Bini 16.895 Napisano 3. junij Jamralnik v2 Napisano 3. junij pred 31 minutami je Slivka napisal: Na servisu pravijo, da so homologacijo pisali na tehničnih. Na tehničnih pravijo, da so homologacijo spisali po deklaraciji uvoznika. Uvoznik pravi, da je vse dokumente skupaj z vozilom poslal na servis in da so tam urejali homologacijo. Na servisu pravijo, ... ... ... Sem pa zvedel, da je bilo to prvo vozilo v taki konfiguraciji v Sloveniji. Vsaj z nečim se lahko pohvalim, da ne bo vse tako žalostno... S tem se jaz nebi hvalil, avto je zmetan skupa z vseh vetrov zato pa ne znajo skupaj spacat eno preprosto, bogo homologacijo... Verjetno je tudi za tebe to malo čudno "za deca s hribu doma" 🫤🥴😉 Hec🫣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 1. junij Chat is back ... Napisano 1. junij Ej, @Slivka 50let drži, kaj te skrbi🤔 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 1. junij Jamralnik v2 Napisano 1. junij pred 3 urami je FuManchu napisal: Da še mal pojamram... Bosch brisalce so mi prodali zadnjič. Za posuhem so najboljši Ob prvi priliki jih vržem dol. Bosch orodje raje kupuj... 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 31. maj Jamralnik v2 Napisano 31. maj Otroci.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 31. maj Chat is back ... Napisano 31. maj pred 8 minutami je Slivka napisal: Kaj bi dal, da bi bilo zdaj tako vreme, kot je bilo februarja in marca... .... pa prvi del aprila ☀️☀️☀️😊😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. maj Tole je pa kr smeh Napisano 30. maj pred 2 urama je Slivka napisal: No, so pa tudi drugi za hece, to je treba priznati. Najbolj me je nasmejala nalepka na nadomestnem FucksWagnu: Bi kdo še pomislil, da govorijo o dotičnem vozilu ne pa da je zgolj reklama... AMZS..... 😳🫣🫤 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. maj Chat is back ... Napisano 30. maj pred 1 uro je Janez007 napisal: zaradi neke pretekle poklicne deformacije tega nikoli ne vprašam, ampak največ "a bi lahko plačal, prosim?" (... če sem dobil račun, sem ga plačal, če ga nisem dobil, so plačali oni ... 😃 ... ) In ti odgovori, MORATE! 🥴 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 30. maj Kava Napisano 30. maj Mali petek je.... 😊 🤔Razmislek za... 🫕🥩🥓🍺 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. maj Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 29. maj Največji avtomobilist na svetu predstavil nove motorje - Forbes Slovenija FORBES.N1INFO.SI Toyota je skupaj z Mazdo in Subarujem predstavila novo generacijo motorjev, ki naj bi delovali v avtomobilih z... 🤔 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. maj Jamralnik v2 Napisano 29. maj pred 2 urama je Slivka napisal: Tisti, ki razume ženske, ja, tisti lahko tudi les švasa... .....če mu veter ne ugaša elektrodo....🤭😁😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 29. maj Pohvalite se,... Napisano 29. maj Po moje si že zna tudi kakšne čevape obrnat na žaru... 😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Pohvalite se,... Napisano 28. maj Vemo ja ampak tisto v delavnici je na suho..... 🫤😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Pohvalite se,... Napisano 28. maj pred 28 minutami je Z M A J napisal: Črn zmaj opravil tehnični pregled. Kako so ga pa vztrajno raztezali na testnem poligonu, pa sem raje stran gledal, tisto je res mučenje podvozja. Mene tudi pri scu boli, ko to gledam🫣. Vsaj do 4.leta starosti mi je to prihranjeno.... 👌😊😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 28. maj Saj poznate tisto, red mora bit tudi, če je vse narobe.... 🤔😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Kava Napisano 28. maj Je bilaaa...... 😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Robotska kosilnica za strm teren Napisano 28. maj (urejeno) Če še iščeš kosilnico je morda tale, pa še voziš se zravn.... 🫣😉 Poglej na net CubCadet.... Popravljeno 28. maj od Bini Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Tole je pa kr smeh Napisano 28. maj pred 6 minutami je Slivka napisal: Pride izvid od CTja glave. Pa me doktor potolaži: - "Brez skrbi, v glavi nimate ničesar." Pa še res je.... 🥴 HEC Hec hec 🫣 🙏 ⛏️ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 28. maj Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 28. maj Ne vem zakaj koga "red" moti... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. maj Chat is back ... Napisano 27. maj Ja, še prej se mora v dolino preselit.... 🤣 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. maj Pohvalite se,... Napisano 27. maj Tour je bil vedno N1, potem pa GIRO in za njim Vuelta.... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. maj Kava Napisano 27. maj pred 2 minutama je FuManchu napisal: Jutro sončno Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 27. maj Kava Napisano 27. maj Dobro jutro v nov, zadnji teden ta mesec.... 👍😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 26. maj Pohvalite se,... Napisano 26. maj Morda so se ga pa malo ustrašili, nekaj je poškodovanih, ostalo je pa krivo še nekaj neresnosti organizatorja in sponzorjev.... 🤔😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 26. maj Kuharija Napisano 26. maj pred 2 urama je FuManchu napisal: Šolsko zapečeno.... 👌👍😉 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini 16.895 Napisano 26. maj Zbil srno Napisano 26. maj pred 4 urami je Boss napisal: Tako je, ko se s piščalko pelje Bini skoz vas, še psi in mačke razmišljajo, da bi emigrirale k Hrvatom. 🤪 Pomaga pa.... 😁 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
S tem se jaz nebi hvalil, avto je zmetan skupa z vseh vetrov zato pa ne znajo skupaj spacat eno preprosto, bogo homologacijo...
Verjetno je tudi za tebe to malo čudno "za deca s hribu doma" 🫤🥴😉
Hec🫣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani