Ja logi?no, ?e pa je podvomil v ultimativno resnico o zapra?evanju neba.
Jaz sem se samo vklju?il v debato o "napadu na Slovenijo z ?ledom". Hotel sem samo vedet zakaj je sosedu polomilo cel sadovnjak pa ?eprav je imel ves ?as vklju?ene ?tiri orgonske topove.
Pol je blo pa za pol strani razlag o frekven?ni neskladnosti, hrbtih, vozlih, mikronastavitvah itd itd.
Nato sem samo vpra?al kolk je garancije na ta top in ?e ne deluje tako kot je predstavljeno a gre to za stvarno napako - pa sem fasal ban brez razlage.
Te?ko jih je za razumet, ker oni se lahko delajo norca in zezajo ter zafrkavajo folk ampak bohnedej da se kdo drug udele?i z isto dozo humorja - a to pa ne prenesejo in vse druga?e misle?e lepo odstranijo in ohranijo forumsko enoumje v miru in slogi.
Zakaj ne... pa ne mi zdej biznisa kvart k mam ?e tri orgonske topove in eno bazuko za prodat. To je popolna za??ita pred HAARP-om, chemtrailsi s posebnim dodatkom pa lahko top opremi? ?e proti zlim in podlim nameram pal?ka iz Murgel. Skratak full protection v eni napravi. Cena? Sitnica.
Druga?e pa ?e bi se rad kdo zabaval naj gre na FB stran od CIMN (civilna iniciativa za modro nebo) - smeha polna skleda.
?e enkrat hvala vsem za nasvete. Na koncu je bolj prevladal razum nad ?eljami in sem za?el bolj skromno, ker bolj kot sem razmi?ljal bolj sem ugotovil, da kolesa ne bom mogel izkoristiti popolnoma tako, da sem si kupil neka bolj osnovnega ampak vseeno dovolj mo?nega za moje proporce. ?e pa me bo bolj prijelo bom pa zadevo prodal in kupil kaj bolj?ega.
Tko da prvih 25km je ?e za mano in moram re?t, da je super. Samo ?e rit se mora navadit.
ne, sem mislil da res slabo vidim, ker si omenjal porabo pol si dal pa slikco, kjer nisem videl ni? uporabnega razen, da je blo zuni 18?C in da je bla ura 8 in 15
Po?ak, zdele ?e tujci prihajajo na na?e ceste - to se bo ?ele za?ela ?tala.
3/4 leta je dokaj mir pol pa turisti?na sezona in ?e kje ne maram poletja je to na cestah - ?al.
Za primerjavo samo dana?nja dogodka:
1.) v koloni na AC prehitevamo "lagano sportski" dva kamiona. Spredaj voze?i nemec se je tega opravila lotil s cca 105km/h. OK "no problem" bo pa? trajalo dlje. Pride pred kamion in naenkrat zagleda belo ?katlo od stacionarnega radarja. Debil do konca po bremzi, jaz sem imel sicer dovolj varnostne, da ni bilo panike, ampak tisti za mano pa se je postavil na nos in zginil pod mojo zadnjo ?ipo in samo ?akal sem da bo po?ilo. K sre?i ni, je pa bil pol ta ?vaba dele?en koncerta trobljenj od vsakega, ki je potem ?el mimo.
2.) pol ure kasneje fa?em jodlarja, ki se je odlo?il, da bo namensko peljal v mojem mrtvem kotu po prehitevalnem pasu in bo lovil mojo hitrost. Nekako je zgledalo kot tisti trening varne vo?nje ko trenira? reflekse. Vozim po voznem pasu, jodlar pa ves ?as po prehitevalnem tako, da sta bila njegov prednji odbija? in moj zadnji v isti liniji. Ne glede al sem spustil hitrost na 100km/h al pa pospe?il na 140km/h , jodlar je bil skos tam. Po 5km take vo?nje mi je pa? dopizdilo in sem pospe?il na 200, ter mu spizdil, ker sem ga res imel polhn kurac, da me je takole zajebaval.
Jaz sem gara?o raj zazidal in naredil bivalne prostore iz nje, da sem si prihranil tako horror show kot burlesko. Ampak ?e vedno ji je ratalo z avtom razbit stopnico in presekat dve gumi na tej isti stopnici. Aja pa na konc je bila stopnica kriva, ker je bila na tistem mestu, kjer ne bi smela bit.
Kaj ?e bi tetica malo bolj raziskala in upo?tevala dejanske parametre in povpre?je na prevo?ene kilometre in razmerje med voznicami in vozniki. Bo zelo presenetljivo, sploh ?e vzame ?e profesionalce za volanom, kjer ?ensk skoraj ni oziroma jih je le za vzorec.
In ja Slovenija se segreva bolj kot ostali svet - ja seveda, ker smo tako izolirani od ostalih in segrevanje seveda ima meje in da no?e it k na?im sosedom ampak ostaja samo pri nas.
Sej sej... in ?e zna? predvidevat situacije, ki bi se lahko pripetile si pa skoraj zmagal. ?al pa tisti posnetki na film?ku dejansko v 90% ka?ejo ravno pomanjkanje predvidevanja in zavor v glavi.
Joj kok sta ob?utljiva - sej ni noben podvomil v vajino znanje obvladovanja motorja in obna?anje na cestah. Za druge je pa nemogo?e dajat roko v ogenj pa naj se bo to alkohol ali mobitel za volanom avtomobila al pa adrenalinsko iz?ivljanje in ogromen manjko samoohranitvenega nagona za krmilom motocikla.
Obstaja samo eno pravilo in sicer "merkaj nase in ne zana?aj se, da bodo to storili drugi namesto tebe". ?e bi se vsi dr?ali tega pravila bi lahko imeli ?e letos tri?etrt manj nesre? in mrtvih na cestah. Tako pa ?al vidi? vse mogo?e v prometu in tukaj ni izjem ne pri pe?cih, ne pri kolesarjih, motoristih, avtomobilistih, kamionarjih in avtobusarjih. Vsi ga po malem serjejo, eni pa preve? in je pizdarija - je pa res, da tisti, ki niso obkro?eni s plehnatim oklepom bi se tega dejstva morali ?e toliko bolj zavedat. Ker trk mehkega telesa in trde kovine ?e nikoli ni prinesel ni? dobrega telesu.
Sem sli?al, da je bila po koncertu ?e ena veselica, ker naj bi avtobuse preparkirali nekam drugam pol jih je pa folk ure in ure iskal, ker ni bilo informacij kje so - GSM in SMS pa so po?epnili, ker je bilo preve? folka na isti bazni postaji. V glavnem, ?e se nisi na?vical na koncertu si se pa pol po njem.
no ja sej imamo cel kup drugih tem, ki nimajo veze z avtomobilizmom pa so vseeno dobrodo?le
sej mogo?e razumem narobe samo jaz forum smatram za ?irjenje obzorij in za koristne informacije na splo?no iz ?ivljenja ne samo vezane na avte al pa celo samo na Mazde.
To je pa? le lame izgovor nekaterih, ki namigujejo v tej smeri in najdejo povod le v tem, da je to avto-forum.
Kar se pa kregarije ti?e je pa ta ?e najbolj drasti?no prisotna ravno v ?isto avtomobilisti?ni domeni pri organizaciji tuning sre?anja. ?e bo ?lo kej v fran?e bo ?lo zaradi kregarije tam in nikakor ne zaradi nekega politi?nega driblinga, ki je bolj zabava kot pa kej resnega - no vsaj jaz to tako razumem.
To je tud namen, da malce shuj?am tam nekje 10-15kg. ?e bom takrtat ratal bolj ubrisan zdele te?ko re?em ampak bom pa takrat drug bicikel kupil. Tako, da res ne bi zdele kak?en "overkill" bicikla nabavljal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ne, kje pa... ?e ?ved prav da ni pol res ni .... hehe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani