Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

segret avto ne vzge in le vergla?

Vsaj tako je bil Korejc kupejc, da sem ga rabil ohladit in mi je kmal dopizdlo pa je Dr. Pelko za 40 EUR nasel nov senzor :)

ne sam to... med vo?njo izgubi zaznavanje obratov, motor za?ne bremzat, nato ugasne.... je pa problem samo ko je ogret ja

mene sicer pride nekje med 15 in 20?, ve?ji problem bo to, da mi more jutr ?e vsej do ?ihta pa nazaj zdr?at :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tv-ja nisem pri?gal ?e pol leta vsaj, pri naslednjem paketu, ki ga bom jemal ga niti ne bo vklju?enega v shemo, ker je BV, sedaj ko ja pa Netflix uradno v Sloveniji pa sploh za tisti drobi? vse on demand, kaj bi sploh ?e gladal na tv? ok morda edino ?e spremljate ?port, tega ni na Netflixu, ampak sem prepri?an da je na spletu kak prenos :)

Itak, da je... Gres na rtv4d pa je to to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tipi?en primer debila, ki sodi v ustrezno ustanovo, nikakor pa ne na cesto.

sej pa kolker sm prebral je bil ?e prej udele?en v nesre?ah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. :lol:

Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. :lol:

Ni to sam fora trofejah, sploh pa ni vec zanimivo kar je lahkega, zanimivo je tisto za kar se mors potrudit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

?e pomnite tovari?i (uuu jebemti 17 let smo se od takrat postarali);

17 let? :o kaj si nor js sm takrat bil v 4. razredu o? :D prov spomnem se kok smo mel borbe med so?olci schumi vs. Hakinnen :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.