Kadar imam obiske, ponavadi garazo prepustim tej osebi in je 6-ka parkirana na placu 20m od hise. Sesti cut mi je dejal, naj jo dam na drug plac in ce bi bila tam kot ponavadi, bi genau na njeni strehi pristalo drevo, vsaj 40cm premera, kar pomeni, da je usla zanesljivi poti na odpad!
Po mojem mnenju bi bilo potrebno malo specificirati o katerih dizlih in bencincih je govora, zdi se mi namre? velika razlika govoriti in razpravljati o dizel motorju iz Golfa 1. generacije (npr. letnik 1984) ter njegovi takratni bencinski alternativi ali pa recimo Skyactiv motorjih v sodobnih Mazdah (npr. letnik 2014), vse razen konkretne primerjave dveh vozil (eno bencin, drugo dizel), bo lahko totalno posplo?evanje in brezmejno filozofiranje, kjer bomo verjetno vsak svojo opcijo zagovarjali do onemoglosti, pa ?e imamo prav ali pa ne.
Nekako uspel prepre?it gotovo smrt (4-no?ne) ma?ke, ki je imela o?itno samomorilska nagnjenja in mi stekla direkt pred avto, jaz pa dovolj pozoren in sem uspel pravo?asno zaustavit. Sicer pa pravijo, da imajo ma?ke ve? ?ivljenj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni bi zneslo pomagat le tole nedeljo (?ez 2 dni), drugi wikend pa ?al ne.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani