pa nisem jaz profesionalc... rabim nekaj za razvedrilo in ni? se ne bo delalo na silo al kej podobnega z biciklom. lepa kulturna vo?nja bolj po ravnem kot ne.
Sam res... zakaj se jo pa pol lo?uje, ?e je le navaden odpadek :ne vem:
No ja sej odgovor ti?i to?no tu - steklo je surovina z akatero ne bi noben pla?al ampak jo morajo tako ali tako ljudje obvezno odlagat v posebne zabojnike, da jih komunala enostavno odpelje na predelavo in si zagotovi lahek zaslu?ek. Sej s papirje tole posataj popolnoma enaka zgodba.
Nekako sem se po dolgih letih brez kolesa odlo?il, da si kupim enega... simpl zadeva, mal pogleda? po netu in to je to sem si mislil. Ne rabim ni? zahtevnega, neka treking zadeva ve?ino za po ravnem in utrjeni podlagi se pravi ni MTB alli ?e kaj bolj ekstremnega.
No in ta simpl zadeva je ratala "mission impossible" - Tolk enih mo?nosti, opreme, velikosti, znamk, da se ti v riti in glavi zme?a. Sem ugotovil, da zdaj manj vem kot sem vedel o biciklih predno sem za?el raziskovati.
Zato lepo prosim za nasvet, ?e se kdo tukaj spozna na to, da me vsaj malo usmeri. Sem ?el kolesarske forume pogledat pa je tam vse preve? profesionalnosti in nekih hudih zahtev ter se takoj udarijo med sabo saj vsak svojega konja hvali.
Aja kaj sploh ho?em od kolesa:
- recimo do 30km na dan (ne vsak dan)
- treking gume - nobenih kramparc
- moja vi?ina in te?a je 190/115
- da ni zajebano servisirat in nastavljat kolesa, prestav itd
- da ne bo razpadlo po enem letu uporabe
in to je na?eloma to.
Hvala ?e v naprej za kak?en uporaben nasvet in predlog.
Uff smo zapeli... dav?ne blagajne naj bodo, ker se dela red z njimi ampak, da bodo kupce kaznovali in jih gnjavili za ra?une, ki bodo morali biti shranjeni do konca garancijske dobe izdelka je pa "lovska" brez primere. Nekako ?e razumem, da vedno vzame? ra?un, ko gre? iz trgovine ali lokala ampak, da se nato najde nekdo ?ez tri leta in zahteva ra?un za izdelek, ki ga niti ve? nima? .... hmmm noro. Ne vem kaj jim bo sploh tak ra?un in kaj bodo z njim? Lahko pa pa? nekdo nasrka ker ga nima ve?, ker tud izdelka nima ve?.
To?no to Thomas... ne morejo u?inkovito nadzirati ponudnike storitev, se pa mislijo spraviti na kon?nega odjemalca in njega colat. Se bojim da bo kak?en nadebudni in?pektor zelo hitro pokasiral kak?no okoli u?es.
Sej ti si tak k jaz... mam tud ?e 21 dni starga dopusta, ker ni nikol ?asa, da bi ga ?lovk porabu, ker je tolk dela. Pol te pa masirajo kako da ima? ?e tolk dopusta, pa nisi ve? prepri?an al te sam mal trolajo al resno mislijo.
Jaz ?e zdej dajem pod 20 pa avto prej laufam pa luftam.Mislim,da bo moj nasledji avto bel!
To je dobra odlo?itev ?isto iz uporabni?kega stali??e.
Ene 10 let nazaj so pri Mythbusterjih dokazlai, da je razlika v temperaturi znotraj med ?rnim in belim avtom kar 5?C. Teh pet stopinj je pa ?e razlika al klima uspe ali ne uspe to podelat.
Moji avtomobili so bili vedno svetlej?e barve in zato ni bilo nikoli te?av s hlajenjem.
?e vedno ne razume? al pa se dela? da ne razume?... jaz tebe nikoli osebno ne omenjam in se ne vtikam v to kaj si ti kot Slivka ... ?e pa ti jemlje? dolo?ene stvari, ki ne letijo nate direktno za osebne pol je pa res tole eno brezvezno debatiranje.
Ne vem ve? kako naj to ?imbolj po doma?e razlo?im ampak, ?e ti dojema? kot ?alitev moje mnenje o cerkvi in vernikih je potem zame isto lahko ?alitev tvoje razmi?ljanje o ljudeh, ki niso verniki, da ne govorim o tvojem udrihanju ?ez Slovence kar tako po doma?e. Ampak to je tvoje mnenje in kot tako ga pustim da ga ima? pa ?eprav bi se lahko ?util u?aljenega. To je razlika med open mind and closed mind.
O tem pa da si ?eli?, da bi me neki verski premaknjenci "odstranili" pa raje sploh ne bom omenjal - ker to je pa ?e vi?ek. Ker nasprotno, kljub temu, da se ne strinjam s tvojim na?inom razmi?ljanja ti nikoli ampak res nikoli ne bom ?elel, da ti nekdo naredi kaj hudega.
Glej sorry... ma res mi dol visi a me das na ignore sam ne omenjaj me ve? v tvojih postih... a bo ?lo al je tud to preve? zahtevna naloga.
Najprej me un Vid, ki misli, da je Jemes Bond v svoje poste notri vla?i in po nemarnem omenja pol pa ?e ti... ma glej vse ima po?as neko mejo tolerance. Ti se ne strinja? z mano jaz pa ne s tabo in sva si bot - OK?
Me zanima, ?e jim je tudi Boss ?el tja povedat, da je Alah nami?ljeni prijatelj in da je Koran pravljica. Pravzaprav, ?e sem iskren, me niti ne zanima...
Al pa ?e bi te imel jajca pa se ne bi skrival za "ignor user", ?e si se me spet za?elel zajebavat. Pa pizda najprej me da na ignor pol mu pa dolgcajt rata me pa provocira.
OK, razumem... letalski prevoznik ni ni? kriv. Krivi so ljudje, ki so kupili karto in ?li na ta avion, ker ?e ne bi bi bili danes ?e ?ivi. Upam, da bodo svojci to razumeli in da bodo prizanesljivi do letalske dru?be, ker oni pa res niso ni? krivi, ?e dajo komande v roke nauravnove?encu.
In kak?na je razlika, ?e da? predpis, da morata biti notri dve osebi. Kdo bo druga oseba? Zaradi var?evanj v stilu automatizacije so tri ali ?tiri ?lanske pilotske posadke ?e kar nekaj ?asa preteklost - tam nekje od sedemdesetih se mi zdi. Se pravi lahko da? danes v kabino samo ?e stevardeso, ki jo lahko v ve?ini primerov vsak normalno mo?an mo?ki z lahkoto obvlada in nisi naredil ni?. To je bolj BS kot re?itev in ?e ?e mora biti kabina neprebojna proti terorizmu je verjetno potem edina re?itev, da se naredijo ?e sanitarije v pilotski kabini in pilote opremi s hrano in vodo. Ampak to pomeni eno vrsto sede?ev manj za potnike in manj?e zaslu?ke, kar pa spet ne bo v?e? lastnikom driu?be.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
men je naredil v treh minutah (ssd disk)- 22 updatov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani