Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

ce je lojz ona pol me zanima s cem preseneca zeno iznenada od zadi? :D

ne vem,verjetno ne re?e "a vidi mi ruke"- spredaj. :dudek::blink:

Jaz sem imel danes zelooooozdravo kosilo... Dunajca, pe?en mlad krompir in BREZ SOLATE :hohoho:

res zanimivo-enako jaz +zraven ?e sv.pe?enka+solata (paradi?nik,mladi fi?oleti).njami njami...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam. Samo tam tudi ne vidi? toliko prehitevanj v ?karjice, limanja za ritjo, nestrpnosti,...:)

odvisno,pokateri dr?avi se vozi?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pametno razmi?ljanje

Pa ?e neki ne pozabit... ja kdo bo pa kontroliral tako ?tevilo kratkotrajnih vinjet saj to ne bo ?lo brez ustavljanja in detaljnega pregleda veljavnosti.

Tko bi vsi stali na teh pregledovalnih akcijah... oziroma se nam to itak obeta po 1.7.2009 saj zdaj je bilo enostavno lepo je barvo na dale? pogledal in je vedel vse saj ?e so oran?ne so veljavne.

Ma itak so to na?e narodne posebnosti in znamenitosti. :P

...se vozi? po celi Evropi in ne vidi? tam toliko policajev kot od Kp do Lj z lizikami in laserji-videoigricami.

Le zakaj je tako?. :whatever::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaz bi dal dnevno vinjeto, pa ceno 3 EURe, pol pa naj se vozi kdor se ho?e... turisti bi itak morali kupiti najmanj 2 :)

pa ?e marsikdo od doma?ih bi za enkratno ali dvakratno pot do LJ (npr. iz na?ih koncev) rade volje kupil vinjetko, za 35 ali pa celo 55 EUR pa je nebo kupil sploh...

:bravo: se popolnoma strinjam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole me je pa danes pogrelo

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/1042272785

A so novinarji res tolk neumni in za luno, da raje pi?ejo ?lanke v bran kriminalcem kot pa da bi jih pohvalili za dobro izvedeno policijsko akcijo v boju proti organiziranemu kriminalu.

Jaz sem bil najprej navdu?en pol pa preberem ta ?lanek in komentarje nekaterih ovc, ki jih skrbi policijsko "nasilje" pa me je vse minilo - jebemu Slovenistan a niso dost ?e Strojani a zdej bomo pa svakojake kriminalce in dilerje branili ter jih uj?kali, ko bodo na?im otrokom prodajali drogo... da se ti obrne :angry:

e ja,res neolikano.Ko pride? koga aretirat mora? najprej spodaj na domofonu lepo prosit,?e ti odprejo vrata.

Nato se ustavi? pred vrati osumljenca in pozvoni?.Ne sme? preve? mo?no zvoniti,raje dvakrat kratko in narahlo.Nato ti le-ta odpre in seveda si mora? obvezno natakniti copate in obljubiti mora?,da ne bo? mrvil pi?kotov po tleh.

Ob prijetnem kramljanju in tihi muziki v ozadju ga lepo prosi?,da ne bi preve? motili sosedov a ne,?e si blagovoli natakniti lisice na roke-(po obvezni kavici) .

Nato ob prijetnem kramljanju o tem,ali bo de? ali ne,zapustimo kar se da tiho in neopazno stavbo.

Osumljenca povabimo,da se namesti v zadnji del kombiniranega vozila kjer je bolj prostorno in zra?no.

Z nasme?kom na obrazu gremo novim dogodiv??inam naproti. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

majkemu, sem na hitro prebral, pa razumel, da naj kaalmanu kupi bobne za r.d. :P

sem se ?e veselil, pa ?e po?rl bi tale zadnji stavek o glu?nikih, ?e bi se name nana?alo :)

a ja,a misli?,da ne bi pri?li komu prav v tvoji bli?ini?(glu?niki namre?) :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NINJA
Napisano

eeeeeeeeeeeeeeeh, brez skrbi, ne bo ti hudega !

je kar lepo, cifra se vi?a, v sebi si pa mlad ;)

vem iz izku?enj ;)

e ja-cifra se vi?a mi smo pa vedno mlaj?i in utrgani. :aaaaa::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dej mu kontro pa kupi tamalmu bobne za roj. dan :P

aja, pa zase ne pozabi enih dobrih glu?nikov :hohoho:

ta mali je ?el po mojih stopinjah in ?e veselo "trga strune" na vseh vrstah brenkal. :bravo::punk: Moram re?i,da ni nikoli,niti takoj prvi?,zvenelo niti podobno sosedovemu.Je pa res,da v ?asu sosedovih "seans" z trobento za ?uda ni nikjer nobene ma?ke,kar pa je tudi nek +. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pa sej ves kaj moras narest a ne :D

nobena trobenta ni mocnejsa od elektrike :punk:

sam tudi nobena stvar ni huj?a od za?etni?kih tonov na trobenti...no ja,vijolina ji lahko parira. :bravo:

...mogo?e je pa to kontra na mojo elektriko? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odpri ohi?je ter ga konkretno spihaj. Bo? presene?en zelo. :hohoho: Zna biti, da bo to. ;)

e ja,jaz sem vgrajeval peka? noter in je bilo res en kamion praha noter v ra?unalniku. :P

Vse sem lepo posesal in je sedaj kot nov.Tudi v venilatorju je bilo hudo. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V ra?unalniku mi neki ?udno ropota, tak zvok kokr ko je avto ful na minimumu z olom, pa se sli? ventile, po moje nav dovg! <_<:angry2:

kaj pa,?e rabi ta velik servis? :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

....by the way,koliko olja gre noter pri M6 diesel- od min.do max. na kontrolni pal?ki?(v dl,litrih?) :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@ Labi:

No ja, tam kjer je bila omejitev sem vozil po omejitvi (120), ni pa bilo tega veliko. Pa tankal sem Shell V-power becin (Ajvar ve).

Za lidl sem pa gledal whisky Ballantines 0,7 dl: pri nas 15?, tam 10,99? ter gillete gel je pri nas eden 4?, tam sta 4? dva.

...ja,samo tam imajo pol manj?e pla?e kot mi. :aaaaa::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.