jaz bi pa rad enkrat videl spisek VSEH agencij, komisij, uradov. odborov....v Sloveniji, ker ko sli?i? o raznih agencijah za prekladanje papirjev....
ena takih je ?e http://www.anr.si/ , pol ma? javna agencija za javno naro?anje - wtf ?e vedno vsak sam dela razpise, pol ma? agencijo za podjetni?tvo, urad za mladino, urad za enake mo?nosti, urad za slovence v zamejstvu in tujini in ?e urad za marodnosti, urad za kemikalije, urad za nadzor iger na sre?o, urad za nadzor prora?una (!!!!!), urad za notranji uradni nadzor (???????????????????????)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
in medsebojne povezave ?lanov, svetovalcev, pomo?nikov!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
letos razmisljam d tudi gume ne bom menjal ker do oktombra bom vec ali manj delal relacije s peshondo. tko da pomojem ne rabim vinjete. aja pa dins sm sel do jesenic brez vinjete menjal pakne. in to je to za letos. ce pa bom ze kam sel mamo se 3 avte pr his.
ce pa mas kako vinjeto viska pa se priporocam.
aja pa se tavelk servis mam letos tko da bom mogu sparat.
pol pa?e spredi - zadi? Jao te japonci pa napredek
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Matrix in Tacuma odpadeta, ker zadaj ni treh sede?ev poleg tega je tacuma grda za popizdit, skor tolk kot Multipla. Sej vem, da to ni tolk bistvo sam, ?e moja re?e, da je avto grd ga ne bo vozila, pa tud rde? ne sme bit Trajet in MPV al pa recimo Carnival, Espace ipd so mal preveliki avtomobili. pred bajto nimam dovolj dol?inskih metrov za kej tazga parkirat.
Verjetno je najbli?je Xsara Pickyourownasso, pa tud Premacy je v igri. Sem mislil, da bom lahko kej ve? izbiral pa bo vse skup na koncu omejeno res samo na par modelov.
zgodovina moje sestre. ki ima 3 punce (2 + 1 njegova od prej)
Premacy
laguna break
megane break
sedaj golf karavan
premacy - otroc veliko prostora, prtljaznik povpre?en
laguna - otroci jamrali na dolgih poteh na utesnjenosti, prtljazni s psom vred zadovoljil vse potrebe
megane - enako zadaj, prtljaznik je a angle?kim setrom postal premajhen
golf karavan famozni 1.6TDI - se mi zdi da prenese marsikaj, saj so otroci ?e bejbe 12-18 let....pes je ?e vedno
zanimivo je to da je bejbam zadaj bilo slabo v obeh francozih... :ne vem: (gugalnica ?). No njen - ta svak - ma pa picassoja, avto res prostoren in glomazen le velikokrat je bil pri Trobcu , nazadnje sem jo tolkel s kladvom po tanku, da je do servisa pri?la
Zdej pa imam... moja je zvedla, da sem ?el gledat enga SL-a in se ji je ?isto odpeljalo. Nimam kej roadsterja v hi?o vla?it dokler ne bo ona dobla nek avto predvsem za otroke vozit - v glavnem kr neki scena vse skup.
V glavnem verjetno bi to moral biti nek enoprostorc ali kej podobnega, da bi imel tri sede?e zadaj - recimo Citroen Pickass-o al kako se mu ?e re?e
Zdej pa rabim kak?ne informacije, kaj bi se spla?alo vzet. Zahteve so skromne saj se bo z njim delalo malo km, ve?krat kratke razdalje kot dolge tako, da mora bit bencinar. Mo? motorja ne rab bit ne vem kak?na bi pa moral imeti klimo.
Pa ?e cena - ra?unam nekje okrog 2k? do 2,5k?, ?e pa je kak?en res lep pa lahko tudi ?ez to omejitvijo.
V glavnem, ?e ma kdo kak nasvet, kr na dan z njim - lahko konkreten primer al pa zgolj predlog modela.
Hja za ta denar se bojim, da bo? dobil zgolj kakega rizi?nega francoza.
Kaj pa vseeno karavan? ni vse v posami?nih zicih....?e pa ?e pa po izku?nji probaj dodati drsna vrata - neprecenljivo, samo za ta denar dobi? voyagerja, evasiona, prvega-drugega espaca...
Svakova Xsara letnik 2000 - res da Hdi90 ne pomnim kaj ?e ni bilo zamenjano....stalno nekaj ampak res! In to vedno v razredu 300?....
Ampak na tvojem mestu bi za drugi avto vzel berlinga z drsnimi vrati - za kratke proge ve? kot dober 'enoprostorec' z drsnimi vrati ali nekaj takega 've?nega'
ok nisem crnogorc, ampak trenirke jih ma sam dolocen procent
oni tud se zajebavajo kako so obleceni slovenci (pa nemci in avstrijci), avto za 50k eur in pol ene stare kavbojke, brezrokavnik iz flisa pa npr. mercator majica...
a je bla nedelja ko je blo tole slikano? (ob nedeljah majo show-off trenerkarji)
Vsak tretji sigurno - sobota.
Prijateljska tekma Slovenija : Argentina na polnih Stozicah
Messi vodi protinapad a ga Cesar pokosi pred kazenskim. Messi namesca zogo za prosti strel, medtem ko Slovenci postavljajo zivi zid, a so vsi obrnjeni proti golu....
Slavisa se dere: pa kaj vam je obrnite se, nasi pa nazaj: ja pa tud mi bi radi vidl gol....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po moje je kje tudi agencija za nadzor in upravljanje uradov....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani