komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 Ne, pa res nisi ... je pa simpati?na slikca ... hmmm ... i??em ... i??em ... ni? najdem ... ?koda! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 ...slike pa verjetno sledijo... Verjetno???? Ka je zaj to???? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 Evo, David ?e ena zate.... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Ja evo.....sam res kam gre dana?nja mladina....NOBENEMU SE NE DA VE? DELAT!!!"! LP daVid Tudi meni se ne da - PA MORAM!!!! :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 Ni blema, stari smo navajeni delat - ne tako kot dana?nja mladina - hahaha :mi pijemoo: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 ....pa pri?akujemo slike tle gor... Pa ja - poglej en post vi?je ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Aha, ve? da. Bo? kaj ve? povedal? Tomi ala akcija pa gremo prodajat door to door..... LP daVid Pa ve?, da sem ?el gledat moje s.p. dokumente in imam registrirano tudi prodajo od vrat do vrat torej - ni ovir! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 Tomi....moped je doma, prvih 50 km pa tudi narejenih. lp vuk Ja, sedaj pa res - sre?no vo?njo! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 30. junij, 2005 Zopet je jutro ... dobro jutro! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 30. junij, 2005 Tomi! Napisano 30. junij, 2005 aja komar...tistih nisem najdu..ampak zdaj ko si omenjal hugo boss.....tega je pa fuuuuulll tukaj...interested? Aha, ve? da. Bo? kaj ve? povedal? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 evo ne dobi? cocacole 1 mesec!!!! Zdej pa ma?!!! Hvala bogu - se odvajam! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 Jooooj kaj ?e ti tuki**??? SPAAAT!!!! TAKOOOJ!!! :mi pijemoo: Ja ata, ?e grem .... hahahahaha Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 OK, naj bo - pa grem kr me ?e me?e.... :mi pijemoo: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Mene ne briga....jest bom bom letalo kupu pa vas use prehitim......in vam bom mahal tako LP daVid Potem, ko nas bo? vse prehitel ... nas pa lahko do Kube (ali pa ?e kam dalje) zapelje? - OK? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Lahko no? - tudi jaz po?asi jadram ninat! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 David, kaj je danes s tabo - a spi?? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Aja tam ko se tebi ?tevec ustavi,moj ?e kr vle?e... Normalnooo, saj moj tudi, pa je filma zmanjkalo - nisi opazil? Hmmmm - pape? ma vas rad? :ne vem: Kaj me briga!!!! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Jahh, ?al - tvoja ?efica ge ne bi dala, moja pa ga ne bi pustila vzet ! Eh, pol pa ni? - OBDR?I GA! In ?e prou ima...... LP daVid Katera??? :ne vem: Pa ?e nimam! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Pazimo, nadzorni je pri?el! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Ne,ne...tak pa ne gre...ma? preve? las na glavi in ti ga ?efica ziher ne bi dala...no saj ?e bo vse po sre?i, ga bom jutri lahko odpeljal... Jahh, ?al - tvoja ?efica ge ne bi dala, moja pa ga ne bi pustila vzet ! Eh, pol pa ni? - OBDR?I GA! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Brum, brum, bruuum, bruuuuummmmmm, .... squiiiik, ...... crashhhh, ....... uiuiuiuiui, ...... Neeeeee, samo ?alim se - bog ti daj sre?no vo?njo po dveh kolesih Vuk! Pa po pameti in brez Pa ne tako: http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...pe=post&id=9701 Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 In poanta tega: keri je zdaj frajer??? :ne vem: David - valjda Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 Pa kaj naj se v LJ vozim samo po kak?no BOSS maj?ko v Emporium (sploh ni slaba ideja)? hihihi keri frajer.....a kar Hugo Boss nosi?....ma kdo se bo s tabo.... LP daVid Imam raje kak?no manj, pa to kvality stafff ..... a ti pa vsako pupo pobere?, ali pa izbira? .... kaj je sedaj bolj?e Hugo ali pupica? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Hmmm...definiraj mam??Pla?an je,zavarovan je,registriran je,?e vedno pa me ?aka v trgovini.... ?e ga no?e? - povej - bom ga jaz vzel (sedaj, ko je pla?an) - haha Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 Ah stric n? ni s tebe....... jest bom kr u kozarc sko?u.... LP david Pa kaj naj se v LJ vozim samo po kak?no BOSS maj?ko v Emporium (sploh ni slaba ideja)? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ne, pa res nisi ... je pa simpati?na slikca ... hmmm ... i??em ... i??em ... ni? najdem ... ?koda!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani