Ne vem ?e sem kdaj tankal manj kot polno, ker mi je vo?nja na bencinske in zgubljanje ?asa s tankanjem pa? nekaj bolj brezveznega v ?ivljenju tako, da ?im manjkrat sem tam bolje je. Se pravi spraznit do lu?ke in na pumpo do polnega.
To bo, ja. Za samomorilska nagnjenja enega idiote je kriv kapitalizem
Aha in te?nja po dobi?ku pa naj stane kolikor ho?e.
Tako delikatna in odgovorna delovna mesta je treba kontrolirat in tukaj ni odstopanj. Ve?a li manj so vse vedeli ampak kopilot je bil poceni in ker je bil poceni so mi?ali na obe o?i. Ne mi re?, da delodajalec ni vedel za njegove te?ave. Moral bi ga redno po?iljat na preglede in psihofizi?ne teste, kjer bi se marsikaj pokazalo ampak sej ni ni? hudega, ?e ni vse v redu - va?no, da je poceni in da so manj?i stro?ki z njim ter dobi?ki ve?ji.
To da delodajalec tega ni vedel in da imajo na avionih minimalne posadke je kriv kapitalizem in sla po ogromnih dobi?kih. Vseeno jim je za potnike, za zaposlene samo, da se ?im ve? nagrebe in to je krivda kapitalizma.
Pejt pogledat kaj vse je o tem bumbarju napisanega pa ne mi re?t, da odgovoren delodajalec in letalski prevoznik tega ni opazil... ?e ni opazil potem ne delajo na preventivi, ker je to stro?ek in jemljejo vse kar leze in gre sam da di?i po pilotu pa ?etudi z znanjem iz Cessne 172 - ok mal karikiram samo ni dale? od resnice.
Tole mi je sicer malce sumljivo, ker je gola cena kurilca brez vseh dajatev in DDV vseeno 0,46?/liter... edino ?e v Avstriji ne spo?tujejo minimalnih tro?arin in prispevkov na CO2, ki so dolo?eni s strani EU. Nekako mi ne gre skupaj, da uspejo spravit ceno na to raven. Teh dveh je namre? za cca 0,15? in s posledi?no manj?im DDV lahko dobi? ceno 0,66?.
Ob teh primerih vas je streslo, priznajte, kajti jasno vam je, da so vsi drugi odrasli razen vas pedofili. In da je vsaka prijaznost sumljiva. Prav tako vam je jasno, da je otrok va?a last in ?e ga za napako kaznuje nekdo drug, vam je povzro?il lastninsko motnjo, zato takoj kli?ete odvetnika.
in fenomenalni zaklju?ek
Vesela novica je, da star?i sodobnega zahodnega sveta ?e pripravljajo alibi, ?e posebej mo?no v Sloveniji. Ko se jim bo na stara leta posvetilo, da so njihovi otroci nekam ?udni odrasli, bodo vedeli odgovor. "Krivo je cepljenje," bo rekla mama. O?e pa bo dodal: "Ne pozabi kemi?nih izpustov letal!"
Sicer je pa to pravi balzam za vse Ferrari fane, ker po su?ni sezoni je tole bil dober obli?. In sploh ne vem zakaj sem po ve? kot enem letu gledal dirko in glej ga zlomka... "moji" zmagajo.
Interstellar je res dober film in ti da mislit... je pa dobro, da ima? vsaj neko predznanje o ustroju vesolja in kako delujejo dimenzije, hitrosti, ?as,.... Ga bo pa verjetno treba pogledat ?e 1x, da vidi? vse fore, ki jih v prvem ogledu spregleda?, ker ?e ne ve? poante oziroma zaklju?ka filma.
Fury je zanimiv film sploh za tiste, ki smo malo mahnjeni na tanke... ?koda edino, da ga zanese v pretiravanje, ker res ne bi bilo treba saj je imel ?ist dobro dinamiko.
Oh ja... happy me. Kako sem vesel, ker je Slivka tako toleranten in me ne bo za?tihal al pa razstrelil... res ogledalo miroljubne religije je tale na? Slivka, da mi bo pustil ?iveti ?eprav sem ga na smrt u?alil, ker se ne strinjam z njegovim dojemanjem religije in cerkve. Sicer pa to?no to kar je napisal je dejasnko najve?je zlo religij in cerkva po svetu sicer je pa Daskan zelo lepo napisal pa se ne bom ponavljal.
Druga?e pa mogo?e samo to... ?e slovenska cerkev ne bi med drugo svetovno vojno pristopila k okupatorju, blagoslavljala morilce in izdajalce lastnega naroda in bi namesto v lo?evanje ?la v zdru?evanje vseh Slovencev v borbo proti istemu sovra?niku (nacizmu in fa?izmu) se povojni poboji NIKOLI NE bi zgodili in tudi KP se ne bi zgodila in bi lahko ?e davno imeli ve?stranskarski sistem, ?e bi vsi stopili v proti nacisti?ni boj. Tukaj lahko neham ampak ne bom ?e.
Nih?e od nas niti tisti, ki danes vodijo dr?avo niso takrat imeli ni? s tem, ker v ve?ini sploh ?e nih?e ni bil niti rojen tako, da iskanje korelacij in povezav s tistim ?asom in dana?njimi ljudmi je pribli?no tako bolano kot stigmatiziranje istospolnih.
Pa mogo?e ?e to, ki sicer ni v kontekstu opravi?evanja ni?esar ampak POVSOD v Evropi (Francija, Belgija, Nizozemska, Italija, Poljska, ??koslova?ka, Gr?ija...itd itd) so z izdajalci obra?unali ?e mnogo bolj krvavo in sadisti?no pa se okoli tega nih?e ne upa niti ?rhnit, ker vsi vejo da je izdaja nekaj najbolj srtamotnega in v ve?ini primerov se izdajo takoj kaznuje s smrtjo. Sicer pa obstaja ogromno knjig in pri?evanj iz tega krvavega povojnega kaosa in brezvladja ter nereda samo o?i je treba odpret pa poleg biblije prebrat ?e kak?no tako literaturo, da ne bo glava polna le od lajnanja tistih predstavnikov, ki so v ve?ini sami najbolj krivi, da so sploh naredili pogoje za povojne poboje. Brez akcije ni reakcije in povojna reakcija je bila le odgovor na medvojno akcijo. In ker je cela Evropa bila ena sama povojna reakcija lahko dandanes domobranci in ostala peta kolona ?e tako joka in to?ari po Evropi in obuja neke davne ?ase pa jih nih?e ne jemlje resno in ?e manj kot nek faktor saj je cela Evropa bila takrat krvava do vratu.
Ampak temle na popu se pa res ?e totalno me?a... son?nega delnega mrka se moramo bati, ker bomo za nekaj minut prikraj?ani za proizvodnjo elektrike... Ja najbolje, da kr temo pono?i ukinemo, ker nam pozimi za 10 in ve? ur onemogo?a proizvodnjo elektrike iz son?nih central.
Se sploh spla?a prepucavat z nekom, za katerega ve?, da tvojega mnenja ne bo nikoli sprejel? Ne toliko zaradi sebe, pa? pa zaradi svojih vcepljenih prepri?anj in verskih nazorov. Sej vem, da vsak upa na to, glede na koli?ino energije, ki jo vlo?i v svojo argumentacijo, ampak forumi so me nau?ili, da je v?asih ?koda ?asa.
Ni? ve?... itak me je dal na ignore user. Ko zmanjka tehtnih argumentov in ko nekateri ugotovijo, da jim sogovornik krha vero (ni mi?ljena samo religija) in prepri?anje v nekaj je to pa? avtomatski ukrep za ohranitev svojega prepri?anja. Men ni nikoli bilo potrebno narest take poteze pa so me nekateri celo grdo osebno zmerjali ampak dokler ve? o ?em govori? je zadevo enostavno zagovarjat in kontra, ?e teorija temelji na trhlih temeljih se pa? taki hitro zlomijo in pose?ejo po ukrepu "surle" ali "ignora". Ja pa hec kako so vsi taki ?isto predvidljivi kaj bodo naredili.
hehe dobra slika, nimam, kej re?t ampak tukaj ti lahko nalimam cel kup faliranih parov in redneck familij, kjer se postavlja isto ali ?e bolj drasti?no vpra?anje.
Dejmo ?e enkrat it na za?etek - ?e ima? pravico do posvojitve otroka to NE pomeni, da ga bo? dobil. ?e tako imenovani NORMALNI pari morajo izpolnjevati boga in pol, da so dejansko izbrani za posvojitev, tako da bo za geje prakti?no misija nemogo?e oziroma bodo morali izpolnjevati tak nadstandard, kar je prakti?no ZF.
Tako, da ne verjet, da bodo zdaj istospolni kar v vrsti stali pred uradom za posvojitve in bodo ven nesli vsak svojega pam?a.
Ni meni zmanjkalo argumentov (konec koncev si precej mojih argumentov "presli?al" in nanje nisi odgovarjal. Je mogo?e tebi zmanjkalo tehtnih protiargumentov?), ampak si ti zapisal, da je moj moralni nauk, v katerega verjamem, pravljica z nami?ljenim prijateljem. In tu se bodo "zataknili" vsi verniki ne glede na veroizpoved. In po taki ?alitvi me bo? primerjal s kalimerotom? In potem ?e pri?akuje?, da bom diskutiral s teboj?
Ok, se opravi?ujem, ker sem narobe napisal ... pravilno bi bilo, da je to zame pravljica z nami?ljenimi osebami. Je pa vseeno razlika, ker od mene ne bo? nikoli sli?al, da ti bom prepre?eval verjeti v karkoli in da ne sme? hoditi v cerkev in verovati v boga. To je tvoja pravica in v to se nimam pravice vtikati zato prepu??am odlo?itve tebi saj bo? zase najbolj vedel kaj je prav. Po drugi strani pa nasprotnik istospolnim posvojitev gromite in se dobesedno vtikate v pravice drugih ljudi za katere smatrate, da niso napravljeni po va?ih na?elih in standardih. Ti si u?aljen zaradi mojega razmi?ljanja, a pa si kdaj pomislil kako so ?ele u?aljeni istospolni, da se z njimi tako po?ne in jim osporava enakopravnost?
Vtaknil si se v temeljne pravice enakopravnosti in ?e bo? Daskanov prispevek prebral, ko je govoril o pravicah ?rncev in ?enski volilni pravici upam, da ti bo jasno zakaj sploh debatiramo o tem. ?eprav se o tem sploh ne bi smeli pogovarjati, ker debate o ?lovekovih pravicah ne bi sploh smelo biti saj so to temelji demokrati?ne dru?be in upam, da bo tudi ustavno sodi??e ukrepalo ustrezno in prepre?ilo kakr?ni koli referendum, ki se dotika kratenju ?lovekovih pravic.
Saj ve? kako to gre - danes bomo kr?ili enakopravnost gejem, jutri so na vrsti tisti z nizkim IQ-jem (ker ho?emo dru?bo intelektualcev), potem so/ste na vrsti verniki in tako naprej. Verjemi da se za vsakega najde nekaj, da odstopa od za?rtanih norm.
Aja a si ?e na?el gumb za ignore user? Verjetno bo? mene blokiral, a ne?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem ?e sem kdaj tankal manj kot polno, ker mi je vo?nja na bencinske in zgubljanje ?asa s tankanjem pa? nekaj bolj brezveznega v ?ivljenju tako, da ?im manjkrat sem tam bolje je. Se pravi spraznit do lu?ke in na pumpo do polnega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani