Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

?mego, tole je McLaren Mercedes, "tapravi" Mercedes pa je neka druga ekipa. :D

Je pa lepa tale srebrna ?verca, upam da bo tudi hitra. :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Symon, jaz sem F1 za?el spremljat pri svojih 11 ali 12-ih letih, to je ravno na vrhuncu A.S. (prvak 88, 90 in 91), pa ko za nazaj pomislim kako so izgledale dirke (ki sem jih po?iral z o?mi), al pa tale ringl?pil dandana?nji, ko navadno pre-zeham 300 in ve? km, kolikor pa? traja dirka. Vmesno obdobje; Hill, Villeneuve, Schumacher, Hakkinen, Montoya je ?e bilo precej gledljivo :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ok, posplo?ujem, ampak ........

ali morda lastniki ob nakupu ?rnega Bmw-ja dobijo zraven ?e potrdilo - opravi?ilo - dovoljenje, ki ga predlo?ijo :policaj: ko ta ugotovi njihovo idiotsko vo?njo ter ogro?anje vseh ostalih udele?encev cestnega prometa??? :ph34r:

Danes se mi je to?no to zgodilo ?ez Kamnik (nek voznik ?rnega X3, ki sem njegove mojstrovine ?e ve?krat ob?udoval, no lahko da sta tudi dva heroja tega kalibra, ker si nisem zapomnil registrske). Pelje skoraj 100% nad omejitvijo (mesto - 50kmh), menjava pasove kot na video igrici, pri tem pa hupa in blenda normalnim udele?ncem v prometu. Ker se bom vedno posku?al zavzemati za pravi?nost in po?tene medsebojne odnose, sem bil danes pripravljen tudi izstopit iz avta in mu kak?no povedat od blizu in na 4 o?i, to pa le v primeru, ?e bi se spravil ?e konkretneje ustrahovat ostale udele?ence. V tem primeru govorim o C5 s KP registracijo, v katerem je bil nek starej?i par. :whatever:

Ja vem, v dani situaciji je najla?je jaj?ka stisnit med noge (pomanj?at na najmanj?o mo?no mersko enoto kolikor znese) in se pretvarjat, da ne vidi? kaj se dogaja in se vas tako ali tako niti malo ne ti?e, obenem pa se vpra?ajte kako bi se po?utili, ?e bi vam nek "prepotentne? oz. zafrustriran?ek" na cesti ustrahoval va?e star?e ali stare star?e. ;)

?e vedno nimam kamere v avtu, kar je ?koda, ker bi imeli kaj za videt pri tej situaciji. :angry2:

?elim vam ?im manj oz. NULA tovrstnih neprijetnih situacij med va?imi popotovanji. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slovenska super sobota. :ouje::ouje::ouje:

Jaz pa tudi odli?ne volje in grem malo proti Gorenjski na izlet, imejte fajn dan in wikend tudi ostali! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jo?t, vedet mora? ?e to, da je Pero s tem prevzel vodstvo v skupnem se?tevku, se pravi je trenutno vodilni na tem planetu! :rispekt::vesel:

To smo ?e enkrat do?iveli Slovenci, ko je bil vodilni nek drug PP. :party0035::cheers:

Nepojmljivo kaj ne naredil Goran Janus z na?o ekipo v zadnjih nekaj letih. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hypermiling
Napisano

Men se pa avto enostavno preve? smili za tovrstno izrabljanje, no sicer pa se tovrstno "var?evanje" kasneje hitro odra?a tudi v denarnici (z negativnim predznakom), po sistemu "vse se vra?a, vse se pla?a" :cheers:

Da ne govorim, kak?en je ob?utek z ugasnjenim vozilom zavijat ali zavirat. Res zmagovit ob?utek na celi ?rti, predlagam ?e, da tovrstni navdu?enec vzame klju? iz klju?avnice, takrat bo ob premikih volana vo?nja postala ?e zanimivej?a, a verjetno nepovratna. :rulam:

P.S. kar se ?krtarjenja pri gorivu ti?e, me boste lahko kdaj videli voziti po AC s hitrostjo cca. 100 km/h in naj vam povem, da bo takrat ponavadi moja 4-letnica dremala med vo?njo, pa bom ?elel da fajn odpo?ije in se mi po tej logiki prav nikamor ne mudi. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kaj pravite na to?

Bravo Eurosport! :cheers:

Ok, glejmo s pozitivnega vidika, so KG vsaj postavili na pravilno celino, da ni nekje v Avstraliji npr. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Symon in ko si 1x v tej poziciji je vprasanje kaj bi bila najbolsa resitev. V Kocevju, Ribnici in okolici :policaj: raje stran pogleda, kot pa ima z 2x kuhanimi in 3x pecenimi opravka. Skratka fuuk na kvadrat. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.