Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Kar zanimiva dirka, skos je neki dogajal. Skoda da so rdeci zmagal...

Dobra zmaga Ferarija ?eprav nisem njegov prista? <_< Se vidi da imajo dober bolid!!!Schumi gor schumi dol gdor koli se vsede v Ferarija je na vrhu tako pa? je!!!Bodo pa srebrni naslednjo dirko pokazal hudi?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost, alkohol....
Napisano

Te honda?i :P Ja res so krute in na ?alost se tudi dogajajo take nesre?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?otor
Napisano

Hmm mislim da sem jest svojega nabavil v Hervisu (BTC) al je pa blo v sparu.... ne vem tocno. Bil je pocen mislim da tam okoli 3 jurje. Bojda za 2 veliki+2 mali osebi. Sem ga ze uporabljal pa se je kr dobro obnesel, sam ne pricakujem dolge zivljenske dobe... pa se zakomliciran ga je mal postavt, ce to prvic pocnes.

Prvic sem ga postvljal ko me je napadal par miljon komarjev, drugic pa je glih scat zacel. Hvala bogu da je bil drugic nek bolj izkusen tabornik zraven, ker prvic mi ga ni ratalo skup dat in sem zrental en fraj iglu sotor.

Po moje ce ne mislis dost uporabljat sotor je en cipi stuff dost dobr. Drugace pa je po moje bolje da reskiras par jurjev vec.

Ja sem reskiral kar dosti jurijov in mi ni ?al je bolj?i materijal so ?ivi varjeni in lepljeni.....

Postavljal sem ga in je mala malca

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Allyssa ti pa kar pazi, da ti ga kdo ne porine kr nekam. :ouje::ouje::ouje:

Zemir hvala za nasvet. ?e imam francoza. Mogo?e pa je to razlog, da mi ga je nekdo pred mesecem dni na parkingu podrgnil po desnih vratih in blatobranu in se normalno naredil Francoza, popihal je brez, da bo pustil podatke. :hohoho::hohoho::angry:

Potem ti ga je razdevi?il :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To kar pri nas pomeni "vojno", je recimo v Parizu normalno parkiranje. "Ljube se" spredaj in od zadi.

Vsak avtomobil mora biti parkiran brez ro?ne in ne sme biti v brzini.

"Humor" se za?ne, ko lastnik "izval?i" tko parkiran avto. Pet do 10 avtomobilov spred in od zad se gredo "skupinskega". Pri nas bi v tem slu?aju tekla kri, pri njih pa je to normalna :ljubezen::ljubezen::ljubezen:

Potem pa kupi francoza :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pr amerikancih pa nema trtemrte! <_<:D

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...507_3096832.php

Se javm za njenga sojetnika, loh sm tut u lisicah! :ne vem: :ouje::ljubezen:

Tko je tud prou ?e bi bil jaz glavni v zaporu bi ji pomagal da ?aim prej odslu?i kazen :P:hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole si poglejte, o?itno teta nima za spodnjice, al pa ni gorka nanje, no sej ve?ina mo?kih je gorka da ona ni gorka nosit le-teh, zdej bo po sistemu Karitas dobila neki cunjic! :P

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...507_3096800.php

P.S. Ampak tale tetka zgori mi pa fenomenaln zgleda! :ouje::ljubezen:

Zakaj nobeden ne re?e; "sleci se" :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?otor
Napisano

Zelc, dej ?e TUKAJ poglej, nebo ti ?al, dobra firma, sam imam vse od njih, 2X ?otor(mala pakunga za na moped), 2X spalna vre?a (spet majhna in topla za samo 5 stopnj plusa zunaj, pa te ne zebe popolnoma ni?), 2X napihljivo blazino za pod spalno vre?o ali na pla?o in seveda king zlo?ljivi stol za na dirke, ki je vedno v prtlja?niku suckerja. :D

Zelo zanjimiva stran ampak sem ?e kupil ?otor.Bom pa pogledal za ostale stvari.

Hvala za link :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?otor
Napisano

Zelc - u Lkleru sm kupu ?otor za 2 osebi za celih 6,99 Ojra, sicer ne vem zkva in kdaj ga bom rabu, ampak ?e je tok pocen se ga kup, pa makar ?e ga mam za Miksrja prekrivat, ko mu ponekod streha pu??a! :danzoman::hohoho:

Je pa fora da u Lkler katalogu je pisala cena 12 Ojrzlov in so mi povedal da je u resnic napaka in je dejanska cena samo 7, tko da je bla morala ?e ve?ja - se spla?a it pogledat! :ouje::P

Ja samo ?e misli? kupit ras za dva ?otor potem kupi za 3 ker dva zelo tesno spita v ?otoru za dva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.