Sm po meilu ?estital novmu ?upanu, pa ?e tut dobil zahvalo za ?estitke in glas, ter vabilo da se lahko kaj zglasim do njega, da podebatirava o aktualni problematiki (vrtci itd.)!
Alex - v?asih ni dobro bit preve? hraber, ker nikol ne ve? s kom ma? posla, magari da ima v ?epu kak?en konkreten no?, pa te prebode na celi ?rti, mislim da nobena zlatnina ni tolko vredna!
Sej vem,da ni pametno bit hraber.Verjetno bi se res umaknil in zaklenil spodaj vhodna vrata.
Verjamem, ker ?e bi jih sam zalotil bi bla tud veselica. In pol se ljudje ?e ?udijo zakaj se jih ho?jo znebit tako Francozi kot Italijani pa ?e kdo - jaz jim dam ?ist prav, ker so v veliki ve?ini samo za ?kodo (z malo za?etnico) delat.
Aja, kaj pa so ti odtujili?
Totalno imajo prav Francozi. Se strinjam.Nobene koristi od njih.Ok,mogo?e so nekateri v Romuniji po?teni in po?teno delajo.Tej po Evropi pa so ?isti olo?.V ?paniji in Portugalski jih ne morejo prebavljati,enako v italiji.
Le zakaj?
Mah,vsega po malo je ?lo.Razmi?lam,da bi nabavil bitbula,ki bi spu??al promet samo v eno smer.
Evo,se je za?elo tudi pri nas.Tudi sam sem bil tar?a teh kure**h romunov (beri ciganov).
Sosed je res opazil belo fabio romunskih tablic.
Koji kurac delajo oni v Evropski uniji mi ?e vedno ni jasno.
Obvestilo v vednost !
Zadnje dneve se v spodnji Semedeli dnevno vrstijo vlomi v stanovanjske bloke (Tom?i?eva, Jur?i?eva, Levstikova, Velu??kova, pa tudi na Kvedrovi). Neznanca vlamljata v stanovanja prete?no v dopoldanskem ?asu med 09.00 in 11.00 uro z lomljenjem cilindri?ne klju?avnice in o?itno, ko je prete?ni del ljudi v slu?bi. Iz stanovanj kradejo zlatnino in denar.
V tej zvezi naj bi bil opa?en os. avtomobil bele ali strebrne barve, verjetno znamke ?koda Fabia, romunskih ali bolgarskih reg. tasblic. V njem naj bi se preva?ala ?enska in mo?ki. Obstaja informacija, da se pojavlja tudi temnej?i avtomobil reg. obmo?ja Kr?ko.
Vlomi se intenzivno vrstijo tudi v Izoli, Luciji in Piranu (o?itno po celi obali).
V kolikor opazite avtomobil danega opisa lahko pokli?ete na 113.
Jebi ga zdej, js mam do AC 35km in vinjeto rabim do max 2X na mesec, pa jo imam in me BK, ?e mam za vse kozlarije mam tud za take stvari,(treba je upo?tevat da sem gorenjc) ki mi pridejo prav tud samo 1-2X na mesec.
Veliko Ljubljan?anov,maribor?anov,primorcev,... se je dnevno vozilo đabe po obvoznicah in AC(relacije med cestninskimi) ve? let, zdej pa jamrajo, js bi tam ?e extra cestnino postavil za take.
Jebemu sunac al vinjeto al pa okol riti v ?ep, pa brez jamranja.
ps. Mogo?e stereotipi in pregovori o gorenjcih ne dr?ijo ve? ?
he,he,na? ?upan ?e ureja to zadevo.
?e ne bodo umaknili vinjet za ta odsek,bo preklical dovoljenje za ru?itev enega nadvoza in ne bodo mogli graditi avtoceste,he,he.Zakon ta na? ?upan.
Ironija je, da sem hotel postati ?e v 4. letniku. Pa sem ravno tisti dan imel glavno vo?njo. Potem pa nikoli nisem ?el. No ta teden je pa sodelavec ?el pa sem se mu pridru?il. In ni? me ni bilo strah.
Lepa gesta.Jaz sem dal kri ?e 40X.Za rockerja kar lepa ?tevilka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse najbolj?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani