Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Na dana?nji dan pred dvemi leti je k nam pri?la Mazda :) In v teh dveh letih smo prevozili z njo  V tem ?asu smo prevozili konkretnih 50 tiso? km in samo redno servisirali (no pedal pa? ?e zmeri poka in 2x preluknjali gumo).

P.S.: zadnje cajte fajn zaj****** mo?a, ker njegovega avta ?e zmeraj ni od mehanika mene pa moja ?e ni pustila na cedilu:)

Pedal naj ti pelko nama?e. Lahko pa tudi sama, jaz sem kupil mast v spray-u, in nekako dela ?ude?e, da ne poka ve?. Vsaj za nekaj mesecev je mir, potem pa spet mal na?prica? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Epilog cestnemu dogodku...

Tudi zadnja desna ima zarezo... Popolnoma enako, pizde ciganske.

Kaj si u?pi?il?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

A vidim v drugi temi. kaj a ti jih je kdo prerezal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ah to je stara zgodba nategovanja. Prekr?ek oziroma nepla?ana parkirnina je dejstvo ampak od tukaj pa gre lepo veselica naprej kako odreti kr?ilca. Kr?ilec je dobil samo opozorilo o prekr?ku, ki ga ne more poravnati, ker ni ?e dobil pla?ilnega naloga. Zdaj pa nastopi neka firma, ki ODKUPI vse te prekr?ke in poravna kazni parkiri??u/ob?ini/privat. Ta je zadovoljen, da je vse poravnano in se s tem ne obremenjuje.

Ta firma pa nato, glede na lokalno zakonodajo kr?itelja, ?aka tik do zastaranja prekr?ka saj zaradi visokih zamudnih obresti ta veselo naraste. Pri nas je dve leti in zdaj samo pogledamo datum nepla?ila (28.julij.2014), ki nam pove, da sta skoraj dve leti mimo. Ta znesek se je pove?al enormno glede na osnovno kazen in tukaj je bajni zaslu?ek te nategunske firme, ki odkupuje kazni. ?e ima nekdo denar je to najla?ji na?in kako ga plemeniti? saj so procenti na zamudne obresti bistveno vi?ji kot na recimo vezane vloge.

Temu se pa? re?e legalna kraja in tukaj jim tudi nigerijski baraboni ne se?ejo do kolen. Tudi ?e 80% kazni slu?ajno ne bi izterjali imajo ?e vedno izredno velike zaslu?ke in tukaj verjetno lepo sodelujejo tudi nekateri na?i odvetniki, ki na osnovi vpisa v odvetni?ki register dobijo podatke o naslovih kr?iteljev tako, da lahko vro?ajo tele na pol pismene dopise z gro?njami o izvr?bah.

Zadnji odstavek. Pa to je ja zrelo za prijavo?!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mja, nisem ?e. Mogo?e mi danes uspe. Ja meni tudi tako izgleda, ampak ne morem verjeti, da sedaj je pa vse kot da ni? ni bilo. Sem mel ?e parkrat ?voh akku, ampak takrat je tudi v?igal te?ko. Nikoli ga ni ?isto odrezalo, potem pa naslednji? kot da ni? ni bilo... Ne vem no :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma, sej pomoje ni akku. Kak stik, slaba masa, kaj vem. Kabl ki pride na ?asijo je bil mastn, pa sem spucal tko da zdej bi mogl bit ok. Seveda pa ne vem, ?e ma to to.

Na?eloma mazde nimajo te?av z elektroniko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ti je kdo pustil lu?ko v kabini pri?gano pa je po?asi spraznila akku?

Ne ni? tak?nega ni bilo. Saj pravim iz v?eraj na danes. ?e grem zdele merit akumulator, grem stavit da je b.p. 

Je pa to tisti akku, ki ima zgoraj eno luknco, ?e je notri kao zelen odtenek, je v redu, sicer pa ne. Mislim, pa da nima odprtine za filat teko?ino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa vufer ma? tud....ja ta klik klik klik je ?tarter ki ne more zagnat, klasika ko gre aku (ali slab kontakt na klemi)

naslednji? ?e bo ne stakniti ampak daj drug avto poleg na kleme pa probaj

Tut varianta ja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne ni?, to je blo iz u?er na dans. Izgledal mi je res kot en stik nekje, sploh po tistem incidentu z ?ico od kljuke :) Ampak po googl-u sode?, naj bi se nekako tako obna?al ko je akku ?voh. Ne vem, sam da bi bil tok ?voh da tut motorja ne bi obrnu, da se sli?i samo en klik ko en rele, pa tut ne verjamem. No nisem ?e do?ivel kej tazga, zgledal mi je res ko en stik nekje. 

Mal je smotan, ker ne bi red sred dalmacije s prikolo ostal kje na cesti. Bomo videl kako bo za vikend..

to je hecen, ker je mlajsa od moje, jaz pa imam se vedno original akumulator?

Ja edino ?e ga webasto kaj ?vasa...Morm ?e pogledat volta?o pri delujo?em/nedelujo?em motorju..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hm, danes zjutraj je bilo zanimivo. Pridem do avta, odklenem, obrnem klu?...pa naredi samo tk tk tk tk tk. Motor tut obrnil ni...

Pogledam armaturo, cagarji od 0 do konca pa spet nazaj, lu?ke utripajo..wtf?!?

Probam 1,2,3x,..isto. Probam odklent , zaklent..ne radi..samo nek rele se sli?i, lu?i poblinkajo..ni?...

Jebemo...ho?em ?e gor po klju?e od druzga avta, pa sem rekel, probam dat klemo dol, k zgleda se mu je ?ist zbalinal....

Klema dol, po?akam minuto, brrr avto pali, k da n? ni. WTF?

Akumulator sem menjal ene 2 leti nazaj, original mazda, 3 leta garancije ma sicer.  Malce sem presene?en, da bi tako hitro shodil, oz. da je potem naprej delalo vse b.p. Bom videl, kaj bo zdele ko bom ?el iz ?ihta.. 

In to seveda spet pred morjem :) ?e ne grem naslednji teden v reklamacijo nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.