Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Na SŽ se tudi 1100€ z malico in prevozom dobi. 

Probal tudi špedicijo. Tudi za 5000 ne grem nazaj. Kamorkoli prideš, nisi pravi čas. Ali prehiter, ali prepozen, imajo pavzo za cigaret, pavzo za kavo, telefon, slab dan...vedno se izživljajo nad vozniki. Vozil za KIKA, XXLUTZ, LEINER, PRAKTIKER... pa razne firme. Povsod te drkajo brez veze in pustijo čakat... 

Bi pa rad tu penzijo dočakal. 10 služb je bilo dovolj... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Moj primer 5 let nazaj... 

3 dni Sarajeva...petek, sobota in nedelja...v ponedeljek okoli 14e ure pa SMS obvestilo o porabi... Račun bil 470€. 

Kar se dragih klicev tiče, ne vem, kaj je zate drago. Tudi v Tanzanijo je dober euro plus DDV na minuto iz Slovenije. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Bil na silvestrovanju. 4 dni. Vse izklopil, samo nek lte ne... Pa sem imel 20 € stroskov... 

Vzemi doma en aparat, kupiš v Bosni kartico in šeraš vifi na svoj telefon. Samo vifi imaš vklopljen. Vsa gostovanja in ostale pizdarije pa izklopi. 

Vklopi pa nazaj v SLO... 

To je moja izkušnja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Žene se tudi naveličaš? Pa domače okolice tudi? Eni smo takšni, drugi drugačni. 

No, tudi isti termin gremo...samo 2x ne zaradi spleta okoliščin. Je pa bilo teden razlike. Vsi smo veseli, ker se vračamo. Imamo vse, kar si želimo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.