Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Očka junak, kapo dol za pogum;

WWW.24UR.COM

V kanjonu reke Mostnice pri naselju Stara Fužina je včeraj popoldne predšolski otrok padel 25 metrov globoko v vodo. Za njim je takoj skočil oče in ga želel potegniti iz vode, vendar ju je deroča reka odnesla...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podplati na čevljih ...
Napisano

Sicer smo povsem zavili s teme, ampak kot zanimivost; imam Planika planinske čevlje, kateri bodo jeseni praznovali okrogli jubilej in sicer 3x10. Zdaj jih uporabljam le še za pranje avtomobila ali kudanje snega, medtem ko le še nekaj mesecev manjka, ko mi jih je stara mama kupila za 16.RD in prvi vzpon na 3glav. :)

Vibram podplat še vedno drži, kakovost pa verjamem, da je šla krepko v podn. :(

IMG_20240316_185608.jpg

IMG_20240316_185632.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Neke kurčine mi rastejo v bližini hiše. Ženskam bi bile verjetno bolj všeč, da testirajo dokler regrat nabirajo? :)))

IMG_20240315_140736.jpg

IMG_20240315_140339.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bil dan za otvoritev oz. obuditev hišnega fitnessa v domači kleti. Poškodba kolena že doka sanirana in čas za konkreten dvig forme, alkohola pa tudi ne mislim pit, za začetek MESEC :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 50 minutami je skritikrt napisal:

Ti ti pohotnež...tud ko ima tardečo se ne moreš zadržati...evo ti ga sedaj-ves krvav okoli žnablov.

Sicer pa...čudno pišeš komentarje...res ne vem,kaj ima njen poklic skupnega z seksom🤔...a sta se  mogoče spet šla tiste igrice "zdravnica in pacient"?😂🤣

Še ko sem boks treniral, nisem nikoli tako potolčen končal, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 47 minutami je Boss napisal:

Ne ga kregat, je pozabil kolk otrok maš.

Fak, spet sem kandidat za lopato. 😁

Če mu še sneg nacopraš in Fuckswagen omeniš, potem imaš (lopatni) uspeh zagotovljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 25 minutami je Slivka napisal:

Sodelavka gre sredi maja za en teden v Ameriko. In jaz prav opazno že od Novega leta naprej (od kar je kupila karto) prebiram take članke...

Nisem zloben!

Mogoče malo nesramen..

Ampak čisto malo...

Nevoščljivost NI ena od krščanskih vrlin.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

Težavam ameriškega proizvajalca letal Boeing ni videti konca. Potem ko je letalu Boeing 737 Max 9 družbe Alaska Airlanes v začetku leta dobre pol ure po vzletu odtrgalo del trupa, je Boeingu 777-200 družbe United...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Heh, M performance, manjka samo še (ali pa se ga ne vidi) kakšen tuji grb ali zastava kot obesek na ogledalu. Ker takšnile ponavadi to imajo gor, pa nimam sicer nič proti nikomur, če dajo mir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mali nevzgojeni dripci, ki mislijo, da jim je vse dovoljeno. Svoje doda še neprimerna starševska vzgoja, katero nadgradijo TikTok in podobno aplikacije, ki uspešno šolajo nove GENIALCE!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Gastarbajter ni uspel počakati na AUTOBAHN?

WWW.24UR.COM

Gorenjski policisti danes niso prav dosti počivali. Izvajali so namreč meritve hitrosti z laserskim merilnikom in na gorenjski avtocesti zabeležili že več kot 60 prehitrih voznikov. Nekaj jih je vozilo tudi s hitrostjo nad...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slivka, žal na boljše s temi jajci ne bo šlo več, kakorkoli obrneš naj bi bil avto, takrat kadar je NOV, naj bi bil NAJBOLJŠI. Če je že zdaj klump, potem reees ne želiš vedeti kako se je postarati z njim!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Brkljam po compu, s tamalo gledava fotke, ko je bila še mali piščanko, pa sem obenem našel tudi tole z vrha Slovenije. :)

TriglavMK.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.