Skoči na vsebino
Praznujemo vsi
Napisano

Jap,?estitke k prazniku.?eprav ne vidim,da bi bili kej dosti samostojni,enotni pa sploh. :P

Sej bo bolj?e po Novem letu-bo dedek mrazović prinesel darila. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aha,pol mi rocker-ji nimamo teh problemov,ker smo po naravi "barabe"-bad guys. :P

Pa ?e kitaro znamo igrat.In je dobitna kombinacija.Pol pa nimamo problemov z dekleti. :D

Ker itak imamo ?e "ljubico",sicer leseno,ni pa ni? nevarna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prazniki
Napisano

kje je finta, da se mora tok jest za te praznike...

sam hrana hrana hrana mislim, kr neki no :angry:

:hohoho:

Kje pa pi?e,da mora? ?derat? :P Jaz recimo,ne smem ?e skoraj ni? takega jesti,kar bi moral:

pr?ut,francosko solato,pol potico,en kup razli?nih sirov,pol kislega sploh ni?... :whatever:

Jaz se sploh ne na?iram-imam dieto usred praznika. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hm,hm,?udna ta stvar z dekleti.A jih niste dovolj crtali?Da niste mogo?e v vnemi za svojimi jeklenimi konji?ki

pozabili nanje? :whatever:

Sej bo po Novem letu bolj?e. :D:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prazniki
Napisano

Vesele in predvsem zdrave praznike ?elim vsem skupaj. :danzoman::bravo::D

Jap,pravkar je ?el Bo?i?ek nad nami...to vem po tem,ker je imel upaljene meglenke(pri nas je namre? full megle in to).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa glih Primorci ste bli najbolj slovensko zavedni, ?e iz ?asov pred drugo svetovno vojno... kaj pa zdaj? :ne vem:

:hohoho::hohoho:

Ja,khm,no,pokazali smo takrat kako to gre in zdej je na vas,da nam sledite. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ena najbolj?ih priredb Zrneca in Bizovi?arja. ?e cel dan gledam ta spot :bravo:Klik

Res zakon,sem se nasmejal v nedeljo. :bravo: Tako izpade,?e da? noter besedilo,ki dobesedno opisuje dogajanje v videu.Sej marsikomu bi bilo verjetno vseeno,tudi ,?e bi bilo to originalno besedilo. ;)

?e bolj?i pa mi je bil Cankar in Queeni. :hohoho: Kako zadeto besedilo.To je bilo po mojem ena najbolj uspelih stvari,ki so se zgodile na na?i TV.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

No pa da se ?e jaz "pohvalim" :D Sredi Kopra na prometnem parkiri??u sredi belega dne v C AX-u, kje so tista nora mlada leta...mazda pa ?e nedotaknjena!

Kje,pri tr?nici ali tam na makadamskem parkiri??u pri banki? :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bi znal bit... pa sej kaj ?e? spreminjat, ?e je bilo ?e v prvo OK ;)

To?no tako.Zmagovalnemu konju ponavadi kupi? samo novo sedlo in ga na novo podkuje?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no sem dal v avto gumjaste preproge. Ker so bili ?e od stare ?estke, sem mislil, da bo kaj narobe ?trlelo. Presens?enje je popolno saj pa?ejo to?no kot bi bili uliti. Se pravi, da je poden zgleda popolnoma enak na stari ?estki kot na novi :bravo:

Kaj pa,?e je spremenjena samo karoserija,vse ostalo pa je isto? :whatever::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Road trip Belgija
Napisano

Lepo,Labi. :bravo: Podoben trip sem imel z mojo sedanjo ?eno pred 12 leti in je res vredno ogleda.

?e posebej Brugge,kjer smo tudi prespali,mi je ostal v lepem spominu (ful mosti?kov in pa ?okoladnice na vsakem vogalu). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.