?ist tko sem vpra?al, ker pr men mam ?e davno cagar in domet na ni?li pa mi uspe le dobrih 58litrov notri spravt. Enkrat sem se sicer pomatral in ene 10minut po?as dolival, pa sem res spravil na dobrih 61litrov sam to je postopek za mazohiste.
Jaz sem ?e dosegel 59,5L, ?lo bi ?e ve? a ko pride pumpa je pa? treba zaviti
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lani sem sicer prodal ve?je bremze ampak se mi je pa letos usralo in sem dobil dober komplet (?eljusti, diski, plo??ice) za sme?nih 80?. ?eljusti laufajo kot ?us, diski minimalni rob (jutri jih poravnajo), plo??ice ogromno mase. ?e neko no-name 5,1 zavorno imam na zalogi tako, da za v nedeljo za na Grobnik bi moglo biti kar OK.
EDIT: U pizdo naj gre vse skup, de? je napovedan!
V nedeljo bo ok
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na tak na?in se spodbuja avte na lizing, gnar pa doma v ?tunfu. In ?e si slu?ajno dobil tisti mesec ker pa? nisi vedel, na ra?un kredit za obnovo stanovanja in ga ima? na ra?unu, ti ga vrli CSD ?teje zraven in ti vi?a razred za vrtec. to da za ta denar pla?uje? kredo pa nikogar ne zanima, jasno.
Mah kradit kradit kradit in ?e enkrat kradit. ?e si po?ten nima? ni?.
Ammmmm oba avta na lizing so mi steli.....se vedno je v prometni lastnim-uporabnik. Brez skrbi 'they know'
Porka ma..na.Vzel sem si dopust ta teden z namenom , ker je ?e prej?nji ?etrtek pri?el iz usa paket na na?o carino, da bom ta teden eno stvar kon?al. In glej ga zlomka, izgleda kot da na?i vrli cariniki ?e ?tajkajo (no ne glih, ker ko ?trajkajo delajo kao po predpisih in vestno).Danes je sreda in ?e vedno si ogledujejo paket z par barvami in ne morejo in ne morejo se verjetno odlo?it, ali bi za?eli delati ali ne.
In potem naj bi podpiral javni sektor? ?e bi vsi tako hitro delali, bi lahko zaprli barake v par tednih.
Kaj mi pomaga hitra po?ta iz usa (po?ilka je pri?la v 4 dneh) do na?ih, ?e pa potem tam stoji en teden.
Hmmmm na Po?ti v Ljubljani, ?e pride? tja opravijo pregled expresno pred teboj - povpra?aj o tem, jaz vedno tako naredim in dobim paket tisti dan ko listek pride, samo tja je treba iti
Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio...
ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu)
Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani