Skoči na vsebino
Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

Jures blo odklopleno in imam rele... <_<

a nisi rekel da ti gorijo skozi tudi z lu?mi?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

jah smo ti malo pametovali ob vgradnji, zdaj si pa tam.

Prvo kar mi pade na misel je odklopi jih in pojdi drugam (?trom odklopi) - sam sem ti rekel da si kot dreve??ek ?e ne bo? dal releja, jaz redno sre?ujem policaje pa nobenega problema

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

PR-SK

poraba za tole 29C savno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Sem se zdele spomnu, da sem ta vikend z na?o v Parizu na ohceti....., drugi?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kumi ?akam....?e ena no? tle, na avion, v mazdo, v doma?o posteljo, v mazdo pa v za Budvo :jupiii::jupiii::jupiii:

Vreme bo zgleda :notworth:

Hi:10°Lo:1°

Hi:9°Lo:4°

Hi:9°Lo:3°

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Bo? pa kdaj kako stvar spustu..Bo? dobil enga jokerja :)

Od maja naprej veste kje sem, ?ez teden tujina, pol pa ?e vikende morje..... ampak life goes on, kr zmente se, mogo?e rata tudi takrat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sm bil s kangujem..tko da nimam tam webasta..

Naj te ORNGI kaznujejo..... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

pa sej ne mormo sfolgat, telovadba, smu?anje, piknik, moto meet, panoramske vo?nje, BTC.....madona umirte se :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ah ne..nisem js tak..imam vse zrihtano z mestnimi redarji in z policaji tuki v kranju..tko da nikoli ne dobim ce sm zravn:)

mah ti bi bil loh car, ugasnu avto pa pr?gal webasto in mu rekel, kaj bo? pa sedaj rekel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sj niti nvm ?e zares sm sodi, ampak vozu sm BMW 650, kr solidna zadevca sam 140+ jur?kov pa nvm ?e bi lih dal za tako stvar.

?e jih dobi? si kupi flat in mazdo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To ne more? gledat, zaspal sem......pri 1:1 se mi zdi, kot bi kekove fante gledal, ki ?akajo na svoji polovici, da se pribli?a nasprotnik....

Tisti, ki je barco na?tudiral jo zna premagat, medtem ko je barca bunker na?tudirala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Po?akajmo ?e kaj bo v Lady pisalo :hudicek:

http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/i...aseratijev.html

Evo, nekaj na temo ki sem jo omenil....vse se da ?e dr?ava ho?e.

te so bolani in obsedeni s preteklostjo, in oni naj bi gradili prihodnost'

strankaSDS

Milan Ku?an in ZKS nista imela ni? z aretacijami, ki jih je izvajala njihova SDV, Hitler pa ni imel pojma o koncentracijskih tabori??ih.

pred 5 minutami · reply · retweet · favorite

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ker BMW pa je bil? No sej itak nima vez,e BMW pa "offroad" je itak sme?no, pa se ve da ne gre nikamor....

X5 luksuzno vozilo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

u petek pa na party :bravo: 2 karte ?e mam vi?ka ?e koga zanima ;)

Objavljena slika

Kolega pride mimo tukaj v bukare?ti - WTF Alexandra Stan, she's romanian - nice looking, 2-3 melodies and rest garbage....but she's sexy....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

kaj pa ve?... mogo?e se je pa ?e sre?al z vlakom pa je vlak ta kraj?o potegnu :ne vem:

:hudicek::hudicek:

srebrna MPSka mu je nasprot pripeljala..... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

NEEEEEEE!

Da en bogi nem?ki SUV, ki je sinonim za ta razred razpade na navadnih tirih!!!!!!!!!!!!!

Zaradi vo?nje po ?elezni?kih tirih je imel po?kodovano podvozje, predrte gume, luksuzni avto je bil tako zelo po?kodovan, da so ga morali s tirov odstraniti kar z dvigalom.

Sicer je to 24ur, lahko da je samo brez zraka v gumah bil.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pismu, a mas ti tudi '?rne luknje' jaz se dolo?enih delov poti - dalj?ih, sploh ne spomnim :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja mal manj kupuj ane...

samo logiral sem se da preverim statuse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizdani ebay, takoj ko se logira? v drugi dr?avi zablokirajo account in mora? preko postopka reseta passworda, kjer ?aka? njihov klic na mobitel!!! :vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Jaz sem tudi dal vse od sebe, ?lo je na vse ali ni?, v prvem delu sem sicer naredil 2 manj?i napaki, a je v zadnjem delu steklo, kot sva se zmenila s trenerjem. Rad bi se ?e zahvalil navija?em in sotekmovalcem, ki so mi stali ob strani, res je vzpodbudno tekmovati v takem vzdu?ju, hvala tudi sponzorju mazda, ki mi omogo?a prevoz na tekme in treninge, ter Petrolu za njeno cukanje na poti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Ne ?tekam kje je tu jok :ne vem:

Zakaj ?e ?zmeden?

Da bo? manj v kontre lavfal....no al ti pa 2 valja odvzamemo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

jaz se pa moram pohvalit, da mam kr kondicijo, po 2 urni telovadbi, sem ?e mulce po snegu vleku v trojnem vlaku sani, pol se je pa ?e moja 2 uri poslavljala od mene :hudicek: .....sem ko perla po 10 urnem potovanju dons :bravo:

upam pa de ne kon?am kot rastlina.... :glare:

AJA ?E TO, Sishija dajte pred telovadbo 2 uri lavfat! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.