Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

stres

Ne vem natan?no, kako to funkcionira, vendar je to?no.

Preberi besedilo, nato poglej sliko spodaj.

Na sliki sta dva identi?na delfina, ki ska?eta iz vode. Slika je namenjena ?tudijam za merjenje nivoja stresa. ?tudija je pokazala, da ?lovek, ki je pod stresom, najde pri popolnoma enakih delfinih neke razlike. Ve? razlik bi na?li, ve?ji je stres.

Poglej fotografijo. ?e najde? kak?no razliko (eno ali dve), je priporo?ljivo, da gre? na dopust.

post-1139-1285923970_thumb.jpg

Ni potrebno, da odgovori? na to po?to, sem ?e na dopustu :P

ne vidm nobene razlike,popolnoma identicna sta..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking za invalide
Napisano

In tam ve? al manj parkirajo over-sized premium znamke (presti?ni terenci, ?ip?anjon audiji in ostali "invalidi") Pred kratkim videl, ko je tam parkiral, po moje ?e ne 20-letni pubec s kajenom in vn sta prisopihale ?e dve bjondi! :angry: In to se redno tam dogaja; v gara?ni hi?i citi-parka je ?e nekako disciplinirano vse skupaj :bravo:

kaj pa to pomeni? v SSKJ ne najdem..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ma ne vem, ?e se mi spla?a trudit, ker jih sploh nih?e ne bere :( ?koda mojega ?asa, da se tolk trudim z razlago in argumenti pol pa to ostanejo samo gole ?rke na spletu...

js jih vedno z veseljem berem..tko da kr pisi...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koledarji 2011
Napisano

mi ponavadi tiskamo vse kr imamo za firmo in privat pri www.grafikaplus.si ..dobro naredi,pa ugodno...mislim da cela ma zdej neki popust...za prednarocila...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Allyssa
Napisano

Hvala vsem.

@Iceman,..dons ne delam spljoh :D

kdaj potem prides na tortico k meni? obljubla si septembra ampak koker js vidm se mesec pocasi koncuje...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ma ni to...prov ma labi nikoli ni prevec,ampak sem se vpisam ze sam zaradi tega k sem postal prelen za vse...no tortie so tudi pripomogle k moji odlocitvi....hahahahaha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.