Moja povpre?na hitrost je bila 83 km/h, pa glede na to kje smo se vozili se mi zdi kr visoka.
sej se da vse zra?unat iz tabelc , vsekakor smo bili strah in trepet nem?kim navornikom.....
Nekdo ki to bere si milsi, divjaki...ampak ?e bi videli te korenjake, ki so imeli tudi na najdalj?ih ravninah ogrete bremze...(prosim za facepalm smileya...)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No Mazda 6 je res varcen avto, MPS me je pa tud presenecala, jaz sem tudi presenecen nad svojo, 9,9l na 100km sem bil skor preprican da je ne bom spravil pod 12l.
LP
in to ?ez Vr?i?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Druga?e sem pa najbolj presene?en nad ajvarjevo bencinsko porabo, ki je bila glede na performance avtomobila silno ugodna.
2.2 diesel je bolj var?en kot 2.0 glede na to, da je Juresov avto ?e malo te?ji od mojega pa karavanska izvedba je, ki je aerodinami?no slab?a od 5-vratne. Je pa tudi res, da imam za cm ?ir?e in colo ve?je gume, kar verjetno tudi nekaj prinese v minus.
Je pa lep dokaz, da na pravi cesti se da tudi z Mazdo 6 peljat kar lepo pod 6 litri.
Jah moralni zmagovalec si ti, ?e upo?tevamo, da nova ma?ina ?re precej manj po defaultu....
Evo potrjen rezultat, tistih 200 prej je pa samo po medvodah ta teden....tudi za take 2km + 2 km poti ni slabo
a nisva na koncu ugotovila, da je skupna te?a z vozniki enaka
?estitke za to. Je pa zanimivo, kako malo pije ta nova Juresova 6-ka.Saj si skoraj dosegel Boss-ovo referen?no porabo.Na splo?no vse 6-ke pijejo na takih vo?njah malo.Preverjeno.
?e se ne motim je Labi ?e ni?je - 5,58, res da limuzina
No pa pomemben podatek - preko Predela se lokomotivca jures, ajvar, boss sploh ni cjazila, zelo dinami?no je ?lo, to kar jaz stalno govorim in evo rezultata...smo pa lepo spo?tovali predpise.
Ampak Telestart 100....popolnoma druga?no vezje , je ?e skoraj nazaj poslal, ampak je stric gugl re?il zadevo, prvi? pri nemcih da ?rna ni masa... :ne vem:
En je meni ni? tebi ni? parkiral pred mojim ?olnom in ?el....Kaj pa ?e bo svetovna povodenj....? Mislm, kaka brezobzirnost. Ma ?ist primerno tablico za svoj karakter..........
Nikjer nisem rekel, da ne morem pla?ati, prav tako sem vse svoje dajatve popla?al in nisem prijavljen na minimalcu...zaslu?im dobro, nisem pa tip ki bi ob tem rekel boli me ...?e danes me za moja 2 skrbi ka bo.
Gledam z vidika, kako si lahko sploh nekdo v ?elji po ustvarjanju familije to privo??i?
Pa moti me ve?ni slovenski sitem stiskaj pa bo bolje. PA pismu, ?e ho?e? da sistem deluje mora? dati, potem se lahko tudi ve? potro?i in s tem tudi ve? DDVja vrne...?e denarja ni v obtoku ni ni?esar, ni investicij, ni razvoja, se samo nazaduje.
Tukaj kapo dol francozom, kjer sedaj investiramo, tudi na Madzarskem in RO, to se odra?a v vedno bolj?ih odnosih s strankami, medtem ko so drugi v problemih in ?rtajo vse mo?no, se stranke vra?ajo k nam.
Kot pravi ?efe No guts, No glory....
ne. na prodajo nepremicnin fizicne osebe ki niso zavezanci za ddv placajo davek od prometa nepremicnin. to mislim da je 2%.
ne. tisto je davek na kapitalske dobicke, ne ddv.
in ja, to je kapitalski dobicek. niso samo tajkuni tisti ki imajo kapitalske dobicke. naenkrat ni vec tako fino obdavcevati kapitalske dobicke a? jemati bogatim, tralalalala blablabla. face it, ce imas dosti kesa da kupujes in prodajas nepremicnine, si kapitalc. nepremicnine so kapital.
ne vem ce smo se prav razumeli. jaz sem mislil da se pritozujete cez obdavcenje racunov kot premozenja, ce pa stejejo da je stanje na racunu vse profit potem je pa to narobe. ampak kolikor jaz vem tega ne stejejo; banka kot dohodek javi samo obracunane obresti, ne stanja na racunu.
No pa sva pri?la skupaj skoraj, v glavnem....
ne vem kje so var?evanja, ?e se samo pla?uje ve? - naslednji teden gre gor kruh, elektrika, benz...
lahko naredimo tud kindergarten drive-in baby, da ti otroka ljudje kar iz avta porinejo v naro?je. Za dodatno ceno pa lahko otroke tudi pobiramo in popoldne dostavljamo direktno na dom.
pokrijemo celo slovenijo, otroci brez problema spijo, tiste najhuj?e pa na zadnje zice.
ja in? daj denar iz varcevalnega na rednega in problem resen. ce se ti pa to ne da, pa pac tvoj problem.
to se strinjam.
racun ziher ni dohodek, je pa premozenje, ki navrh vsega se ustvarja dohodek. kje je problem tocno?
zakaj? tudi bajto kupis z denarjem, na katerega si placal dohodnino.
na profit ziher nisi placal DDV ampak kaksen drug davek. pa tudi na prodajo si placal DDV samo ce si zavezanec za DDV. fizicne osebe ne placujejo DDV. tako da to pripisi svoji gospodarski dejavnosti.
Koko - malo mora? osve?iti zakone...
pla?a? oba v vsakem primeru
1. je 8,5% na prodajno ceno nepremi?nine - full stop, ?e ve? pogodbo mora? nesti na DURS da jo po?templjajo ko pla?a? davek (kot fizi?na) - brez ?templja ni zemlji?ke knjige
2. pa je DDV na profit - na razliko v prodajni in tvoji nabavni ceni, ?e nisi bil lastnik vsaj 10 let.
3. Tudi glede var?evalnega si v zmoti. razlika med var?evalnim in teko?im je da ima var?evalni vi?je obresti in dolo?ene limite dviga, na primer minimalne pologe in blokado dviga na dolo?en ?as, ne upravlja? z njim enako. ?e enkrat profit so obresti ni? drugega.
?e upgrade moja var?evalna ra?una imata ime sinov - ni moj, ampak se ?tejemo kot dru?ina sedaj....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.youtube.com/watch?v=kBKsQMaNJtE
Ta je res zakon
Povezava za deljenje
Deli na druge strani