jaz mam tud dunlop ampak .71mm (mogoce mal pretenka ampak meni ustreza). Se pa ne svet v temi
tud sam igram One sam mi ni ratal unicit 6-te strune (tud ce probam iz kaksnega live koncerta, kjer ponavadi igrajo tisti "mitraljez" del velik hitreje)
Moram probat z debelejso trzalico
Bom porocal, ce mi bo uspelo
Probaj z tako,kot uporabljam jaz:Dunlop tortex,1.14 mm.(vijola barve)To je prava heavy metalska trzalica.
Pa ?e z njo,?e pazi?,ne po?i? nobene strune.Jaz se ne spomnim,koliko ?asa ?e nisem strgal nobene strune.
Res je,da menjam strune vsak mesec.?e snemam,pa vsakih 5 dni.
da ne bo pomote - govori o samem sebi... naduvanost brez primere
Je pa zanimivo, da na eni strani govori o vinjetah kot o glavnem vzroku vse ve?jega razslojevanja... hmm, a ne zdr?i niti en odstavek, ko se za?ne zavzemati za t.i. congestion charge v slovenskih mestih. A to pa ni razslojevanje v dru?bi saj se bodo te obdav?itve lahko privo??ili spet samo najpremo?nej?i?
V glavnem, hudo, da nekdo ki ?ivi in dela v ZDA soli pamet nam, ki ?ivimo tukaj in daje "nasvete" dr?avi kako naj ?imbolj privije svoje prebivalce z novimi obdav?itvami.
Ampak res hvala bogu da Mrkaić, Pezdir, Damjan pa ?e ker od teh "mo?ganskih nadljudi" nima ve?ji vpliv v slovenski ekonomiji, ker ?ele pol bi slovenci jebal je?a, pa ?eprav ga ?e itak, saj smo med najbolj obdav?enimi prebivalci med evropskimi dr?avami.
Jap,?e posebej,ko vidim tega Pezdira(kako ima zadet priimek ) me ve?inoma prime,da bi ?el nekam,kjer je ?e Napoleon hodil sam.Kot,da ne ?ivi na tem planetu ali v tej pre?udoviti dr?avi.Tip je nabildan z teorijo,v praksi pa je to njegovo duhovi?enje totalno neuporabno.?e sam pristop in njegov govor mi spravita pokonci vse kocine in ko za?ne nakladat o stvareh,ki so jasne ?e osnovno?olcem,da ne morejo tako ?timat,se mi zmra?i ekran-beri-preklop.
Res,sama sre?a,da nima ve?jega vpliva v politiki ampak samo nastopa?kega v kakih trenjih in podobnih "ma?ilih" za publiko.
Hehe Vla?i? - zvit kot presta... ne bo dal letnih ampak zgolj polletne vinjete za 35?. Tako bo letno scufal 70? pa noben mu ne bo mogel re?i, da jih je podra?il ... lol
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z debelej?o ima? ve?jo kontrolo nad trzanjem.Jaz sem tudi imel neko? tanj?e.
Potem me je "razsvetlil" kitarist Bryana Adamsa,ki mi je podaril trzalico.Probal sem igrati z njo in je bilo super.
Takoj sem nabavil enake-no podobne,ker on ima signature model od Dunlopa.Jaz jih naro?am Ernie ball slinky
(roza in oran?ne) v U.S.A.10 komletov-40$+ po?tnina.Pride nekje podobno kot v Doj?land.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani