kolikor je meni poznano je ta kondi? za pobirat el.magnetne motnje,in pa slu?i kot zagon samega el. motorja. In po moje zna ta kondenzator te zajebava,saj ta morda ne more ve? shraniti dovol energije za zagon,el.motorja. . Zamenjaj ga ne sme biti velik stro?ek.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
glupa slovenija in vodstvo za promet ki je napovedovala podrtje cestninskih postaj ?e nevem kerega leta,zaradi katerega se pa potem dogaja to jbg. svaba pa? ni kriv pa? je zaradi nejasnih navodil in pof...... hi?ic naredil zastoj
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Se moram pohvalit, da je nova igra?ka, prav divja zadeva, sem samo izklopil Throttle rstriction od 0 do 60 Mph, in se je sakerju ?ist strgal, me je prav strah pomislit na gas pr hitrostih ni?jih od 100Km/h.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani