Ok, se zana?am na to, da mi bo? po pravici povedal kaj je res sve?e,... Za kavo sva pa zmenjena.
Samo ne vem ?e kdaj, ker mam sodelovko na dopustu in sem vse vikende v slu?bi. ?e ne prej pa septembra
P.S.: glede ti?ine,..manj polivat torte s tisto cukrano vodo pa bo Js sm po pravici povedano zgublena brez nje. Ti?ine, ne tiste vode Zato tud ne jem klasi?nih tort po sla??i?arnah.
Kokr jaz vem, oziroma kokr sm jaz meu na Fiatu, je to opcijsko, da se ti duri zaklenejo... Ponavadi sem imel izklopljeno. Je pa res, da v dana?njih ?asih ?akanje na semaforjih marsikak tat izkoristi...
To?no tko. Js mam vedno zaklenja vrata med vo?njo. Se mi je ?e 2x naredl, da so mi hotl odpret sovoznikova, med tem ko sem stala na semaforju.
Ja neki v tem stilu naj bi se mi razvijala kariera Kaj pa ti?
Druga? nimam tiskalnika, ?e res ne gre druga? grem do PV in mi tam nardijo, druga? pa raj delam s ti?ino. Sliko zna konc koncev vsak vr?t na torto. Ti dela? varijanto na smetano al na masleno kremo in zalito z ?elatino?
Druga? pa nazaj k prvotni temi, za naro?it sem to kartu?o najdla samo na eni ?e?ki strani, ampak prera?unano pride okol 97? tko da se ne spla?a.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hvala vsem.
@Iceman,..dons ne delam spljoh
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani