Skoči na vsebino
dostava kamerce
Napisano

Hahe, JureS, pa to je noro, jaz pa ti pravkar pisal ZS, da kje jo lahko dans prevzamem. :D

Aja, ?e je mi?ljena moja LPG ki?ta ima 0,3 litra ve?jo prostornino. :jezicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

to?no tako... pa? vozi? dokler ni vredna le ?e par jurjev pol ti pa ni ve? hudo, tud, ?e jo v jark zapelje?.

Tudi sam sem podobnega mnenja, ker ?e recimo govorim o nekem avtu, ki mi vizualno ni v?e?, se ga bo da dalo (domnevno) hitro prodat, pa matr milo, da se pa ne bom s to ki?to pred tem 5 let ali ve? preva?al in to samo zaradi la?je prodaje. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

V?eraj gledan en bustast film (Wanted iz leta 2008), katerega ogleda vam ne priporo?am, razen ?e imate radi totalna pretiravanja, ki ?e mejijo na SF filme. :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

@Simon87 - pa? ?e eden ve? izmed mnogih frustriranih Slovencev (verjetno "brzostrelcev" kot bi opisal pokojni dr. Rugelj), oseba ni zadovljna s samim seboj, s svojim ?ivljenjem itd., ter i??e napake pri drugih, zraven pa na plano spravlja svoje tegobe in frustracije. :zvizga: O?itno se je tudi pri plehu "na?el" in poistovetil s tipi?nim Janezom, ki si niti slu?ajno ne drzne izstopati iz sivine povpre?ja in ?e iz tega razloga fura svoj famozni Piss-at, kot ga ljubkovalno imenujem. :cheers::D

P.S. Zame recimo beseda kmet nikakor ni ?alitev (dejstvo je, da brez njih ne bi bilo pridelane hrane, itd.), pa? pa kmet brez zemlje oz. umski maloposestnik, no tale tvoj sosed bi lahko bil nekaj od na?tetega. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj ni res pa je
Napisano

Boss, se vidi, da ne zna? (ali pa premalo) moli?, druga?e bi bilo s tvojo kapelco vse O.K. :hohoho:

Sicer pa, ?e ima? nekaj zavarovano, res ne zastopim zakaj bi bil v dolo?enem delu samopla?nik. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne, kar svoje noge pretegnil, tamala ni tako zagreta za dolge ture. :D

Se pa zdele malo ra?unalni?arja po?utim, ker sem mislu da sem totalni antitalent, pa sem vseeno nekaj sam po?timal. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf tole pa ni fajn, no sicer sem te ve?krat opomnil na "Flash lube" mazanje, pa nisi bil sli?at zainteresiran. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gostinska ponudba
Napisano

Danes jedu eno najbolj?ih pic ali mogo?e celo najbolj?o v zadnjih 35-ih letih. :D

Bil sem v Mozirju - pizzerija Pr¨pek, piratska pizza. :rispekt::rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.