Fov?ija ne pozna meja... neki usrani zahrbtni pi?kici se je o?itno moja ?estka zdela preve? nobel in mi je po vratih polil jedko teko?ino (verjetno zavorno olje), ki mi je stopila lak.
Jebe? tako skupnost, kjer je sodr?avljan sodr?avljanu najhuj?i sovra?nik... sploh ne rabmo ne hr?kov ne drugih zunanjih sovragov, sej si sami med sabo naredimo najve? ?kode
p.s. avto je bil parkiran v parkirnem boksu na ulici in nisem nikogar zaparkiral... no ja saj takrat si ne bi upal, ker bi to?no vedel kdo je bil.
Mislim...to je pa res slika na?e ljube dr?avice.Fou?ija in nespo?tovanje tuje lastnine.Bljak...kje je ?e civilizirana Europa.
Verjetno bo? moral barvati...?e nov avto.In to ne zaradi nesre?e...
Jap,mislim,da bo kmalu napo?il ?as,ko bodo morale priti spremembe.Celo v Ameriki to po?asi ugotavljajo in po Evropi tudi.Bo treba spet dati delo oz.ga vrniti v Evropo in delo spet ceniti ter deliti cvenke med vse...
...?e ho?ejo,da bo vse funkcioniralo,kot mora.Ker ?e ne,bo nastopil kaos...
Kriza je bila pri nas v Slo ?e pred svetovno,samo se je malo "ma?ilo" stvari iz starih zalog.
Pol pa so predlani in lani fajn cene vsega nabili,pla?e pa mizerne.In...ni imel po?asi ve? kdo kupovat.
In ker so ?e stra?ili z krizo,slovenceljni kupujejo ?e manj.In ker kupujejo manj,je vi?ka robe...
in ni konca in kraja.?e bi,kot je lepo Boss napisal,ko je ?lo kao dobro gospodarstvu ?e malo razdelili med rajo,bi le-ti lahko ve? tro?ili.Tako pa,smo postali "?parovni",kot so nas lepo u?ili vrli politiki.
da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran.
je blo tisto tresenje kot vedno do zdaj in potem danes kakih 10 minut preden sem sel na servis je zacel spuscat dimne zavese zadaj....in pol sem tko al tko zapeljal do servisa...
Uf,jaz z mojo anteno res nimam sre?e.Potem,ko so mi jo dvakrat ukradli,sem jo sedaj "zalimal" z Locktidom.Vse lepo in prav,?e mi ne bi vnet in "prijazen" gostitelj na smu?anju ?istil sneg iz avta z metlo (bilo ga je skoraj pol metra na njem) in mi mimogrede odlomil ?e nosilec antene in anteno.Rekel je,da je pa? ni videl,ker ni ?trlela iz snega in da ni ?e videl take majhne.
In potem mi je prijazno namignil,da se je verjetno samo od?ravfala in jo bom lapo popravil.
Mar bi pustil meni to opravilo.Pa ?e u?ival bi ob tem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi,da ?e ne bo prestra?eni napadeni podal prijave,nije niko ni?ta "video".
Sva?ta.Altroke Texas za nekatere in obljubljena de?ela je tle pri nas.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani