Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.
Na Italijanskem Mazda 6 forumu sem zasledi temo,ki pa je zelo pomembna za lastnike M6.!!
Govora je o diesel M6, 136 konjskih (verjetno velja to tudi za 120), letnik 2002-05.
V glavnem,veliko lastnikom M6 je tudi tam zaribala ma?ina.Kot opozorilni znak je vedno nenormalna poraba olja-1liter ali ve? na 10000km.Zelo rado se tudi dimi zadaj .In v nobenem primeru se nikoli ne pri?ge lu?ka za olje.
V ?em je te?ava?Bila naj bi spet konstrukcijske narave.Ne vem to?no,kako se imenuje stvar po slovensko,italijanski izraz pa je RONDELLE INIETTORI (nekaj kot Podlo?ke vbrizgalnih ?ob.)
Ne vem iz ?esa so narejene (najbr? iz kak?ne medenine-ne me vzet za besedo), ampak iz pogovorov sode? se zaradi njih na koncih skarbonizirajo injektorji in ko??ki le-teh se nabirajo v oljnem koritu.
-skurjen injektor M6
-vsedline na filtru oljne pumpe.
Problem nastane,ker (baje)ni dovolj oljnega pritiska (?eprav je olja dovolj) in posledi?no gre ma?ina.
Pri njih ti takoj zamenjajo te "podlo?ke" in so seznanjeni tudi servisi z tem problemom.
Same te podlo?ke naj ne bi bile toliko drage ,1podlo?ka-15,55?,a z delom in ostalim materijalom pride kar bogato:
- 4 neke gumice-52,49?
- tesnilo (ne vem kak?no)-14,56?
- nekak?en silikon-31,64?
- delo-199,50?
- drobni material-3,14? + davek...
Zatorej,lastniki M6,lepo kontrolirajte nivo olja in porabo,da ne bo prepozno.
?e originalni link te debate,?e kdo obvlada italijan??ino.
Sam mislim, da doti?ni gospod niti ni bil kadrovnik, ampak direktor. Trditi tega ne morem, saj sem ?e prej napisal, da se mi ni noben predstavil.
Torej: neto?nost, neolika, neznanje, nestrokovnost, ... tak je na? kapitalizem. Po mojih izku?njah.
He,he-dobrodo?el v Slo.stvarnost.Po?asi bo? moral spremeniti taktiko na razgovorih.Ni? poni?nosti-pucaj na prvu loptu.In humorist mora? bit na razgovoru-to v?asih v?ge.Ni? se ne sme? bati-ful samozavesti (tudi,?e je igrana) in prepri?ljivo govori.
Pa tudi,ko pi?e? pro?njo napi?i kaj od?tekanega-mene so recimo sprejeli v zdaj?njo slu?bo,ker sem napisal,da igram kitaro v heavy bandu in ?e pro?njo sem napisal z kaligrafsko pisavo in vse skupaj sem okrancljal z okraski po robovih.
In direktorica me je povabila na razgovor,ker je hotela videti tako "umetni?ko" du?ico. ...
...in od takrat je minilo ?e 7 sre?nih let.In vsi smo bili zadovoljni...in sre?ni...no,ja...recimo.
Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti.
Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e.
Tej so res vsi hudi.Dodal bi ?e "?ude? v st.Anni".Po resni?nih dogodkih-res za pogledat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem svoje ?ase "krmaril" japonske CNC stroje znamke Mazak.So bili res hudi-nikoli ampak res nikoli se niso pokvarili.Kupljeni so bili specialno za obdelavo magnezija za BMW kose in Mercedes kose.
Kje so tisti ?asi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani