Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Avdi? je mel tudi carske... diplome, vozni?ka za Bre?ka, gradbena dovoljenja za Zokija, Patria ... na vse strani seku, kar je tudi prav :bravo:

jakli?a :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e 2 mesca NE pijem ni?esar od zgoraj napisanega.

pa ne da si kon?no alkoholik (tudi v praksi)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vse bolj se tudi ta dvojec vidi drugo leto v RBR

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

- 8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Schumi obetavno, ?eprav se je pokazalo, da je Mercedes ?ele 3 ali celo 4 mo? - skratka kanta, s katero bo ob regularnih razmerah nemogo?e zmagati.

Za pohvalit tudi Alonso, ki je iztisnil maksimum iz rde?e kante, pa seveda Vettel, Maldonado presene?enje dneva. Kimiju bo letos te?ka predla.

Kaj je Jo?a, a si kej razo?aran, ko je en knof opral tvojega nad-voznika? :hudicek::P

S tako prevlado bo Button z lahkoto prvak, enako je bilo v Brawnu, samo tempomat bo vklju?il...

Mercedes mora vzdr?ati - ni pa taka kanta, saj je bilo do odstopa (ko sem ?el nazaj spat :) ) presenetljivo, da ga vettel z DRSjem ni mogel niti za malo ujeti, ovinki so drugo...

Kaka Barcelona bo za njih....

Massa, Rosberg.....lokomotivci....?koda pa Groesjana in dober Maldonado a preagresiven, Senna pa nadaljuje kjer je kon?al :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Stavim svoja jajca, da tisti, ki najbolj proti tulijo zakonika ?e pogledal niso od dale?, kaj ?ele, da bi ga prebrali. ?e bi ga prebrali ne bi tako demagogijo zganjali in la? ?irili.

Mater za tistih nekaj istospolnih zakonskih zvez tak halo, da o posvajanu otrok raje sploh ne bi saj to?no pi?e, da lahko posvoji le otroka svojega partnerja in nikogar drugega - da o kak?nih vrstah, kjer bodo homoseksualci stali za posvojitev ni nobene pravne mo?nosti niti podlage. Mislim kr-neki zahojenci eni nerazgledani.

ima? ?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sigurno bo padel zakon, ljudje bodo ja ?li volit proti pedrom!

jaz pa pravim da ne....razen ?e smo res tolk zaplankani....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

K sem vidu, da nas je bolj malo sem u?gal eno gorenjsko in bom prpeljal s sabo ?e brata.

ta prava gorenjska je, da ga pol tam pusti? ne da bi pla?al zase... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

nisem gledal, ampak a je res Alonsi sekundo hitrej?i od masse pa ?e pesek je obiskal.... :ne vem: Ne razumem Ferrarija zakaj ne da ?anse enmu agresivcu za volanom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kaj bi jaz u?ival ?e morda nekako pomotoma letos Meklaren bolj leti kakor "Bk" (zlasti ?ez ovinke bi bilo to lepo videt). :ljubezen::jupiii:

kdorkoli, samo da ne bo simultanka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vikend v Parizu z mojo....vstala ob 11:00 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

kr velike razlike so....

mogo?e ?e dokaz da je ?tenga fail.

go Schumi, samo da se ne razkanta v prvem ovinku ker on je old school na no? pa sami mladci neizku?eni naokol...

?koda ker ne moremo gledati massa Hamilton EPIC dvoboj - kve?ejmu za en krog.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Poglejte ?e iz drugega zornega kota....razgrnil je javno in naj sedaj policija in organi naredijo kar morajo, in javnost bo spremljala kaj in kako se bodo obrnili pri dolo?enih imenih.

Npr. lahko je ?e kak?na uradna oseba kateri prijavi? zadevo podkupljena in potem zakrijejo sledi.

Primer od kolega: je prijavil delodajalca na in?pektorat, ?ez 15min ga je ?e delodajalec klical, ?e se lahko vse dogovorijo samo da umakne uradni predlog, da ne bo dobil kazni.

Tko da....

a to ni dost javno, da zakrijejo sledi?????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar rezerviral tale sanjski plac za moje julijsko praznovanje (?e se izvle?em iz Kristusovih let, hehe). Mislim da bo vabljenih tudi kar nekaj mazda?ev! :danzoman::bravo: :mi pijemoo:

pr vodicah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

pa jebo mast, zakaj dajete same take datume ko sm zutri na ?ihtu s tem posledi?no mam soboto delovno :vskalo::P

pa jebomast mi delamo ?ez teden :D, druga? pa ?iht je zlata vreden......tudi ?e je sobota

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Just in case ?e bi bila napoved zelo zelo slaba 14.4 rezervni datum, druga?e smo ?e vedno na planu, pa da se tema mal posodobi :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Js pa bi pohvalu moje ?ivce-po treh urah foto?opa mi uspel sestavt forumski podpis, pixel za pixlom B)

a ni la?i slikat tvojo pa spopat 3 slike skup :)

nice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ne glede na rezultat si pi?e golman basla novo poglavje v svoji karijeri

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Piiida pa te varcne zarnice, prizges, se butnes pol pa se cakas da vidis koncno kam si se butnu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj naj ti re?em - moja tud Citroene in Renaulte gleda... men je pa slabo od vsega hudega.

ziher so ji prijateljice tako svetovale, ti pa nima? pojma :P

Boss v bencinarju renoju - priceless

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz pravim, da je vsak nedol?en, dokler se ga ne obsodi.Zdej, ali je to prav in realno, naj vsak presodi sam.

Mislim,da je ve?ino stvari, ki so javne (afere in podobni rumeni tisk) bolj ali manj rekla-kazala in so pravi "maherji" v senci in se smejijo. ;)

Zdej, kdo bi zmagal na tem forumu je vpra?anje; odvisno, kdo ima ve? trikov in me?alcev megle v rokavu. :P

To dr?i, samo v dr?avi, kjer ne pride niti do sodi??a, oziroma je krivda zgolj pojem to ni mo?no :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zelo dober video, kjer se vidi na kake na?ine poizku?ajo zaustaviti Messija, v 90% bi drug igralec bil ?e na tleh....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pridem v soboto zve?er domov z fuzbala in slu?ajno naletim, da lep?a polovica brska po avto.net. Njena Corsa je zaradi posledice njene mirne vo?nje vsa preluknjana, popraskana, pobutana in ?e ?trom lepo zajebava. V glavnem avto je katastrofa.

Vse uredu, dokler ne prbije da ?eli kupiti Cliota, ker so ji prijateljice rekle da je to odli?en avto in lep avto. Od same sre?e, da se bo na dvori??u pojavil ?e eden grdav? od francoza poleg fotrove gajbe.

Odgovor:

Objavljena slika

Ha ha ha, kira izjava.

Zdej ko bo? fotr prid po mojo 6ko :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri wooferju...
Napisano

Jures ne nisem hodo na ?trom ;) Gimnazija Celje - Center :D

Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... sramezljiv No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje...

al pa po isti pa bo? imel fake formula 1 sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.