Sej bi tud Miato mel sam mi je premajhna oziroma mal sem prevelik pa se bom te?ko z zaprto streho okrog vozu :ne vem: Ne, ?estko bom obdr?al to bo le tko za dodatek.
A misli?, da me bo kriza minila prej kot v dveh letih? :ne vem:
Ma? prov, bolje da kredit za 4 leta vzame?....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Webasto si zrihti za prikolico ogrevat. S tem ima? ?e toliko izku?enj, da res ne bi smel bit problem montirat ogrevanje.
Itak! Pazi na imiđ, ena usrana mazda je bolj za bejbe....tako da tale por? bo ok, proda? 6ko za prvo obrok - pol bo pa ?e kako...saj bo Majer ztrihtal.
Ma ?e je povsod v pav?alu ?trom, treba izkoristiti, tiste Webasto re?itve za avtodome so pa ve?inoma na 'kalorifer' na?in, celo no? ventilator ropota da ne more? spat, sem skor znoru enkrat. Poleg tega potrebujejo akomulator....
Ta teden bo treba prikolico prpeljat pred bajto, jo zrihtat, po?asi ?oln pr?timat, pa napoved je taka, da se bo lahko kak mini moto trip naredil
?e manj kot 2 meseca do otvoritve kempa
P.S. Avtodomarji / prikoli?arji - ?e kdo ?eli lahko dobi za en pir Truma plinsko pe?ko, brezhibno. Jaz jo bom ven vrgel, ker smo samo na elektriki, in ne bom ve? fla?e vozil s seboj (elektri?ni konverter bom dal).
Ra?unamo drugo leto ?e zimski pav?al v Bohinju, in bo to potrebno, ker plinske pe?i se ne upam pu??ati pri?gane, ko gre? ven.... .
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
osvetljeno tipkovnico ima sam lenovo, ce se ne motim...(mislim z lucko gor)
Yep - Thinkpad Lenovo, ne njihovi plasti?ni izdelki (s katerega pi?em post ) magnezij pa mislim da ni ve? 100% ekskluziva
Ja lu?ka je bistvo za v parlament a ne... Ta lu?ka je na vrhu ekrana in sveti dol na tipkovnico. Premium....
Obstajajo tudi usb lu?ke za evro (kar bi lahko na razpisu opredelili kot re?itev, ne kot pogoj....) joj koliko tega sem ?el jaz skozi, tale lu?ka, ohi?je, ABS diska, enkripcijski SW, svetovna garancija...vse se je uporabljalo leta 2000 in ?udi me da se ?e poslu?ujejo tega.
Vsi ki so dali kontra ponudbe so pa 101% tisti, ki so rekli ?e nas ne vklju?ite, se bomo prito?ili...standard. IBM se pa ni, ker gre njihova roba naprej...
Da ne omenim razpisa vsake 2 leti za ?olstvo, kjer gre okoli 3000 PCjev, notesnikov, projektorjev skozi. Vsi so ?e zmenjeni kdo kaj dobi za v naprej.
Ja saj tule tudi pi?e to. Sicer mi je pa zasnova proge v?e? ker ima? ve? opcij vo?nje, lahko ima? tri razli?ne manj?e kroge (nemoteno laufa trackday, drugje pa BMWja?i driftajo...)
va?no vpra?anje - ?igava je hosta
Jep - upam da si prijavil policiji takoj, ker ?e so si ?li sposoditi ?e bencin s tvojo tablico zna bit ?tala.
Stro?ek pa ni velik - ker si ?e lastnik teh tablic bo? pla?al redno ceno navadne tablice.
Jah saj ve? ta okvir?ek je bil ful smotan, sva oba morala tablico vstavljati da se ni rob karoserije spraskal in je la?je skup potegnit dol, tako da mogo?e ?e bolje, ker druga?e bi ti rob ob lu?i lahko do pleha spraskal....
banda
@Tim - zaenkrat ?e ne razlagam preve? okol, je samo neka poslovna ideja, aja najprej sem mislu da bi za?ela izdelovat skimming naprave, ampak to o?itno ?e nekateri dost dobro izdelujejo, bo treba kaj druzga najdt!
Kljub krizi in recesijskim napotkom dr?avljanom, da je treba var?evati in zategovati pasove, je dr?avni zbor pred iztekom lanskega leta, natan?neje 7. novembra, izpeljal javni razpis, na katerem je dr?ava zbirala ponudbe za nakup novih prenosnih ra?unalnikov, s katerimi bi v novem mandatu delali novo izbrani poslanci,
:ne vem:
sicer nakup ra?unalnikov ni ni? novega, samo ko vidi? da FmC ponuja IBM-a in Acord Della (kot kontra ponudba) ti je vse jasno.............
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani