Skoči na vsebino
Poraba izziv 2012
Napisano

Just in case ?e bi bila napoved zelo zelo slaba 14.4 rezervni datum, druga?e smo ?e vedno na planu, pa da se tema mal posodobi :hohoho:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Js pa bi pohvalu moje ?ivce-po treh urah foto?opa mi uspel sestavt forumski podpis, pixel za pixlom B)

a ni la?i slikat tvojo pa spopat 3 slike skup :)

nice

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ne glede na rezultat si pi?e golman basla novo poglavje v svoji karijeri

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Piiida pa te varcne zarnice, prizges, se butnes pol pa se cakas da vidis koncno kam si se butnu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj naj ti re?em - moja tud Citroene in Renaulte gleda... men je pa slabo od vsega hudega.

ziher so ji prijateljice tako svetovale, ti pa nima? pojma :P

Boss v bencinarju renoju - priceless

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz pravim, da je vsak nedol?en, dokler se ga ne obsodi.Zdej, ali je to prav in realno, naj vsak presodi sam.

Mislim,da je ve?ino stvari, ki so javne (afere in podobni rumeni tisk) bolj ali manj rekla-kazala in so pravi "maherji" v senci in se smejijo. ;)

Zdej, kdo bi zmagal na tem forumu je vpra?anje; odvisno, kdo ima ve? trikov in me?alcev megle v rokavu. :P

To dr?i, samo v dr?avi, kjer ne pride niti do sodi??a, oziroma je krivda zgolj pojem to ni mo?no :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zelo dober video, kjer se vidi na kake na?ine poizku?ajo zaustaviti Messija, v 90% bi drug igralec bil ?e na tleh....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pridem v soboto zve?er domov z fuzbala in slu?ajno naletim, da lep?a polovica brska po avto.net. Njena Corsa je zaradi posledice njene mirne vo?nje vsa preluknjana, popraskana, pobutana in ?e ?trom lepo zajebava. V glavnem avto je katastrofa.

Vse uredu, dokler ne prbije da ?eli kupiti Cliota, ker so ji prijateljice rekle da je to odli?en avto in lep avto. Od same sre?e, da se bo na dvori??u pojavil ?e eden grdav? od francoza poleg fotrove gajbe.

Odgovor:

Objavljena slika

Ha ha ha, kira izjava.

Zdej ko bo? fotr prid po mojo 6ko :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri wooferju...
Napisano

Jures ne nisem hodo na ?trom ;) Gimnazija Celje - Center :D

Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... sramezljiv No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje...

al pa po isti pa bo? imel fake formula 1 sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da ne pride do nesporazuma. Uradno sem stric in me znajo "izkoristit", kjer je mo?no. Seveda so pogruntali tudi, da je moja M6 precej bolj prakti?na za otroka okrog vozit kot Alfa, Getz in Fiat Punto. :D

ouups, no bo? pa s certifikatom okrog hodil...

Pazi, ko otrok pogrunta mazdo je konec, se bo drl v vseh drugih avtih....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri wooferju...
Napisano

ka?na kompliciranja :(

:harhar:

res...a nisi ti na ?trom hodu qwerty? :)

Edino poglej ?e nima? bridge za woofer na izhodu, potem da? + na levo i na desno - mora biti ozna?eno

A ma tvoja tudi ozna?eno spodaj input pa output pa ti ne gre? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imel "u?ne" ure previjanja plenic :D

zdej si uradno foter :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po?as si ?e na vrsti :hudicek:

ammm kdo je nose??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Predlagam, da naredite mazda meet v oblike soo?enja. Levi - desni....

ostali bomo pa volilci :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sam, da niso spet tablice ?le... :blush:

Nekdo je o?itno orng fou?....al pa ker na? :=)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tle sta dva scenarija:

1.) Dec fejka podkupovanje, zato da bi nabil ve?jo legitiminost Viranotvi listi, ki je vso zgubila po volitvah.

2.)Je dejansko zavrnil pokupnino, kar je pohvalno in ?e bolj, da se bo teh prascev lotil. A dolgo ne bo "?ivel", mu bojo hitro na?timali kako umazanijo, da se ga bojo re?ili.

3. je dejansko podkupljen in si sigura izhod ven............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bo mascherano pucal zadaj, pa zanetija naj vpokli?ejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobra :bravo: originala ?e nimam, samo neko dokazilo :hudicek:

Druga? pa hvala vsem za ?estitke, sem se namatral predno sem tole skup spacal.

Menjava slu?b negativno vpliva na u?ne zmo?nosti, gradnja hi?e prav tako :D

Saj original se izgubi in se maha s potrdilom....u?i se, u?i fant, to je sedaj realnost :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ti pa zraven pravijo, da je popolna dru?ina le sveta dru?ina pol men ni ni? ve? jasno. Se pravi edino pravilno dru?ino sestavljajo sine Jezus, mati Marija in kru?ni o?e Jo?ef. Pri tem, da je ?lo ali za umetno oploditev s strani neznane osebe (sveti duh) ali pa je marija v strahu zamol?ala Jo?efu s kom je bila.

Boss, polep?al si mi dan..... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

mislim da je dobro da tukaj kdo pokli?e policijo da se takoj ugotovi kdo je naredil tam profil.

ko se bo ugotovilo da je to vid iz velenja, bo pizdarija.

tole je med prijatelji vid007 na tisti strani:

http://www.najdem.si/Maja

dajmo majo vpra?at, kdo je vidu ukradel identiteto. to bo zanimivo.

Registriraj se in poglej od kdaj je uporabnik pridru?en - grem staviti da dolgo pred tem ko smo mi tukaj...............................

Domnevam, pa da bo ta profil v zelo kratkem izginil, ampak ga ne bo zaprl lastnik, vanj bodo vdrli in ga zbrisali, pobrali podatke in ga o?kodovali za nadaljnih 20 let, in treba se bo sklicevati na du?evno stisko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Upam da je to sarkazem. :D V?eraj je vse ?ivo zadel in tudi ?timal akcije po celem igri??u.

Peleta nisem gledal ker sem premlad, Maradono sem ujel bolj na drogi kot pa ?ogi, ampak vseeno mislim da Messi presega oba. ?e pobere ?e svetovno prvestvo, bo pa najbolj?i brez debate.

niti ne v prvem pol?asu je mel kar nekaj levo-desno opcij ko je ?utiral mimo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.