Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Eh use skupi je en jajc, ?e dons po?utje katastrofa, pa sm de?urn, komi stojim na nogah, energija nula, ?e ko sem volka vozu prot LJ je on mene komandiru ne jz njega, to vse pove! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Kon?no je biu zgleda tut 110-kilski kojn iz?reban, da po ene 5ih letih spet odle?i k?n dan, s tem mislm sebe! <_<:hohoho:

Sicer pa bomo vidl kako bo jutr, sam mi je tok ?udn ob?utk, k o?itno mi tole ni lih poznano po?utje! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Ni tok da bom nehu pit, sam zdej mam tko povpre?je 1 pivak na tedn, se kr resno ukvarjam raj? z drugimi stvarmi, k so bl za zdravje! :bravo:

Zdele bi pa en kakav s smetano ?e loh, u fak pa dnar sm pozabu kupt, a loh drugi? pla?am! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole je pa totalna mora, ?e se spet kaj iz tega razvije, ne vem al se Srbi u preteklem desetletju res niso ?ist n? nau?il, ?e ne drugo da jih je vojskovanje pahnilo 20 let nazaj v razvoju! Mah pustmo to, to je ?e politika! <_<:(

Upam d nav n? iz tegale useen! :bravo:

http://24ur.com/naslovnica/novice/svet/20071207_3112027.php

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.