vrstah, kjer bodo homoseksualci stali za posvojitev ni nobene pravne mo?nosti niti podlage. Mislim kr-neki zahojenci eni nerazgledani.
ima? ?e?
nisem gledal, ampak a je res Alonsi sekundo hitrej?i od masse pa ?e pesek je obiskal.... :ne vem: Ne razumem Ferrarija zakaj ne da ?anse enmu agresivcu za volanom....
Poglejte ?e iz drugega zornega kota....razgrnil je javno in naj sedaj policija in organi naredijo kar morajo, in javnost bo spremljala kaj in kako se bodo obrnili pri dolo?enih imenih.
Npr. lahko je ?e kak?na uradna oseba kateri prijavi? zadevo podkupljena in potem zakrijejo sledi.
Primer od kolega: je prijavil delodajalca na in?pektorat, ?ez 15min ga je ?e delodajalec klical, ?e se lahko vse dogovorijo samo da umakne uradni predlog, da ne bo dobil kazni.
Tko da....
a to ni dost javno, da zakrijejo sledi?????
Pravkar rezerviral tale sanjski plac za moje julijsko praznovanje (?e se izvle?em iz Kristusovih let, hehe). Mislim da bo vabljenih tudi kar nekaj mazda?ev! :mi pijemoo:
pr vodicah?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
gledam cel dan direkt, kot usihajo?a bela reka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani