Gledal sem pa Honda hornet 600 2000letnik, kawa z-7, yamaha fazer, no pa kak ducati ..sam kaj ko vsi pravijo da je 600 presvoh..... kakersen koli predlog dobrodosel...tudi glede nakupa opreme..kje se splaca kaj kupit pa kaksne znamke..?
Meni pa ni jasno kako lahko en ?lovek ki v svojem ?ivljenju ne dela druzga kot igra ko?arko, trenira 2x na dan, ima tekme vsak vikend (eni celo med tednom(NBA)), je za to pla?an milijone, pa nemore v petih minutah odigrati ene same akcije ki bi jo zaklju?il z ko?em. Sramota
In ko da? pet takih ljudi na kup dobi? slovensko ekipo.........pa to je neverjetno!
Tako butastega poraza ne pomnim (vsaj ne v ko?arki).
ma ze LJ je obup od obupa (glavno mesto pa cist mrtvo), pol ce gledas druga mesta v slo...za ubit se
na obali mas vsaj morje (zame ogromen plus)
No pa mi odgovori na eno ?isto preprosto vpra?anje.......kje bi raje videl da tvoji otroci odra??ajo, v LJ ali v kak?nem manj?em mirnem mestecu? :ne vem:
Evo mislim da tole spada sem, in sicer danes bi lahko za 7300? (eni osebi oz. firmi) kazni napisal pa nisem.............kaj dela lepa beseda, lep pogled in dodaten gumbek odpet na dekolteju
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Absolutno ducati
Povezava za deljenje
Deli na druge strani