Za nekatere voznike kot ka?e veseli december ?e kar traja , ker zdele v Kamniku najprej eden pripelje v totalno rde?o lu? in potem slalom med vozili, ki s(m)o pravilno peljali v zeleno in se kri?ali s prej omenjenim, no kmalu zatem pa na na?i slavni raz?irjeni cesti, naka?em levi smernik in grem na levi pas, v istem trenutku pa P207 pred mano (skoraj sva bila ?e vzporedno) naredi isto, pa brez smernika. Lih za mi?jega da ni po?lo. O?itno sem eden redkih bedakov, ki s smerniki nakazuje svoje namene in gleda nazaj. Smernikov kot ka?e 90% sodobnih vozil kot ka?e niti NIMA?
Tako dejansko izgovarjajo to besedo Italijani, Slovenja, ?e bolj kruto je to, ker malo starej?i nas kli?ejo "Slavi", izgovori se Zlavi, okraj?ava za Jugoslavi.... neko? me je en starej?i Italijan vpra?al ?e imamo pri nas ?e vedno vojno, to je bilo cca 40 km od meje, v Vidmu.
Za tak?ne osebke ima moj fotr dober izraz, da so rahlo "za Luno"
Schumacherja kot dirka?a nikoli nisem maral, no vse prej kot to, ob tej nezgodi pa me je vseeno kar stisnilo pri srcu in glede na to, da ga znam, sem zanj zmolil en O?ena?, ker mu utegne koristit v naslednjih urah in dneh. Dr?im pesti tudi sam!
Pravijo, da ?love?ka dobrota nima meja. V naslednjem primeru pa hudobija oz. ?love?ka neumnost, lahko pa da je kriva le "razigranost" nekoliko ve?jih otrok ali otrok po srcu.
Kaj se mi je zgodilo med vo?njo pred slabe pol ure (na relaciji Vransko - Kamnik, ?ez Tuhinjsko dolino).
Takoj pod oz. ?ez Prelaz Kozjak (preden pripelje? do nekega va?kega Petrola), se peljem v okviru hitrostne omejitve in kar naenkrat me od nekje stra?no zaslepi izjemno mo?an zelen laser (tak?en kot jih imajo v nekaterih diskotekah in me?e ?arke lahko kilometre dale? pono?i).
Totalno sem se prestra?u, dobro da nisem zapelju s ceste, ker ?e tako je bila vidljivost gnila (no? in de?, pa ?e jaz imam ?pegle z dioptrijo, skratka idealka od kombinacije vse skupaj). Na nek na?in dobro da me je vzel za tar?o izza hrbta, ker ?e bi mi posvetil direktno od spredaj potem res ne bi videl niti tolko kot v tem primeru. Ja res dobri?ina od storilca, a ne? Kasneje sem po?tudiral da mi ni svetil od spredaj verjetno zato, ker bom od zadaj te?je lociral lokacijo odkod prihaja ?arek (tam je cca. 5 hi? na kupu, dosti ve? ne).
Potem sem zapeljal na omenjeni va?ki Petrol in naredil malo reda po prtlja?niku, da se mi stvari ne vozijo sem in tja, kar sem tako ali tako nameraval na to?no tej bencinski naredit. Obenem pa sem malo spremljal, odkod prihaja misteriozna svetloba. No seveda je ni bilo, dokler nisem ponovno speljal s ?rpalke (v tistem trenutku sem bolj ali manj tudi ugotovil lokacijo storilca).
V mojem primeru se je sre?no izteklo, se pa kar malo bojim, da kdo drug morda ne bo imel te sre?e, ali zato ker enostavno ne bo ni? videl, ali pa bo pa? v tistem trenutku tako ?okiran, da je marsikaj mogo?e.
4-letna ?verca ima kot ka?e odli?en spomin in malo prej ko sva gledala 24ur na Pop tv, pa je bil tam g. Pahor in tamala takoj re?e, ?e ni to tisti prijazen gospod, ko sva se enkrat slikala z njim?
Najprej sem bil ?okiran, potem pa dojel da ima o?itno 1a spominsko kartico vgrajeno. Potem tamala ?e mal poslu?a in ga. Zgonc ga vpra?a in ga naslovi z "g. predsednik" in tamala zine; "Ati a ta gospod je predsednik?" Kaj sem se ji nasmeju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me prav zanima kaj je res in kaj ne, ?al pa je nobena resnica ve? ne bo obudila na ta svet;
http://www.moskisvet.com/clanek/novice/dia...a-hrvaskem.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani