Skoči na vsebino

Glede tistega treskanja na prehitevalnem pasu bi imel ?e eno vpra?anje, ?e mogo?e kdo zna pojasniti:

Zadnji je v vse skupaj kresnil avtobus. Ki je torej vozil, tako kot vsi ostali udele?enci, po prehitevalnem pasu. Ampak avtobus ima omejitev hitrosti 100 km/h, vgrajen pa omejilec, ki prepre?uje vo?njo ve? kot 105 km/h. Pa me zanima, s kak?no hitrostjo je pa potem potekal promet po AVTOCESTI da je voznik avtobusa vozil po prehitevalnem pasu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?enske je v ?ivljenju sram 4x:

1. ko prvi? dajo
2. ko prvi? varajo mo?a
3. ko prvi? za to dobijo denar
4. ko prvi? za to same dajo denar

Mo?ke je v ?ivljenju sram samo 2x:
1. prvi?, ko ne morejo ?e drugi?
2. drugi?, ko ne morejo ve? niti prvi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

?e bo do?akala starost 35 let in ustrezne predelave... Hja, potem mogo?e bi...

Samo takole predelane v Sloveniji ne homologira? ma niti ?e si tast predsednika Zdru?enih dr?av Amerike... Kar pa zame ne pride v po?tev. Jaz potrebujem tudi za prevoze po cesti, kar pomeni, da mora biti vse homologirano in registrirano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mo?i?ek v va?ko gostilno: "A je ti kdo, mi misli, da je mo?nej?i od mene, pa da gremo malo ven?"

Pri bli?njem omizju se dvigneta dva mi?i?njaka in kreneta proti njemu: "A bi ti kaj rad?"

Mo?i?ek ves vesel: "Ja, sem pozabil ugasnit lu?i, pa bi rad, da mi avto porineta."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj sem tudi jaz prepri?eval mo?akarja, da bo ?e pre?ve?ilo, pa se je vseeno odlo?il, da raje pocukamo ven. Njegova Suzuki Vitara ?e ni stara pol leta...

Na kaj me to spominja  :zvizga:

Mogo?e na davek, ko si se vozil po Gori?ki brez prijave lokalnim oblastem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, pod kak?no zvezdo sem rojen, ampak danes sem spet "cukal" bencin iz dizela?a. Sploh ne ?tejem ve?, kolikokrat sem ?e to po?el. No, dokler ne iz svojih dizela?ev, je vse v redu...

Sem pa spet dobil 50 litrov bencina z nafto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes bil v ?empetru na pogrebu. In ?ve?il jezik, da nisem sredi pogreba nazmerjal zbrane.

Za?etek je bil v cerkvi. In za?elo se je s sveto ma?o. Razumem, da niso vsi verni. In razumem, da taki po?akajo zunaj. Razumem, da tudi ?e bi ?li v cerkev, ne bi vedeli, kaj naj tam po?nejo. Ampak ne razumem pa, kako lahko med sveto ma?o za pokojnika pred cerkvijo na ves glas pripovedujejo vice? To pa res ne razumem. Smejali in krohotali so se tam pred cerkvijo, kot da je komedija, ne pa pogreb.

In zadnjih skoraj 12 let (od pogreba mojega o?eta dalje sem bolj pozoren tudi na to) ne mine pogreb, da ne bi komu muziciral mobitel. Pa, prekleta re?, ?e ga niti tisto eno uro ne more? pustiti v avtu ali pa vsaj sti?ati, si pa ?e hud odvisnik in bo potrebno na zdravljenje! Pa se ti med sprevodom proti grobu ?lovek pogovarja po mobitelu. Gledam in poslu?am in ne morem verjeti. Pa ?emu je sploh pri?el tak ?lovek na "zadnje slovo"? Naj ostane doma, mislim, da ga nih?e ne bo pogre?al... Pisanje SMSov med pogrebom me pa niti ne gane ve?, ker jih je vsaj nekaj na vsakem pogrebu. Za zdaj mi ?e uspe, da zgolj ?ve?im jezik in sem tiho. ?akam pa, kdaj se bo na?el model, ki bo na pogrebu naredil selfi...

Mislim, ljudje so vedno bolj brez kulture in tudi brez spo?tovanja do kogarkoli. Ker ?e bi jim bil pokojnik res tako pomemben in bi ga spo?tovali, bi se gotovo druga?e obna?ali...

Ubogi svojci, kaj morajo prena?ati. Zadnji? se poslavljajo od svojega dru?inskega ?lana, okoli njih pa povorka neotesancev... Da me je sram vsaki?, ko gledam, v kak?nem sprevodu hodim za pokojnikom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Malo pozno, ampak prej sem imel malo "musklfibra", pa nisem mogel tipkat...

V torek sem name?al 26 me?alcev betona.

V vsak me?alec nametal 24 lopat gramoza. Prva lopata je ?e lepo ?la, tista ta 624. je bila pa ?e presneto te?ka...

Vsak me?alec nasuje dve karijoli betona. Ki jih je bilo treba odpeljati okoli 40 metrov dale?. Prva je ?la lepo, tista ta 52. je ?la pa grozno te?ko...

Ostali heroji (?ena in otroci) pa so ves ta beton (okoli 3 kubike, torej okoli 7 ton materiala...) zmetali v opa?.

Ve?er je bil nenavadno miren in vsi s(m)o hitro zaspali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes ?el z BTjko v Novo Gorico po cement. ?e po poti dol sem imel v levih ovinkih slab ob?utek. Se spotoma ustavim na bencinski in preverim tlak. Vse v redu. Nadaljujem in, ker je vro?e (pa je avto stal kve?jemu pet minut, kolikor sem pregledoval tlak), odprem okno. Pa sli?im neko ?kripanje. Nadaljujem, natovorim 15 vre? cementa, krenem domov in ?e malo naprej od Grgarja sli?im, da je tisto ?kripanje vedno glasnej?e. In v ovinkih imam vedno slab?i ob?utek. Malo pred Lokovcem se mi pa nenadoma pri?ge lu?ka od ABS zavor. Ustavim in res, levo sprednje plati??e je vro?e na dotik. Gledam, ogledujem, preiskujem, ni? opaznega ne najdem. Po?asi nadaljujem ?e pribli?no 2 km do doma, spraznim keson, dvignem avto in - sprednje levo kolo opleta kot da sploh ni privito. Vzamem klju?, poskusim priviti, vsi vijaki zategnjeni. Dvignem ?e enkrat, ogledujem in ugotovim, da ima kolesni le?aj zra?nost. Zelo mo?no zra?nost. Pravzaprav je vpra?anje, ?e ga je sploh ?e kaj ostalo...

Pokli?em torej Mazdino asistenco. In ugotovijo, da je moj najbli?ji servis v Kranju.

?zmeden?

Potem malo premislim in ugotovim, da so oni ?teli, da se bo tovornjak od avtovleke peljal po tisti cesti, po kateri smo se spustili na prvem MPL - tam skozi tisti kamniti predor.

S precej pogajanja sem na koncu le iztr?il, da ga bodo vlekli v Ljubljano v BTC. Ampak so bila pa res pogajanja, mislim da huj?a kot med Trumpom in Kimom... Pa je gospod Bizgec z Mazdine poprodaje tako hvalil, kako se da vse dogovoriti. Ja, dokler ti vse te?e, je Mazdina asistenca odli?na. Ko ti nekaj obstane, ima? pa z njimi ve?je sitnosti kot pa z avtom, ki stoji na pol na cesti in ovira promet.

Zdaj imam pripravljen denar, da pla?am avtovleki tisti vi?ek kilometrov, ki ga Mazdina asistenca ne bo pokrila. Jutri zgodaj zjutraj pridejo po avto in ga peljejo v Ljubljano v BTC. Imam pa ob?utek, da ko bosta iz tega servisa od?la Majes in Jure, bomo ?ravbali kar doma - bo bolj strokovno narejeno...

Za krono vsega pa sem danes z nekom govoril po telefonu in mi je obljubil, da se bo pozanimal in mi poslal sporo?ilo. Do zdaj nisem dobil nobenega sporo?ila. Zna biti, da je pozabil.

Mislim, da bi bolje naredil, ?e bi se zjutraj v postelji samo obrnil in spal naprej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.