jah smo ti malo pametovali ob vgradnji, zdaj si pa tam.
Prvo kar mi pade na misel je odklopi jih in pojdi drugam (?trom odklopi) - sam sem ti rekel da si kot dreve??ek ?e ne bo? dal releja, jaz redno sre?ujem policaje pa nobenega problema
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Da en bogi nem?ki SUV, ki je sinonim za ta razred razpade na navadnih tirih!!!!!!!!!!!!!
Zaradi vo?nje po ?elezni?kih tirih je imel po?kodovano podvozje, predrte gume, luksuzni avto je bil tako zelo po?kodovan, da so ga morali s tirov odstraniti kar z dvigalom.
Sicer je to 24ur, lahko da je samo brez zraka v gumah bil.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz sem tudi dal vse od sebe, ?lo je na vse ali ni?, v prvem delu sem sicer naredil 2 manj?i napaki, a je v zadnjem delu steklo, kot sva se zmenila s trenerjem. Rad bi se ?e zahvalil navija?em in sotekmovalcem, ki so mi stali ob strani, res je vzpodbudno tekmovati v takem vzdu?ju, hvala tudi sponzorju mazda, ki mi omogo?a prevoz na tekme in treninge, ter Petrolu za njeno cukanje na poti....
jaz se pa moram pohvalit, da mam kr kondicijo, po 2 urni telovadbi, sem ?e mulce po snegu vleku v trojnem vlaku sani, pol se je pa ?e moja 2 uri poslavljala od mene .....sem ko perla po 10 urnem potovanju dons
upam pa de ne kon?am kot rastlina....
AJA ?E TO, Sishija dajte pred telovadbo 2 uri lavfat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani