Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Po?akaj prihaja mo?an veter....bemti.

No sej nevarne zadeve je treba sanirat in oklestit, ampak se bojim da ta hudo ?ele prihaja 'dol'

Pri men je par metrov od hi?e drog elektrike in ta je ?e konkretno pod kotom nagnjen, tako da obeti niso ravno bo?anski! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kot kaze se ni bil cas za njeno slovo, to me zelo veseli. :punk:

Kar se je danes dogajalo po na?i ob?ini, moram pa IZDATNO pohvalit PGD Kamnik, ker so res ekipa na mestu in odzivni. :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kadar imam obiske, ponavadi garazo prepustim tej osebi in je 6-ka parkirana na placu 20m od hise. Sesti cut mi je dejal, naj jo dam na drug plac in ce bi bila tam kot ponavadi, bi genau na njeni strehi pristalo drevo, vsaj 40cm premera, kar pomeni, da je usla zanesljivi poti na odpad! :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Polomilo nam je ze skoraj polovico drevja, druga polovica pa bo sodec po nadaljevanju tega vremena, kaj kmalu na vrsti. Vremenska majka! :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Po mojem mnenju bi bilo potrebno malo specificirati o katerih dizlih in bencincih je govora, zdi se mi namre? velika razlika govoriti in razpravljati o dizel motorju iz Golfa 1. generacije (npr. letnik 1984) ter njegovi takratni bencinski alternativi ali pa recimo Skyactiv motorjih v sodobnih Mazdah (npr. letnik 2014), vse razen konkretne primerjave dveh vozil (eno bencin, drugo dizel), bo lahko totalno posplo?evanje in brezmejno filozofiranje, kjer bomo verjetno vsak svojo opcijo zagovarjali do onemoglosti, pa ?e imamo prav ali pa ne. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e ni ustreznega znanja in poznavanja, je lahko nevaren ?e en sam konj in to je tisti, ki upravlja z volanom. :harhar:

Za ju3 se nam pa obeta fajn ?portni dan oz. ve?er. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nekako uspel prepre?it gotovo smrt (4-no?ne) ma?ke, ki je imela o?itno samomorilska nagnjenja in mi stekla direkt pred avto, jaz pa dovolj pozoren in sem uspel pravo?asno zaustavit. Sicer pa pravijo, da imajo ma?ke ve? ?ivljenj. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.