Prej je bila taka fajna kombinacija pr?enja de?ja in kar konkretnega vetra, da ko sem imel odprt de?nik, mi ga je razjebal do te mere, da sem ga lahko le ?e odlo?il v prvi smetnjak na poti.
Ne, ni bil Mazdin "zoom-zoom" de?nik, ki smo ga marca dobili na MMS.
Uf kok se men pogosto zgodi, da se mi na zadnji odbija? nalepi neka reinkarnacija Ayrtona Senne ali Juana Manuela Fangia, praviloma v nem?ki makini. O?itno ga moja registrska in par klubskih nalepk napelje do razmi?ljanja, da je za volanom nek gorak tip, ki rad stiska svojo Mazda samokolnico prek obstoje?ih hitrostnih omejitev.
Hehe, glede Multiple se pa skoraj vsi strinjamo, da je z naskokom najgr?a ki?ta na SLO cestah (obstaja celo neka tema, kjer smo se opredeljaval glede najgr?ega avta na tem forumu).
Dnevno imam opravka predvsem s cesto od Komende do Vodic (za kozlat, dobesedno)
?e se kdo vozi po Kamni?ki "obvoznici", od Omv dalje proti Qlandiji, bo videl kako so pokrpali cesti??e (ne vem ali so si flike metali iz letala ali kako so tako mojstrsko zgre?ili nivoje cesti??a.
Malo redkeje pa se vozim po ?e eni legendarni cesti na relaciji Polzela - ?o?tanj. Uf, kak?na u?ivancija od vo?nje.
Eh, nikakor ne uspem zaspat, ker me v kratkem ?aka velika odlo?itev, ki bo lahko prinesla totalni uspeh ali pa ?ivo grozljivko (v tem primeru to ne bo moj najljub?i ?anr).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prej je bila taka fajna kombinacija pr?enja de?ja in kar konkretnega vetra, da ko sem imel odprt de?nik, mi ga je razjebal do te mere, da sem ga lahko le ?e odlo?il v prvi smetnjak na poti.
Ne, ni bil Mazdin "zoom-zoom" de?nik, ki smo ga marca dobili na MMS.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani