Skoči na vsebino
Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Jaz mam ziher raj?i kvaliteten doma? jabol?nik (npr. tak kot ga prideluje na? kolega - g. Slivka) kot pa dolenjsko kislico (Zwizla) takozvano vrhunsko rujno kapljico by g. Alojzius. <_<:D

Ti ?ist verjamem. Saj ?e bi jaz jedel jedi kot so; puding, mle?ni ri?, benko itd.....bi najbr? tud raje sok zraven pil, ker vino k taki jeda?i ne gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

ne bom videl bo?jega kraljestva....................kaj se ti je pa prikazalo da me sili? tja gor! Ti ima? ?e rezervacijo tam gor a ne ,sj ve? pobo?nost pa take fore!

Sam pa raje zberem zemlske prostore,kjer se dogaja,ro?tilja,qrbe na ?tangah ple?ejo ,hrane v izobilju,halo tam gor se pa strada...itaq kdo pa bo kuhal za par lolekov in enga Lojza ? :hudicek:

Saj tam gor ne bom samo jaz. Tam bo tudi Danilo Turk, Zoran Jankovi?, Katarina Kresalova, Tovari? Tito, Milan Ku?an, Stalin, Zemljari?, Bine Korde? ,Hilda Tov?akova, ?tefka Ku?an, Jure Jankovi? itd... itd.....za te angel?ke pa menda ja ve?, da radi dobro jedo in da bo treba za njih dobro skuhat..

Bog nam pusti da pijemo alkohol, le ?e ga pijemo zaradi slu?benih dol?nosti :lol:

?e v pradavnini je vino bila pija?a za bogove. Zdaj mamo privilegij, da ga pijemo lahko tud navadni smrtniki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

6.januar - praznik svetih treh kraljev :cheers:

Vidi tut pono?i v temi, kaj delam v postelji? :blink: more met pa neke hude IR kamere :ne vem:

Bog sicer lahko tud pono?i vidi kaj ti dela? in to brez IR kamere, ampak ?al ni? ne zagleda, ker se v tvoji postelji pa? ni? ne dogaja. Tisto, ko se ti s svojim pimpekom pono?i v postelji igra?, pa Bog no?e gledat.

Namesto belega vina je kamot JABOL?NIK, barva je identi?na, no pa na zdravje (z ?upnikom Lojzom, se razume). :cheers:

Ne bo ?lo. ?e bi ?upnik namesto vina pri ma?i jabol?nik pil, bi ga verniki ?e na dale? pogruntal, da goljufa, ker bi ?upnika izraz na obrazu izdal, da je spil nekaj ?udnega.

6.januar - praznik svetih treh kraljev :cheers:

Oooo, to je pa lepo. A si Ga?per, al Miha, al Bolte?ar?

Ker bo kaj?

Ker ma? greh in zato ne bo? vidu bo?jega kraljestva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Lojz, pol ?e dobro da si Alois in ne Ludwig (von Beethoven) a ne. :jezicek:

Sicer pa bi ?upnik lahko tudi malo malinovca ruknu, ali se mora prav z vinom napajat na prazen vampek? Barve je iste, itak pa tiste razne senilne ?eni?ke, ki ?e ob 7h zju3 sedijo pri 1. ma?i, ne lo?ijo, tudi ?e bi krompir lupil namesto izpil 1dcl rujne kapljice. :hudicek::hohoho::cheers:

Oooooooo nene, to se pa ne sme. Se ne sme golfat. Bog vse vidi Bog vse ve, greh se delati ne sme.

Une stare ?eni?ke morda, res ne bi vedle, da ima ?upnik malinovc, Bog bi pa to?no vidu, ?e v kelihu ni pravo vino. Sicer pa ni nujno da ?upnik pri obredu pije glih rde?kasto vino, lahko pije tud belo vino. Kako naj bi pa po tvojem belo vino ?upnik pol lahko zgolfal? A z oranđado?

O ti ti poredne?! Ti bi prec kaj golfal in to celo pri ma?i! Ne sme?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

ja to je Lojz neki razlagu, ?e je omejitev 50 se pelje 50, ?e je 90 se pelje 90... se prav, ?e je zakonodaja alkohola od 10h dalje pol mora bit od 10 ure dalje :D

Eh pob?i se vid, da ste zeleni in da ni? ne veste. In ko eden od vas ni? ne ve in pol nekaj kar tako nekaj blekne kakor se mu zdi, pol se mu vsi skupaj pridru?te pa z njim skupaj kozlarije trobite.

Poslu?te vi majstori! ?upnik, ko zjutraj pri obredu rukne en ?tamprle vina ne kr?i nobenga zakona. To on dela po slu?beni dol?nosti. To je isto kot ?e policaji, gasilci al pa re?ilci.... po cesti "divjajo" na nujno vo?njo in peljejo ve? kot je omejitev. Kapi?? ONI lahko, ker to delajo po slu?beni dol?nosti, VI pa ne smete. O ti strela frdamana k niste vedel tega?

..in tako je bil dan razgla?en za praznik Svetega Lojza. :vino::cheers:

Saj to je ?e. Alojzij je velik svetnik.

Preber si to! ?e posebno povdarjeni tekst.

Ime Alojz izhaja iz latinskega imena Aloisius. Ime Aloisius oziroma obliki Alois, Aloys razlagajo nekateri nem?ki imenoslovci kot latinizirano obliko germanskega zlo?enega imena Alwis, ki pa je tvorjeno iz starovisokonem?kih besed al v pomenu »vse« in wisi »pameten, razumen«. Drugi pa menijo, da ima ime Alojz enak izvor kot ime Ludvik, nem?ko Ludwig in ga razlagajo kot ime zlo?eno iz starovisokonem?kih besed hlut v pomenu besede »slaven« in wig v pomenu »boj«.[1]

@Baby Viper, kdaj ma? pa ti god?

da se pod pultom tut kej druga ne dogaja :blink:

Kaj na primer?

Spet nekaj ve? pa ne pove??

razmi?ljam sammm kako naj ?lovek razmi?lja ?e nima s ?im razmi?ljat!

Evo, tako kot pa? ti razmi?lja?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

zakaj bi mislil ?e pa vem(mislit se pravi ni? vedet) je pa omenjal neko ?kart robo pomoje je s tem mislil na tebe bom se pozanimal malo bolje! Drga? pa res nisem vedel da si na tako dobrem glasu in dobrih odnosih s ?upniki-se vidi da si precej pobo?en za Lojza!

Hah jaz za ?upnika .... :vskalo:

?e je va? ?upnik omenjal slabo vino, je to reku najbr? zato, da mu ga ne bi ti slu?ajno spil. Najbr? te ma pogruntanga in ve, da ga ti tud rad cukne?. Jaz tud tistim va?kim pijan?kom, ki kar naprej hodijo od zidance do zidance in pri vsakmu vinogradniku fehtajo zastonj pija?o, pravim, da se mi je letos vino pokvarlo. Pa se obrnejo in gredo. Tako se jih najla?je otresem.

In zakaj ti ne bi ?el za ?upnika? Ima? vse lastnosti dobrega ?upnika. Rad ?veka?, zato bi lahko pri ma?i tud dolgo pridigo naredu, spozna? se na vse, tako kot ?upnik, pije? tud rad in bi lahko ?e pri jutranji ma?i ruknu kak?en gla?ek, pravi?, da nikol ne la?e? in ?upnik tud ne sme lagat, poro?en nisi in tudi punce nima? tako kot jih ne smejo met ?upniki, bi pa lahko imel kuharco tako kot ?upnik, denar ima? rad tako kot ?upniki, pa ?e punce bodo hodile k tebi k spovedi in ti razkrile kako so ble poredne in so gre?ile. V boga pa itak ?e verjame? saj si zvest volilec tovari?a Danila Turka..

Mislim da si ti rojen za poklic ?upnika. Razmisli ?e enkrat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

itak da nam pove! Sj je dolenc :jezicek: Kaj te je postalo strah da bi po?infal tvojo ?lahno kapljico!?

?e je va? ?upnik dolenc, pol dobro ve kaj je dobra kapljica. Pa da ne bo? mislu, da ?upniki pijejo slabo vino. Ga k men hodijo kupovat.

@uklopko, ?koda, ker ti nisi ?el za ?upnika. Bi pol lahko na ?ihtu po slu?beni dol?nosti pil vino. In to ob sedmih zjutraj, ko drugje sploh ?e ni dovoljeno to?it alkohola. Razmisli!

B)

@'DARiAN_M', Tega ?upnika Norisa, ki je na sliki sem pa jaz ?e nekje vidu. Mislim da je on krstu Zorana Jankovi?a in poro?u Katarino Kresalovo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

hja lej nekje moram pridobit informacije o va?kih posebne?ih in kateri ima najbol?i cvi?ek na dolenskem :P

Zato pa sem te pra?al da mi obrazlo?i! ker ti meda ve? ve? kot sam Noris!

A teb tvoj ?upnik pri ma?i pove kdo ima najbolj?i cvi?ek na dolenjskem?

Mate zanimivga ?upnika, moram priznat.

Kdo je Noris, a va? ?upnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

svoje probleme res da najbolje zaupa? kakemu lokalnemu ?upniku ,morda bo v ta namen naredil sv.ma?o in naredil pobirko zate!

:prstgor:

Kot vidim tud ti redno hodi? k ma?i, saj si na teko?em z vsem in to?no ve? kaj in kako kak?en ?upnik denar lahko pobira. Zanimivo res. Si nisem mislu, da ste tukaj tako pobo?ni.

Drga? pa kako naj ugasnem vse to kar si napisal,ventilator,radio it. ?e sploh avta nimam -pa mi to razlo?!

Kako pa pol ve?, da te telefon med vo?njo ni? ne moti? A ti je tud to tvoj ?upnik povedal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

z vsem se strinjam, sam kar se pa financ ti?e je blo pa ziher la?je ;)

Dvomim.

Ko sem jaz delal hi?o vem, da si tri leta nisem kupu novih hla?. Na dopust, ali kak?no morje itd... 4 leta niti pomislit nisem upal. Vse je ?lo iz rok v usta, pa v maksimalni limit na teko?em ra?unu. ?ena je delala v firmi, ki je takrat propadala. Pla?e ni blo. ?eblji so bili dragi, da sem vsakega vsaj trikrat uporabu. Cvek spulit poravnat pa zabit nazaj vdrugo dilo. Sam sem se nau?u zidat, polagat keramiko, frajhat, sam sem naredu vodovod, kanalizacijo, centralno itd....Totalen univerzalc.

?e zdaj imam ?ivo v spominu, ko smo pokrivali in sem se zve?er, po kon?anem delu ozrl na mojo lastno hi?o, ki je dobila streho. Zjokal sem se od sre?e, saj je bla moja ?ivljenska ?elja in cilj imeti lastno hi?o, kamor se bomo s familjo enega lepega dne preselili iz tiste podstre?ne luknje.......................ne bom nadaljeval zgodbo, ker sem s ?ustvi ?ist noter padu.

Verjem, ni nam blo lahko.

Z va?kim ?upnikom se ravno ne dobivam, je pa res, da sem pred kratkim dal stari mami 20? v smislu, da naj da za ma?o za starga fotra, ki je pokojni ?e genau 20 let. :blush:

party0035:

Hmmmmmm ne zastopim?!?!?!?! Zakaj si pa dal za ma?o za starga fotra, ki je ?e pokojni? Kaj si pa pomagal starmu fotru s tem, ?e ga pa ve? ni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Mah kaj vem, nekako sem pri?el do Salomonske re?itve, da bom dal va?kemu ?upniku kakih 20? v "vofr oz. pu?co" ali kakorkoli se ?e temu po kme?k re?e, pa ra?unam da mi je s tem opro??eno za grehe, dr?avni aparat pa naj jih mandi gleda. :cheers:

Kot ka?e obiskuje? svete ma?e in se dobiva? z va?im va?kim ?upnikom, saj to?no ve?, da on za 20? odpustke za tvoje grehe deli.

Zanimivo, jaz tud k ma?i hodim pa nisem vedu tega. Nimam te sre?e.

NI RES

?e ni res in tebe moti tudi radio v avtu, pol pa ugasni radio. ?e te pa ?e ventilacija moti pri zbranosti, pa ?e to ugasni.

Drga? pa sem ?e nekje enkrat popal ?lanek od ene ?vedske raziskave kjer pi?ejo, da je telefonarjenje med vo?njo enako kot bi imel 1,5 promila alkohola v riti.

O kanalja, ?ele zdej vidm, da mam novo titulo.

Men se zdi da mi kar pa?e. Kaj pravte?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Pravzaprav bi jaz prepovedal pogovarjanje v avtomobilu saj zmanj?a zbranost! Tudi radie bi prepovedal ker nekateri v avtu potem pojejo in celo ple?ejo.

To ni isto kot telefoniranje. Vsak, ki je s tabo v avto je v toku z dogajanjem na cesti. Na nek na?in sogovornik sodeluje z voznikom. Res pa je, da ne vsak in te kak?na te?na baba mogo?e res znervira med vo?njo.

Ko pa telefonira?, si s pogovorom, mo?gani in stvarjo popolnoma drugje. Tudi tisti na oni strani telefona ne vidi kje si ti takrat z avtom in kak?en manever ti takrat z avtom po?ne?, on pa? po telefonu goni svoje in se ne zmeni kaj mora? ti takrat trenutno z avtom po?et, npr zavijat menjat prehitevat bremzat itd.....

Spet ti bom dal za primer sex. ?e seksa? grupno z dvema bejbama, ste vsi pri tej stvari (razen ?e namerno zabu?ava?) in sodelujete, kot pri vo?nji z avtom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

ampak je blo vrjetno v?asih la?je kot je pa danes ;)

Ko sem jaz delal bajto, na trgu ni blo zlepa za dobit cementa, cvekov, elektri?nih kablov, peska, cegla, pe?i za centralno, radiatorjev skratka ni?....povsod je blo treba nekaj ?akat pa nekaj iskat po celi Yugi pa podkupovat, itd... druga? nisi dobil ni?.

Edino kar je blo bol?, nikol ni blo problema dobit prijatle in delavce, ki so zastonj prisko?ili na pomo?, ?e je blo treba kaj iz kamiona zlo?it al pa plato betonirat itd....Takrat so bili ljudje ?e ljudje. Znali delat in poveselit se pol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

@Lojz - pomoje bo? zadovoljen; enega od divjakov ?aka sodnik za prekr?ke, zaradi prehitre vo?nje. :aaaaa:<_<

A samo enega? Kje so pa ?e drugi?

Kazni za prehitro vo?njo so odlo?no prenizke. In mnogo mnogo premajhne kazni so ?e za premajhno varnostno razdaljo in telefoniranje med vo?njo. Prepovedano bi moralo biti vsakr?no telefoniranje med vo?njo, tudi prostoro?no. Vsakr?no telefonarjenje moti zbranost voznika. Kdor trdi da to ni res, naj med seksom po telefonu pokli?e svojo mamo in debatira z njo. Bo videl kolk bo pri stvari s seksom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

@Lojz, sm mislu da si ?el pred ?ihtom zju3 ?e na ma?o. :)

Saj sem ?u.

Zjutraj najprej ?eno popedenat, pol v ?talo ?vino poglaj?tat, pod tu?, pol k ma?i, pol pa na ?iht.

In ko sem se potem slu?beno v Ljubljano pripeljal je ve?ina Ljubljan?anov ?e spala. Ko sem pr?u v Ljubljano sem moral pol potiho vrata zapirat, da se kak ljubljan?an ne bi zbudu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

In potem so na?i brihtni ministri ?e prestavili prvo ?olsko uro. V Morav?ah je zdaj prva ura ?ele ob 8:20, mi smo za?eli ob 7:45 pa smo ravno tako odrasli pa nam ni? ne manjka. No recimo. :hohoho:

Jaz sem svoje otroke zbudil ob 4h in 30minut, da smo se do petih zjutraj zrihtal in odpeljali v Novo mesto v vrtec, da sem tako pravo?asno ob 6h pr?u pravo?asno na delo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

In kak?na bo kaj letina? :vino:

Za enkrat zadeva zelo dobro ka?e, vendar je nastal en problem, ki se je ?ele v?eraj pojavu.. Tole de?evje iz zadnjih dni je nateralo uboge ?ejne trtice, da so za?ele maksimalno "zaugat" vodo iz tal. To pa posledi?no povzro?a pokanje grozdnih jagod nekaterih sort grozdja, saj so bile nekatere jagode ?e skoraj uvele.

Danes in prihodnje dni se bom odlo?il kdaj za?nemo s trgatvijo.

Obeta se odli?en letnik, ?e le ne bo, tale mo?a delala prevelike ?kode.

?e me tukaj?nji foruma?i ne bi skoz zajebavali in sovra?ili, bi organiziral "mazda trgatev" To bi blo heca......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Alojzius se je ?e lotil :vino: in bo potem wikend kar predremal, saj je gospod ?e rahlo v letih in ga ob takemle vremenu revma po sklepih trga. :aaaaa::jezicek:

Nisem dremal. Pripravljam za najve?ji hi?ni praznik, TRGATEV.

Drga? ma? pa prav, res me v tem vremenu v desnem kolku in levem kolenu trga.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Uh kam smo za?li s temo. Ampak je ?ivljenska.

Vam bom ?e nekaj povedal, ?eprav vem, da se ne boste strinjali z mano, kaj naprimer jaz mislim , zakaj dana?nja mladina ni za nobeno rabo in za nobeno resno delo;

Mladina je zani? zato, ker dana?njo mladino pa? nih?e delat ne nau?i. Dana?nja mladina ne obvlada niti najosnovnej?ih opravil. Sami levaki. ?e riti si ne znajo obrisat. Dana?nji star?i, kao, "nimajo ?asa" svoje otroke u?it delat niti vzgajat, saj so skoz, kao, v slu?bi. In pol ti "blazno zasedeni" star?i svojga froca, z ne?em zamotijo, pa ga porinejo v nek kro?ek al pa kak?no ?portno dru?tvo ?ogo brcat. ?oga ja. Zelo koristna zadeva. In takega mladega in "talentiranega" fuzbalerja potem u?i in vzgaja nek ?portni trener fuzbala, ki je po mo?nosti ?e nekje od dol pr?u, ker tud ta trener, ?e dol ni znal itak ni? delat druzga kot ?ogo brcat. Zato je tudi postal fuzbaler. Pa smo tam kjer smo Ni? od ni?.....Pa internet. Internet je dana?nja vzgojna ?ola dana?nje mladine.

Ajde u?gite po Lojzu zdaj, k je spet nekaj za vas sila "gre?nega" povedal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

g. Lojz, najte?je je sploh kako resno curo najdit,otroke zdele v teh ?asih met pa predstavla spet kup stro?kov... (se preselit al pove?at bivalne prostore, ?e se preseli? se pove?ajo polo?nice, itd.)

Od vsega na?tetega se strinjam samo s prvo trditvijo, to je problem o resni punci. Tle je najbr? res problem. In obratno prav tako, resnega tipa. Dana?nja mladina je katastrofa od katastrofe. Neodgovorno in nezmo?no kar kol delat.

Tisto o stro?kih, bivalnih prostorih itd......to je pa brez veze. Kot, da vi svojih star?ev pa niste ni? stali? Jaz sem se z otrokom in ?eno tud drengal na 20 kvadratih podstre?ne sobice, ki sem si jo sam napravil, brez kuhne itd...pa smo. Samo pljunit je treba v roke. Najve?ja bedarija pa je izgovor, ?e?, da otroka nima? zato, ker mu trenutno ne more? nudit najbolj?ega itd....pol ga ne bo? nikol mel. Pol dedek itak ne bo mel koga v vrtec vozit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

Bog dej Bog dej ZMAJ.............

Za vse tiste, ki mi tukaj unga stoletnika nekaj spoganjate imam eno vpra?anje:

A jeTALE PRIMER kaj bolj?i? Fant je bil mlad, zdrav, poln ?ivljenja, odli?no je videl, odli?no sli?al, odli?ne reflekse je imel in peljal je po va?e, HITRO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

?ena? :aaaaa::D

lojz a je tale tut divjak???bogi star?ek ane :D

Tole o stoletnih star?kih, ki ?e zmeraj vozjo, je pa tud zanimiva zgodba. Dejstvo je, da bo takih stoletnikov na cesti zmeraj ve?. In to iz razloga, ker vi "smrkavci" zelo malo ali ni? ne seksate. Ko pa se kdo od vas kon?no spomni seksat in ga resno in globoko namo?i, je potem pa tud ?e star. In zdaj smo tam. Danes je pa? trend da "mladi" zelo pozno dobijo/te otroke. In kaj zdaj?

Poglejte na prakti?nem primeru! ?e bo nekdo od vas, ki se tukaj zdaj zajebavate z ra?unalnikom pa z avtom po cesti guncate afne, namesto, da bi se s puncami igral, potem enkrat pri ?tiridesetih letih kon?no le dobil kak?nega froca.......Ja kdo bo pa va?e froce hodil v vrtec iskat? Vi boste po cele dneve na ?ihtu in to najbr? (nova pokojninska reforma) do 70leta, kje bodo pa otroc takrat? Pa smo tam. Brez skrbi. Prosil boste va?e star?e, naj va?e froce vozijo v vrtec pa jih hodijo iskat. In kolk bodo va?i star?i takrat stari? A? No povejte! Vi se boste pri ?tiridesetih zmislili otroke met, v vrtce pa ?asa ne boste mel hodit: Pa bodo va?i dedki in babice ?e kako pri?li prav. In ti dedki in babice sploh ne bodo ve? tako rosno mladi po cesti vozili.

Vem, zdaj boste vsi v en rog tulili, da vi svojih star?ev pa ?e ne boste pustili na cesto po svoje otroke v vrtec hodit itd blablabla.....figo . ?e na kolenih jih boste prosil naj vam pomagajo in vam kak?en dan, namest vas v vrtec po froca sko?jo.......Pamtite kaj vam Lojz tukaj pravi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

?koda, ker nisem bil z vami na pikniku, bi se ?e jaz nau?u teh va?ih internih for. ?koda res.

@canyon, pozablja? da imam jaz hudega psa doma, ki mu je ime ?eljust.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pa nekaj zanima!
Napisano

kaj sedaj jaz ?e zmeraj spadam v to famozno dru??ino divjakov??

Definitivno. ?e nisi bil bil ujet ali te niso zalotili pri dejanju, to ?e ne pomeni, da tega tudi res ne po?ne?. Ti to?no ve? kaj sme? in kaj ne sme? in to?no ve? kaj ti dejansko tudi po?ne?.

Je pa tako. Marsikak?nega lopova ?e niso ujeli, pa to ne pomeni da lopov ne krade. Slovenski tajkuni so ?e kompletno dr?avo pokradli, dr?ava je na kantu beda od bede, vsi to vemo itd....ampak zaprli in kaznovali niso ?e nobenga tajkuna. A po tvojem to pomeni da jih ni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.