Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

jaz tud ne stekam kaj te tok moti tole??

jaz grem pac na tisto pumpo katera je prazna, sploh ne razsmiljam o tem na kateri strani je luknja (glavno, da ga das noter :P )

E ja. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bilo tu pri nas zeloooo vro?e.Morje ima "?e" 21°C.

No,in ker je bilo tako zelooo vro?e in je morje ?e tako toplo...

...sem moral zamenjati kolesa na moji Mazdici,ker je pri 130/uro treslo,kot da bi vozil po makadamu.

Kaj pa,?e niso kriva kolesa?...in je samo cesta res taka? :aaaaa:

Kakorkoli,ko sem na eni strani dal kolesa dol,da jih zamenjam-sprednje nazaj in obratno,sem ugotovil,da kljub temu,da sem pred dvema letoma temeljito "polep?al diske in ostale ruzne zadeve pri kolesih, so spet vse

zaruznile.

No,in po dveh urcah je rezultat tu.

post-399-1242583062_thumb.jpg-spredaj

post-399-1242583096_thumb.jpg-zadaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leplenje za rit
Napisano

ufff kok problemov na cesti :P

en je zadnjic mel zmigavc skoz prizgan pa se mu zacel trobit in blendat, pol sem ga prehitu z desne mu prizgal meglenko in ga nasprical z vitrexom (katerega sem predhodno napolnu s scanjem in pljunkom - sobe so itak naravnane tako, da spricajo zadaj vozece) in pol sem bil ful zivcen in sem prisel na forum napisat :D

Ja,ja in pol so svizci zavili ?okolado. :P:aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Leplenje za rit
Napisano

skoraj vedno... ?e pa slu?ajno ne deluje pol je pa to alarmanten znak, da ima? opravka z iber kretenom in da je treba bit previden, ker se bo tud zaletu vate, ?e se mu bo tako tisti trenutk pripeljalo v njegovi omejeni glavi z enocifrenim IQ-jem.

Res je treba bit previden z nekaterimi pacienti tukaj pri nas v Slo.Jaz jih skoraj vedno spustim naprej rev?ke,saj ne vedo kaj delajo in kaj jih lahko ?aka naprej z tako nizkokvocientsko vo?njo.

V normalnih okoli??inah,ko niso za volani svojih "podalj?kov",pa so verjetno mirni kot bubice. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Verjetno si samski... :harhar:

Danes Xedoska v zadnji fazi obnove in popravila!!! Juhuhu po treh dneh stanja jo ?e pogre?am...

Pa v?eraj me je mal opralo na Suzukiju... :whatever:

Ne,nisem. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok, ker mi ni bilo jasno a na?i servisi sploh poznajo to zadevo, se se danes odpravil na moj servis vpra?at, ?e so imeli kak?en taki primer... :angry:

Sem si sprintal vse dokaze od Alex-sa, s tega foruma, pa da vidimo znanje.... :P

Ko sem se pozanimal, ?e je kak?na ?estica zaribala, je bil odgovor negativen,pa sem ga vpra?al, ?e kdaj pogledajo filter oljne ?rpalke na rednih servisih,pa je bil odgovor zopet: " Ne ,ker ?e ho?e? odmontirat karter mora? razdret cel motor in menjalik, ker sta dva vijaka skrita ....

Da pa se podlo?ka tako izrabi, bi pa mogu bit voznik en velik trot, da tega ne bi opazil, ker bi pritisk uhajal pod haubo in bi slepec vidu... :whatever:

To pa je mo?no, ?e ne menja? olja na 20.000km( rekord je bil tip, ker ni menjal ni? 54.000km) ali pa da uporablja? neko olje a la Leklerc, za majhen dnar.... ;) pa vseeno bi mogu opazit, da neki ni v redu...

Sicer pa ima pri tem mehaniku rekord ?estica 136KM, ki ima sedaj ?ez 400.000 km,pa nobenih problemov,samo ni iz Italije, pa redno servisirana....tolko mehanik :huh:

Mislim,da je ?e tukaj gor na forumu par takih primerov.Tudi par dni nazaj sem se pogovarjal z

enim znancem,ki mu je tudi zaribala M6 na 110000 km.Pa mu niso hoteli povedati zakaj.

In od takrat naprej no?e ve? sli?ati za Mazde. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

jst si pa vrtim novi album U2 - No Line On The Horizon, pa morm re?t, da me je zelo navdu?il! :bravo: Bono in Edge legende!!

Jaz se pripravljam za njihov koncert in poslu?am ta album ?e kar nekaj ?asa.

Res je mega. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glih pred par minutami mi je crknil moj omiljeni cd-player. ?zmeden?

Kaj pa,?e nisem ve? metalc pa protestira? :aaaaa: Sem glih Metallico poslu?al,pa je nekaj trokiral in na koncu obstal.Pa niti 15 let ?e ni bil star.Baje,da se pri teh letih glih lepo ute?ejo. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja sta mi do sedaj uspela "re?it" zadnjo lu?ko v kabini,ki osvetljuje prtlja?nik. :zvizga:

Nikakor je ne morem ve? namestiti na mesto. :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

u faaaak :aaaaa: kak?en dawnforce je ?ele tole - hehe pri 100km/h (?e sploh gre tolk) se zadi avto posede za 10cm. :bravo:

aha,samo zaradi te?e te krame zadaj. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

23.12. je rok, da dobim na svet novo generacijo, pa mam kr tak ?udn filing, dost se mi bo spremenil, glede na zdej, ko ga loh s kolegi bluzim tut po 1 tedn skp! <_<:blush::P

He,he,sej pol bo ?e lep?e...in zanimivej?e. :P:aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poleg rje, lahk recemo se kaksno o menjalnikih, batih, visokotlacnih crpalkah, same kapitalne stvari...ki jih ne pricakujes niti na francozu kaj sele japoncu :D

mogoce bi mogu dat na mojo mazdo znak od renaulta :hohoho:

Pa dobro,Labi,itak se vsi avti dan-danes kvarijo.?e ho?e? imet kvaliteten avto,ki bo trajal in trajal,bo? moral pogledati za modeli kak?nih 15-20 ali ?e raje ve? let nazaj. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: :aaaaa:

Mazdaaaaa rauuuuuuust in alfa je ZAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!

Bwahahahahaha :hohoho: :hohoho:

Ti,David,a si prijavljen tudi na Cuore sportivo forumu? :P

Me prav zanima,kak?ne pohajo kaj tam. :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Za tiste ki smo stalno na ceti je vinjeta se vedno zakon (ceprav v logatcu dol zavijamo :blush: )

Za tistega, ki gre parkrat nekam pa katastrofa - na primer na dolenjsko, ali 1x v zagreb....po stari cesti je malo variant.

Moj stric na primer - upokojenec ima hiso ob izvozu z avtoceste....da se pelje domov mora nehote imeti nalepko.....njihovo staro cesto so preuredili v dovoz na cesto rezervirano za motorna vozila....

Tisti,ki bomo ?li parkrat na leto po avtocesti (ali pa tudi ne) bomo kupovali tedenske.

Za na smu?anje it in parkrat v Lj bo vseeno cenej?e. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.