Skoči na vsebino
Dogajanje na avtocesti
Napisano

A je bila postylana al serijska Preluda? Mogo?e je le hotel, da si ogledate kaj je po njegovem Avto. :hohoho:

Za brezveze se tukaj kregate fantje. ;) Kdo ve zakaj je pri?lo do dogodka in, ?e je kdo lahko sre?en, da ni bilo huj?ega je to samo voznik Prelude, ki bi ga avtobus porinil kot burja jesensko listje iz drevesa...

:bravo: -lepo povedano. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

Ja pa kdo bi pa bil kriv?

Po vseh pravilih ne tist norc z hondo, tako da daj ne podpirat takih "kretenov", jaz tu nikakor ne morem in nikoli ne bom podprial takih bedakov, pa ne neki kvasit neumnosti pa opravi?evat dejanja "norca" z hondo. On vsaj zame ne sodi na cesto ampak v psihiatri?no bolnico, ker to kar je naredil ne mora storiti ?lovek, ki ima vse po?timano v glavi. Pa ne pri takih temah gledat znamke avtomobila, ker znamka avtomobila nima veze, je pa to dejanje voznika hodne popolnoma ne odgovorno in vsaj zame obsojanja vredno.

De?ko,a zna? brat ti med vrsticami? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

no da se 1x napisem, tudi jaz ne odobravam takega pocetja voznika osebnega vozila in to avtobusu polhnem potniku.

kar hocem povdarit je to da je moralo priti do sitacije da je voznik vozila tako odreagiral kot je in mislim da ni bilo brez razloga ...

in nocm se postavljat na stran vznika avtobusa ali voznika osebnega vozila ... nocm pa da je avtomatsko voznik "honde" takoj crna ovca v tem primeru..

@Alex: ne mislim se prerekat glede avtomobilov in znamk. pac zate je ze "avto" Mazda za nekatere ni @nivid007: jasno je da bi bilo lahko zelo grozno

morm pa rect da so mi take teme dobre in jih podperam

Kaj zate ni Mazda avto? ?zmeden? ...ampak??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

Ja delno se strinjam s tabo, samo tudi taki "norci" so lahko smrtno nevarni, ne vem ali se zaveda? kaj bi se zgodilo, ?e voznik avtobusa ne bi tako dobro reagiral?

Kaj bi se zgodilo?Spet bi pisali o tragi?ni nesre?i zaradi prehite vo?nje. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

@Alex: ti se avta nimas :P

@qwerty: dost noro bi bilo da bi to kar brazrazlogo naredu ... mislim da je voznika osebnega vozila moralo zelo "razkurt"

@vid007: pomoje da niso porblem sam taki "norci" moras se upostevati vse ostale udelezence v prometu ki so lahko tudi zalo nevarni

Jap,bo treba razmislit kej v tej smeri,da nabavim kak?no hondo pa gasa v obrate. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

Zato, ker bi bil on kriv. Bi priletel od zadaj! Za kaj bolj poglobljeno ugotavljanje krivde pa nasi :policaj: niso sposobni.

Ne vem,?e bi bilo glih tako.Mislim,da ta z hondo ne bi nikoli ve? pomislil kaj takega,da z avtom ustavi avtobus. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No da ?e jaz pojamram!

19.01. se mi je v mojo Mazdo 6 zakantal v rit nekdo z golfom 2 in mi sesul zadek (nekje 4-6.000 ojrov ?kode)!!! :angry::(

Pa imam avto ?ele 3 mesece, kupljen rabljen (l. 05 50.000 km) sam zame je kot nov!! :angry::angry:

Sej ne vem kaj nej ?e re?em!

Uf,to je pa res bad. :( Upam,da se bo porihtala in bo kot nova.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je pa kr v?e?... vsaj to svinjarijo od soli bo spral. ?ist vse mam umazano od ?evljev do avta s temi belimi solnimi fleki tako, da kr navijam za de? sam, da ne bi zmrzovat za?elo :P

Nam se pa ?e fuzla od njega :wacko:

Ho?emo burjo in sonce. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti ma? neki narobe s feltnami, da ti spu??ajo zrak. Pejt k enmu resnemu vulkanizerju pa naj ti to preveri, ker to ni normalno.

Samo res,no.Ni mi jasno,kaj se dogaja z tvojimi gumami. :whatever:

Kot je omenil Boss sko?i do kakega renomiranega gumista.Naj da dol gume in pregleda feltne,gume same in pa ventil?ke.In mislim,suicidial,da lahko komot ve? napumpa? gume.Jaz pumpam 205/55/16 na 2,6 bara spredaj in zadaj in je bomba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar nabavil novo ?elado za smu?anje. :D

Baje,da je z njo bolj varno....?e se zaleti? v kak ?tor ali kaj podobnega. :P -razprodaje press-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest bom pa pohvalu svojo mazdo :hohoho: V glavnem, zjutraj pri - 10 stopinj, v?ge kot da ni - 10, ni? ne ropota, motor je normalno glasen, prestavlja se normalno-?altanje ni ni? te?je, ni? ne cuka zaradi mrzlega motorja, display dela normalno in ni? ne muti, segreje se zelo hitro, ob tej temperaturi so tudi materiali ?e tr?i ampak nikjer nobenega ?ri?ka...tko da, svaka ji ?ast :bravo: ...ma sem imel mal feeling da jo je ?e bolje voziti in da bolje dela kot pri + 25 stopinj :bravo:

Lepo,da tako dela.Kaj pa,?e je tvoja special edition za kak?no sibirijo in ji je pod nulo delovna temperatura? :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjetna dilema
Napisano

Kolk mate problemov s temi vinjetami... rabi? natanko 2-3 minute in ni? ve?. S strgalom po?asi odlepi? vinjeto, nato pa dele nalepke, ki ostanejo na ?ipi po?prica? s ?istilom za steklo (recimo Stelex). Nato z lahkoto odstrani? vse ostanke s strgalom saj jih ?istilo resni?no dobro napoji isto?asno pa ?e o?isti? steklo z notranje strani.

Vse skupaj je otro?je enostavno in za 4 avte s ?i??enjem stekla vred sem porabil skupaj slabe pol ure.

Enako ?asa kot jaz-pero za eno. :P Nisem se spomnil na strgalo,sem pa imel nitro razred?ilo in alkohol.

Pa mi ni ni? kej dosti pomagalo.Edino lepilo na koncu je ?lo lepo dol. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjetna dilema
Napisano

Tudi jaz sem dal gor oran?no.Za dol dat zeleno sem se pa mu?il ene pol ure.Probal z vsemi mogo?imi

?istili in razred?ili,na koncu zmagal tudi pri meni kot pri Labiju dolg,kitaristi?ni noht-preverjena metoda in uspe?na. :D

Me pa malo bolj moti ta oran?na kot prej zelena barva. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.