Uradno sicer resda v Sloveniji ni na voljo, zato je potrebno samo apliakcijo sneti iz neuradnih virov ... Ampak potem pa deluje ... kolikor pac deluje... V primerjavi s CarPlay je precej bolj storasto ... Sem probal tako s P20 Pro kot tudi z Mate 20 Pro ... in z obema deluje ...
Suzukija sem pravilno napovedal, skorajda Valeta, zaj...si je polozaj s problemi v soboto, ko so vsi dosegli bolljse case za direktno kvalificiranje v top10, on je pa prve gume lupil , Lorenzo se je pa polomil na treningu, in to po operaciji....zdaj bo pa trajalo a bo hitro v top, mugello bo njegov se posebej sedaj ko je honda tudi mocna po konjih....
Vsekakor v top formi enakovreden mulcem.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pol stirih, baterijo moral dati na saving mode, startal 08:00. Odpade pi...tud motogp preko telefona
Pa sem cel dan na motorju, mal slik mal google maps (nimam telefona za navigacijo, in BT komunikacijo off) mal interneta....al je ta verzija al pa baterija....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Juni ali september je idealen. Ostali meseci pa ok ampak buh ne dej vikend ali praznik, se posebej 15.8. Za sotor je vseeno ampak ceste in cene...
Dolomiti so ratali sedaj ze tako da v cetrtek recemo a gremo? Gremo! Ne rabis vec plana. Letos bom po moje vec dni usmeril v Francijo in se ne odpeljane prelaze. Dolomiti so bili se mi zdi 8x
Lp iz Istrskih prelazov. Tu NIKOLI ni nobenega
Lorenzo po moje ?e ni 100% fit kar pri njemu pomeni slab?o predstavo. Uganka so mi Ducatiji do sedaj niso ni? pokazali, mogo?e niso hteli razkriti vsega potenciala.
Ampak Rossi se mora najprej jutri na FP3 kvalificirati za top10, po combined ?asih je ?ele 16. . tako skupaj so....
Ampak se je pozn spomil, da ven pogleda in zakri?i. Jaz sem neko? od Bohinja proti Sori?ki planini tudi naletel na ?redo takih sprehajalk in dokler sem bil v avtu niso jebale pet postov, tudi troblja ni pomagala. Potem pa ?ipa dol in samo "kva je zdej?"
"o pizda, Ljubljan?an!" pa beg, vsaka v svojo smer v hosto.
Sej prvi? je ?la mal naprej, ampak ga je dobesedno spet ?akala....na za?etku je bil pa most ?e opazi?, verjetno ne sme kar skakat ven
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani