Schumi obetavno, ?eprav se je pokazalo, da je Mercedes ?ele 3 ali celo 4 mo? - skratka kanta, s katero bo ob regularnih razmerah nemogo?e zmagati.
Za pohvalit tudi Alonso, ki je iztisnil maksimum iz rde?e kante, pa seveda Vettel, Maldonado presene?enje dneva. Kimiju bo letos te?ka predla.
Kaj je Jo?a, a si kej razo?aran, ko je en knof opral tvojega nad-voznika?
S tako prevlado bo Button z lahkoto prvak, enako je bilo v Brawnu, samo tempomat bo vklju?il...
Mercedes mora vzdr?ati - ni pa taka kanta, saj je bilo do odstopa (ko sem ?el nazaj spat ) presenetljivo, da ga vettel z DRSjem ni mogel niti za malo ujeti, ovinki so drugo...
Kaka Barcelona bo za njih....
Massa, Rosberg.....lokomotivci....?koda pa Groesjana in dober Maldonado a preagresiven, Senna pa nadaljuje kjer je kon?al
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Stavim svoja jajca, da tisti, ki najbolj proti tulijo zakonika ?e pogledal niso od dale?, kaj ?ele, da bi ga prebrali. ?e bi ga prebrali ne bi tako demagogijo zganjali in la? ?irili.
Mater za tistih nekaj istospolnih zakonskih zvez tak halo, da o posvajanu otrok raje sploh ne bi saj to?no pi?e, da lahko posvoji le otroka svojega partnerja in nikogar drugega - da o kak?nih vrstah, kjer bodo homoseksualci stali za posvojitev ni nobene pravne mo?nosti niti podlage. Mislim kr-neki zahojenci eni nerazgledani.
ima? ?e?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
nisem gledal, ampak a je res Alonsi sekundo hitrej?i od masse pa ?e pesek je obiskal.... :ne vem: Ne razumem Ferrarija zakaj ne da ?anse enmu agresivcu za volanom....
Poglejte ?e iz drugega zornega kota....razgrnil je javno in naj sedaj policija in organi naredijo kar morajo, in javnost bo spremljala kaj in kako se bodo obrnili pri dolo?enih imenih.
Npr. lahko je ?e kak?na uradna oseba kateri prijavi? zadevo podkupljena in potem zakrijejo sledi.
Primer od kolega: je prijavil delodajalca na in?pektorat, ?ez 15min ga je ?e delodajalec klical, ?e se lahko vse dogovorijo samo da umakne uradni predlog, da ne bo dobil kazni.
Tko da....
a to ni dost javno, da zakrijejo sledi?????
Pravkar rezerviral tale sanjski plac za moje julijsko praznovanje (?e se izvle?em iz Kristusovih let, hehe). Mislim da bo vabljenih tudi kar nekaj mazda?ev! :mi pijemoo:
pr vodicah?
Pridem v soboto zve?er domov z fuzbala in slu?ajno naletim, da lep?a polovica brska po avto.net. Njena Corsa je zaradi posledice njene mirne vo?nje vsa preluknjana, popraskana, pobutana in ?e ?trom lepo zajebava. V glavnem avto je katastrofa.
Vse uredu, dokler ne prbije da ?eli kupiti Cliota, ker so ji prijateljice rekle da je to odli?en avto in lep avto. Od same sre?e, da se bo na dvori??u pojavil ?e eden grdav? od francoza poleg fotrove gajbe.
Odgovor:
Ha ha ha, kira izjava.
Zdej ko bo? fotr prid po mojo 6ko :)
Jures ne nisem hodo na ?trom Gimnazija Celje - Center
Drga? pa povezat vse ni problem... Dans glih vse kablovje pa varovalke nastavu... Sam one nastavitve mi niso ravno jasne... No zdej so mi ko mi je kolega gain pa Hz razlo?il kaj kir po?ne... In da morem kable za napajanje vle?t po drugi strani avta ko kable za signal do oja?evalca... Ker so motnje...
al pa po isti pa bo? imel fake formula 1 sound
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani