Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Se pravi,da ?e ne bo prestra?eni napadeni podal prijave,nije niko ni?ta "video".

Sva?ta.Altroke Texas za nekatere in obljubljena de?ela je tle pri nas. :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz pa ?ekiram vsak dan :D .... eeee... aja, o avtih govorimo sramezljiv

Aha,ni da ni ?ekiranje vsak dan...o olju je beseda,ne? :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fov?ija ne pozna meja... neki usrani zahrbtni pi?kici se je o?itno moja ?estka zdela preve? nobel in mi je po vratih polil jedko teko?ino (verjetno zavorno olje), ki mi je stopila lak.

Jebe? tako skupnost, kjer je sodr?avljan sodr?avljanu najhuj?i sovra?nik... sploh ne rabmo ne hr?kov ne drugih zunanjih sovragov, sej si sami med sabo naredimo najve? ?kode :(

p.s. avto je bil parkiran v parkirnem boksu na ulici in nisem nikogar zaparkiral... no ja saj takrat si ne bi upal, ker bi to?no vedel kdo je bil.

Mislim...to je pa res slika na?e ljube dr?avice.Fou?ija in nespo?tovanje tuje lastnine.Bljak...kje je ?e civilizirana Europa.

Verjetno bo? moral barvati...?e nov avto.In to ne zaradi nesre?e... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Jap,mislim,da bo kmalu napo?il ?as,ko bodo morale priti spremembe.Celo v Ameriki to po?asi ugotavljajo in po Evropi tudi.Bo treba spet dati delo oz.ga vrniti v Evropo in delo spet ceniti ter deliti cvenke med vse...

...?e ho?ejo,da bo vse funkcioniralo,kot mora.Ker ?e ne,bo nastopil kaos...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Kriza je bila pri nas v Slo ?e pred svetovno,samo se je malo "ma?ilo" stvari iz starih zalog.

Pol pa so predlani in lani fajn cene vsega nabili,pla?e pa mizerne.In...ni imel po?asi ve? kdo kupovat.

In ker so ?e stra?ili z krizo,slovenceljni kupujejo ?e manj.In ker kupujejo manj,je vi?ka robe...

in ni konca in kraja.?e bi,kot je lepo Boss napisal,ko je ?lo kao dobro gospodarstvu ?e malo razdelili med rajo,bi le-ti lahko ve? tro?ili.Tako pa,smo postali "?parovni",kot so nas lepo u?ili vrli politiki. :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

sistem, ki so si ga zamislili je bil janezek naj se vozi ceneje, tujci pa naj pla?ajo...

Sistem pa bo: Janezek pla?a vse, tujci pa se 2 tedna vozijo zastonj, ali bolje receno za isto ceno prepeljejo Slovenio na poti v Hrvasko in nazaj...

Tik pred junijem bom kupil zadnjo vinjeto,ki bo trajala ?e eno leto.In pol konec.

Za unih 4-5 X,ki grem v Lj ali kam drugam ,bom ?e kupil tedensko.Ali pa,?e ne bo nuje po stari cesti.

Bomo vsaj spet kaj videli zanimivega na poti in ne samo tuje tovornjake,ki dimijo po avtocestah. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

No,imel sem prav glede njegovih sposobnosti in da bo kmalu kak?no ukenjal.

Prvo stvar,kar mu je uspelo narediti je povi?anje cen vinjet.Itak je bil vedno proti njim.

Kaj nas ?aka ?e v tem mandatu "socialno usmerjene" vlade? :whatever:

Nisem se zmotil.vse "delajo" po scenariju socialno usmerjene dr?ave. :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

woe to you oh earth and sea for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...

let him who has understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six...

:D

:bravo::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes NE delam...se mi ne da....in ?ef tega ne ve...ker je v Franciji....

...in gleda Mazda forum...in pravkar bere to...in bo zeloooo hud... :harhar::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe... samo poraba vitrexa je neverjetna pr teh ?obah

jaz se ?e 6 mesecev matram, da bi si ?obe optimalno nastavilll <_<

Jaz sem jih pa zj***l z kombinirkami,ko sem jih nastavljal.Une plastikce oz ?obe so ostale totalno brez luknjic.

In potem sem vzel iglo in jih naredil na novo-bolj majhne so ampak tudi bolj razpr?ijo ta vitrex po ?ipi.

Ni pa ni? kaj vredu sistem za ?telanje smeri curka. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:unsure: da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran. :unsure:

Kaj se je pa zgodilo? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit,da sem danes uspe?no nekako popravil mojo nesre?no antenco.

Malo vrtanja,malo piljenja,veliko specialnega lepila in--dr?i.Zaenkrat.

Bomo videli,kaj bo na avtocesti-upam,da ne bo poletela kam. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

je blo tisto tresenje kot vedno do zdaj in potem danes kakih 10 minut preden sem sel na servis je zacel spuscat dimne zavese zadaj....in pol sem tko al tko zapeljal do servisa...

pricakujem, da bo kar slab konec :(

O,samo,da ni ?lo kaj ve?jega. :whatever:

Upamo na najbolj?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe prehitro sem napisal:

danes sem bil na servisu (sem hotu dolit olje, ker je od zadnjega servisa pred 10.000km spet skor na E-ju)

in potem novica "avto je hudo bolan in bo do nadaljneg na servisu, motor bo treba razkopavat"

ne vejo se kaj je tocno narobe, te dni bojo vedl

jutri pa bojo zame registrirali eno zeleno 323F in potem v soboto bom lahko (upam) sel v pristino kot sem nacrtoval....

?zmeden? Kako bolana?A nisi ni? opazil,da nekaj ne ?tima?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

idealne razmere, da si gor prilepi? krom ?arkija :P

Ne,ne,to imajo ponavadi na BMW-jih. :P

To ni za nas-pa ?e grdo mi izgleda. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zdaj sva na istem glede antene...

sem enkrat vprasal na servisu kok to stane (se pravi tista plastika kjer pride antena) in me je hitro minilo...

tko al tko ne poslusam radia, ker je vecina radio postaj za debile

Sej jaz tudi ne poslu?am radia.Samo je antenca bolj za okras.Jo bom probal zalepit nazaj z kakim super lepilom. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf,jaz z mojo anteno res nimam sre?e.Potem,ko so mi jo dvakrat ukradli,sem jo sedaj "zalimal" z Locktidom.Vse lepo in prav,?e mi ne bi vnet in "prijazen" gostitelj na smu?anju ?istil sneg iz avta z metlo (bilo ga je skoraj pol metra na njem) in mi mimogrede odlomil ?e nosilec antene in anteno.Rekel je,da je pa? ni videl,ker ni ?trlela iz snega in da ni ?e videl take majhne. :(

In potem mi je prijazno namignil,da se je verjetno samo od?ravfala in jo bom lapo popravil. :angry:

Mar bi pustil meni to opravilo.Pa ?e u?ival bi ob tem.

Ni?,bo treba to nekako popravit. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.