Ne vem natan?no, kako to funkcionira, vendar je to?no.
Preberi besedilo, nato poglej sliko spodaj.
Na sliki sta dva identi?na delfina, ki ska?eta iz vode. Slika je namenjena ?tudijam za merjenje nivoja stresa. ?tudija je pokazala, da ?lovek, ki je pod stresom, najde pri popolnoma enakih delfinih neke razlike. Ve? razlik bi na?li, ve?ji je stres.
Poglej fotografijo. ?e najde? kak?no razliko (eno ali dve), je priporo?ljivo, da gre? na dopust.
Ni potrebno, da odgovori? na to po?to, sem ?e na dopustu
In tam ve? al manj parkirajo over-sized premium znamke (presti?ni terenci, ?ip?anjon audiji in ostali "invalidi") Pred kratkim videl, ko je tam parkiral, po moje ?e ne 20-letni pubec s kajenom in vn sta prisopihale ?e dve bjondi! In to se redno tam dogaja; v gara?ni hi?i citi-parka je ?e nekako disciplinirano vse skupaj
Ma ne vem, ?e se mi spla?a trudit, ker jih sploh nih?e ne bere ?koda mojega ?asa, da se tolk trudim z razlago in argumenti pol pa to ostanejo samo gole ?rke na spletu...
mi ponavadi tiskamo vse kr imamo za firmo in privat pri www.grafikaplus.si ..dobro naredi,pa ugodno...mislim da cela ma zdej neki popust...za prednarocila...
ma ni to...prov ma labi nikoli ni prevec,ampak sem se vpisam ze sam zaradi tega k sem postal prelen za vse...no tortie so tudi pripomogle k moji odlocitvi....hahahahaha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kera slika?
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani