Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano

Kako ni delal?

Uradno sicer resda v Sloveniji ni na voljo, zato je potrebno samo apliakcijo sneti iz neuradnih virov ... Ampak potem pa deluje ... kolikor pac deluje... V primerjavi s CarPlay je precej bolj storasto ... Sem probal tako s P20 Pro kot tudi z Mate 20 Pro ... in z obema deluje ...

http://www.mazda-si.net/topic/15138-carplay-android-auto-telefoniranje-med-vo?njo/?p=398111

Berem forum, dela ne dela, komsi komsa. huawei drugace ni na listi, ne vem zakaj.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Res je, js sm si tut uzel Mate 20 Pro, pa sm reku samsung nikoli ve? :)

A so ze zrihtal Android Auto? Ker ni delal...........

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Super je, to ima follow me, ali nekdo dejansko pilotira? Kaj pa kaki dalnjovodi (veje) pa to?

Ja editiranje filmov je no?na mora, jaz sem snemal moto potovanja, in potem dejansko obupal ker je toliko dela da skompletira? film?ek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zival na podstreho
Napisano

Potem ma? verjetno tudi perje pod streho :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zival na podstreho
Napisano

Pri meni so rovke tudi delale tako galamo, kot da mam migrante pod knaufom. KEr ?ivim na polju je bilo o?itno, kak?en 'ekosistem' ima? ti? Gozd?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Saj tega tudi v najlep?em mestu na svetu nimajo ?e vsi.

Se javljam, greznica, makadam, samo kabelska...:) 15km iz LJ v 'razvitem delu'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Drugace pa moto2 forofinish, motogp +0,023s (se Rossi 5. Samo +0,6s)

Zato vedno vec gledalcev in razprodane tekme v naprej.

So pa se vsi razen Yamahe pritozili na 'hladilnik' zadnje gume Ducatija. Na naslednji dirki ga bodo ze vi imeli verjetno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Suzukija sem pravilno napovedal, skorajda Valeta, zaj...si je polozaj s problemi v soboto, ko so vsi dosegli bolljse case za direktno kvalificiranje v top10, on je pa prve gume lupil :), Lorenzo se je pa polomil na treningu, in to po operaciji....zdaj bo pa trajalo a bo hitro v top, mugello bo njegov se posebej sedaj ko je honda tudi mocna po konjih....

Vsekakor v top formi enakovreden mulcem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Pol stirih, baterijo moral dati na saving mode, startal 08:00. Odpade pi...tud motogp preko telefona :(

Pa sem cel dan na motorju, mal slik mal google maps (nimam telefona za navigacijo, in BT komunikacijo off) mal interneta....al je ta verzija al pa baterija....

post-2637-0-53105600-1552228878_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Juni ali september je idealen. Ostali meseci pa ok ampak buh ne dej vikend ali praznik, se posebej 15.8. Za sotor je vseeno ampak ceste in cene...

Dolomiti so ratali sedaj ze tako da v cetrtek recemo a gremo? Gremo! Ne rabis vec plana. Letos bom po moje vec dni usmeril v Francijo in se ne odpeljane prelaze. Dolomiti so bili se mi zdi 8x

Lp iz Istrskih prelazov. Tu NIKOLI ni nobenega :)

post-2637-0-83808000-1552217841_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

gleda da se bo treba najprej boriti za Top10 pred kvalifikacijam :) Kljub odli?nem ?asu danes - top 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na ?alost nisem bil jaz... Sem mu pa fous... Pa moja xsara ni srebrna

Cak a se nisem v srebrni peljal v dolomitih :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Srecal enega zanesenjaka s srebrno xsaro in bajkom na riti. Zelooo zgodaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To?no tako, to so neke prastare ?ege, da litke niso za zimo.

Kot da poleti ne mores zadet robnika? Saj zima nima nic s tem, vecja sansa poskodbe je pri umikanju, parkiranju itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

In odpres revijo in... ?isti rajc...

Sem mislil da je vsaj playboy :)

A mas ti kolo se vedno v avtu ali na zadnjih vratih sedaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nas bivsi Mazdas, Rx8 voznik pokupil Bohinj.

https://m.24ur.com/novice/slovenija/damian-merlak-bo-ozivel-ponos-bohinja.html

P.S. To je tisti, ko je nekdo komentiral na forumu, da kar ima on v kriptovalutah, to ni premozenje. :)

Bohinj sam ne vlaga, rabi take kot je on. Ampak se ze bere na veliko, da Bohinj ne rabi turistov, da bo guzva its itd....jao jao

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Samo Rossi je na dirki mo?an, na treningih in quali je bolj ?voh.

vem vem....

letos ga grem bodrit ?e 7 leto zapored v ?ivo :), od tega se je enkrat polomil in to ravno za Misano....pa ga ni blo...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Po videnem na testiranjih bi rekel

Vinales

Marquez

Rossi

Lorenzo po moje ?e ni 100% fit kar pri njemu pomeni slab?o predstavo. Uganka so mi Ducatiji do sedaj niso ni? pokazali, mogo?e niso hteli razkriti vsega potenciala.

Ampak Rossi se mora najprej jutri na FP3 kvalificirati za top10, po combined ?asih je ?ele 16. :). tako skupaj so....

http://resources.motogp.com/files/results/2019/QAT/MotoGP/FP2/CombinedPracticeTimes.pdf?v1_e388d022

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ampak se je pozn spomil, da ven pogleda in zakri?i. Jaz sem neko? od Bohinja proti Sori?ki planini tudi naletel na ?redo takih sprehajalk in dokler sem bil v avtu niso jebale pet postov, tudi troblja ni pomagala. Potem pa ?ipa dol in samo "kva je zdej?"

"o pizda, Ljubljan?an!" pa beg, vsaka v svojo smer v hosto.

Sej prvi? je ?la mal naprej, ampak ga je dobesedno spet ?akala....na za?etku je bil pa most ?e opazi?, verjetno ne sme kar skakat ven

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Drugace najboljsi paket zna imeti Suzuki ampak ma dva mlada in vrocekrvna v sedezu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

He, he, sanja svinja....

Prvi bo MM...

Paket je letos popolnoma drugacen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Vale, Marc, Jorge

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.