Pridem v soboto zve?er domov z fuzbala in slu?ajno naletim, da lep?a polovica brska po avto.net. Njena Corsa je zaradi posledice njene mirne vo?nje vsa preluknjana, popraskana, pobutana in ?e ?trom lepo zajebava. V glavnem avto je katastrofa.
Vse uredu, dokler ne prbije da ?eli kupiti Cliota, ker so ji prijateljice rekle da je to odli?en avto in lep avto. Od same sre?e, da se bo na dvori??u pojavil ?e eden grdav? od francoza poleg fotrove gajbe.
Odgovor:
Ha ha ha, kira izjava.
Zdej ko bo? fotr prid po mojo 6ko :)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jures ne nisem hodo na ?trom Gimnazija Celje - Center
Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje...
al pa po isti pa bo? imel fake formula 1 sound
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Da ne pride do nesporazuma. Uradno sem stric in me znajo "izkoristit", kjer je mo?no. Seveda so pogruntali tudi, da je moja M6 precej bolj prakti?na za otroka okrog vozit kot Alfa, Getz in Fiat Punto.
ouups, no bo? pa s certifikatom okrog hodil...
Pazi, ko otrok pogrunta mazdo je konec, se bo drl v vseh drugih avtih....
1.) Dec fejka podkupovanje, zato da bi nabil ve?jo legitiminost Viranotvi listi, ki je vso zgubila po volitvah.
2.)Je dejansko zavrnil pokupnino, kar je pohvalno in ?e bolj, da se bo teh prascev lotil. A dolgo ne bo "?ivel", mu bojo hitro na?timali kako umazanijo, da se ga bojo re?ili.
3. je dejansko podkupljen in si sigura izhod ven............
Vid007 - naj te opozorim, da je internet javni medij in vse dostopno.............pa ?e si to ti ali ne, ampak rojstne podatke, ki so enaki popa? sam in se sam izpostavlja?
?e ti pa zraven pravijo, da je popolna dru?ina le sveta dru?ina pol men ni ni? ve? jasno. Se pravi edino pravilno dru?ino sestavljajo sine Jezus, mati Marija in kru?ni o?e Jo?ef. Pri tem, da je ?lo ali za umetno oploditev s strani neznane osebe (sveti duh) ali pa je marija v strahu zamol?ala Jo?efu s kom je bila.
Boss, polep?al si mi dan.....
dajmo majo vpra?at, kdo je vidu ukradel identiteto. to bo zanimivo.
Registriraj se in poglej od kdaj je uporabnik pridru?en - grem staviti da dolgo pred tem ko smo mi tukaj...............................
Domnevam, pa da bo ta profil v zelo kratkem izginil, ampak ga ne bo zaprl lastnik, vanj bodo vdrli in ga zbrisali, pobrali podatke in ga o?kodovali za nadaljnih 20 let, in treba se bo sklicevati na du?evno stisko
Upam da je to sarkazem. V?eraj je vse ?ivo zadel in tudi ?timal akcije po celem igri??u.
Peleta nisem gledal ker sem premlad, Maradono sem ujel bolj na drogi kot pa ?ogi, ampak vseeno mislim da Messi presega oba. ?e pobere ?e svetovno prvestvo, bo pa najbolj?i brez debate.
niti ne v prvem pol?asu je mel kar nekaj levo-desno opcij ko je ?utiral mimo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Just in case ?e bi bila napoved zelo zelo slaba 14.4 rezervni datum, druga?e smo ?e vedno na planu, pa da se tema mal posodobi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani