Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Za na?ga klopkota, da bo vedu :)

Kako ve? da si LJUBLJAN?AN?

ENOSTAVNO...

Stvari ne potrebuje?, ker jih ?e ima?, ker si car.

Se ne utrudi?, niti se ne zmatra?, to je ne-mo-go-?e.

Ni kaj, ni ha, ni ka, ampak je KVA!?

Ne re?e? odidi, ampak odjebi.

Ne pokli?e? nazaj, ne zvrcne?, ampak rufne?!

Ne po?uti? se slabo ampak fura? safr!

Ne ?eli?… ?elje so za male ljudi - ?tajerce. Ti ?e vse ima?!

Ne sprehaja? psa, ampak ?eta? doggija.

Ne osvaja?, ne ?meka?, ampak peca?!

Ne gre? na zabavo ampak na party!!

Ne le?i? na vzglavniku ampak na pov?tru!

Ne re?e? ?ivjo, ola, ?ao…? Ampak preprosto "Kva'j zdej"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem gledal v ?ivo in on je zdrsnil v ovinku nato ja pa kot ka?e asfalt zagrabil in ga je poteknilo direkt nazaj na idealno linijo. :whatever: ....ponavadi ko zdrsne odleti s steze. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ti ma? sam tremo.... :blush:

Ah kje, zdej mi je to ?e k ni?, sem 3x na teden tak?ne razdalje tekel :) pomoje trebu?na gripa :( prvo sem mislil da sem se zastrupil s pico v petek ampak kot ka?e ne, ker ostala dva sta ?ist ok. Evole vstal sem, ?e vedno ?it..tko da tak ne morm te?t :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e od jutra me na polno neki v ?elodcu boli (pa nism piu), na pou zebe, nikakav sem, jem skoraj ni? :whatever: ....jutr pa LJ maraton, udele?ba obvezna :whatever: ...bomo vidl kaj bo no? prnesla :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako je..odpis je bil tudi Gr?iji.....tudi na severu EU je kriza pri bankah...so na?i nekaj kupli, da ne govorimo o Dexiji..jaooo. Sam kot se sli?i lepo, da bodo s tem dobi?kom izgubo pokrivalo, sam da gre dobi?ek za izgube je pa nekaj najslab?ega, namesto za investicije in razvoj...kam to vse pelje,...raje ne razmi?ljam...samo res zanimivo, vsi imajo delo, vsi garajo a na koncu sami minusi, in to v marsikateri panogi,...narobe svet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaze pesimista: Ne moze biti lo?ije...

a onda optimista: mo?e mo?e....

Nekako tako ja...samo kaj, ko so krive slabitve in odpisi dr?avam v EU in Gr?iji ki propadajo...druga?e se dela z dobi?kom, ampak gre vse za odpise in slabitve, na koncu izguba ipd....

Avstrijska banka Erste Bank je ?okirala vlagatelje z napovedjo leto?nje izgube, sledila pa je ?e banka Raiffeisen, ki jo je tudi prizadela kriza na Mad?arskem.

Dunajska Erste Bank, ki ima zelo razvejano mre?o v Vzhodni Evropi, naj bi imela letos od 700 do 800 milijonov evrov izgube, delni?arji pa bodo ostali brez dividend. Delnice so v ponedeljek padle za devet odstotkov, danes dopoldne pa ?e za dodatna dva odstotka in pol. Banko je zlasti prizadela kriza na Mad?arskem, zato je odpisala 450 milijonov evrov dolgov. S temeljitim ?i??enjem svoje bilance ?eli v naslednje leto vstopiti z zdravimi temelji in ?e v prvem ?etrtletju leta 2012 ustvariti za 250 milijonov evrov dobi?ka.

aja...letos pa 700mio dobi?ka ki gre ?ao.

Volksbank pri?akuje miljardo eur :whatever:

Recesije ni ?e konc, to bo ?e celo sraje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na Avto.net Cx-9 niti nima svoje rubrike, se pravi ?e prodaja? tak?en avto niti ne vem pod kaj ga da?, verjetno pod Cx-7 al kaj? :ne vem:

V SLO se ne prodajajo niti se uradno nikoli niso :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Matr. Po dekretu vlade oz AUKN bomo morali zni?at prihodke. Ker smo skoraj 100% neto izvoznik storitev to pomeni manj dnarja iz tujine ne samo za nas, ampak tudi za v dr?avni prora?un. :vskalo: Matr ?e novm ?el na volitve samo zato, da volim kalimerota.

Jest grem samo zato, druga?e nebi ?el....v 20letih so vse zasral..tko da v bistvu zdej nima ve? kej zasrat...oz. da ne govorim da je LJ svetlobna leta naprej kot prej....ko niso ni? od ni? naredili. Se pa marsikateri v pufe spotika...jah tukaj ni kej, ?e ho?e? profitirat je potrebno investirat in se bo vrnilo, glede na to koliko ve? turistov in folka na sploh je v LJ oz. stari LJ...se zadeve kar dobro obra?ajo na bolje. Pa novi obrazi nikoli ne ?kodijo, eni in isti do sedaj, samo grejejo riti pa dober denar vle?ejo....no ?e bo sedaj tako, naj vsaj drugi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

?parajo res na nepravem koncu, pa? voluharjem noben ni? ne more. Druga?e pa mi imamo svoj klicni center...res pa da ni 24/7. Da pa ne omeni kako je bilo to na Vegi po?timano....tako ali tako so bile vse pisarne na tistih kaj jest vem 1000m2 in striktno ameri?ko, brez sten samo pregrade med oddelki. Na koncu, to?no nad nami pa je bila tabla ene 4m x 70cm...in na njej vrstice call center in dealer support (samo za posrednike), hkrati se je videlo koliko ljudi od zaposlenih v call centru in pri nas v BO je priklopljeno gor, koliko strank je v vrsti in kolik?en je % obravnave klicev...in to so videli vsi, tako da ?im je bila gu?va pa preve? v vrsti so se morali takoj ?e dodatni priklopiti ipd., tako da pod 90% skoraj nikol ni padlo.....jao prav pogre?am te ?ase, ta american way, pa tudi glede tehnologije in statistike, prisotnosti ipd., smo sedaj ?e vedno 10 let nazaj kot pred 10 leti...takrat mi ni? ni bilo treba pisati, vse se je samo zrihtalo, zdej pa 10 tabelc da se mi ?e cufa po?as

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Hehe....no sam tisto je v ene 10nadstropju, sredi centra, potem nehajo stre?t kar od enkrat in vsi oz. vse ?enske na ?ank pa galama na polno :bravo: ...sem pa res sli?al da je v Bosni tudi nori?nica ja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

take kamere majo se v srbiji, in pri vsakem pobranem listku na avtocesti izpisuje reg tablico...

To?no...res good zadeva...mene so malo stra?ili da merijo vstopni in izstopni ?as, tako da dobijo hitrost in potem kazen...na sre?o ni res :):bravo: ...samo mam ob?utek da so to vse skupaj od nekje pripeljali vse komplet :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se pravi ?e odprejo paket oz. ?e ga ne....je pa res da sem jest govoril za Kitajsko robo, za USA pa nisem gledal. Sej v bistvu carina je ?e najmanj, vsaj v mojem primeru je bilo tako, davek te pa opali :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kolker sm se js pozanimu od 150? naprej, js pa presegam za 20? :whatever:

THX, sam glede davka mi pa ni jasn, najprej ga pla?a? US, pol pa ?e na?im :ne vem:

Druga?e je carina od 20 EUR naprej (to vem, ker folk ki naro?uje iz dealextrema si ve? po?iljk naro?i do vrednosti 20 eur)

Druga?e pa ja, prvo ga pla?a? USA potem pa ?e pri nas, aja pa po?tna storitev se ?teje v ddv in carinjene tudi....?e ena bolana ampak tako je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.