Skoči na vsebino
Obnova počitniške prikolice
Napisano

V bistvu zgleda veliko huje kot v resnici je. K seeci je notri stiropor ki ne gnije, tako da samo spucat pa par remelnov.

Jaz sem namrec ze videl kako to zgleda, majhna luknjica potem pa vlaga in plesen ne moreta iti vec nikamor, ker je v steni tako malo prostora in se razsiri kot pur pen

ej stari res pegula pri tej prikolici .... <_< bo treba malo ve? dela in ?asa pa bo  :prstgor: lp ale?  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se so posteni ljudje na tem svetu. Zena izgubila 3 dni star telefon pod Smarno. Nekdo ga je pobral se je odzval ga nesel s seboj domov in ga je sla iskat....

Vrednost materiala kar visoka, a vrednost odnosa neprecenljiva

ej to je pohvale vredno  :prstgor: ..somo zmeraj manj je takih ljudi na ?alost... :D lp  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ej to odajo na RTV sem gledal...super samo premalo o temu prikazano.samo sramota za tako tovarno Tomos da je ?la remengo...gelipterji.ker bi lahko ustvarjali in izdelovali super motorje...tu lahko debotiramo 3 leta he he LP Ale??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No da se pohvalil ...bil sem na otvoritvi manj?ega muzeja motorjev Tomos v centru Kopra.zanimivo..vredno ogleda imajo za pogledat ve?ina tomosovih motorjev plus ?portne specjalke 50 ki so tekmovale na dirkah.LP ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobra plesna ?ola
Napisano

malo poguglej pa bo? na?el  kaj pametnega zase in za prijateljevega prijatelja ki ima prijatelja s katerim sta prijatelja s prijateljem od prijatelja tvojega prijatelja ki si ga omenil ...

aja pa ne pozabi na plesne ?evlje ker ?e nima? tega  je tko kot bi   dirkal samo z volanom v roki :P

ej to je precej sme?na zadeva  :danzoman: he he ..lp ale?  :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Kako mlahavo igrajo francozi zdele. ?ele zanjo minuto so mal stisnili... Bomo videli kako bo naprej.

Ej res je gledam in si mislim ...Srbi ji bojo Rasturali..he he LP ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz se nimam s ?im pohvalit, si pa to zaslu?i dr. Pelko, ki mi je PODARIL sve?ke NGK za Korejca.  :rispekt:  On ni samo mehanik, ampak tudi dober in prijazen ?lovek. :punk:

Ej zmaj ti pa ma? sre?o in veze pri dr.pelkotu...he he.LP Ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Jaz sem tako u?ival, k so Francozi spra?il riti tem nadutim ?pancem (predvsem njihovi zvezi) in zjebali ?eljo FIBE, da se igra finale ?PA:ZDA. dejansko je bil prfekten ve?er :ouje:

Ej enako....LP Ale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Prehitro sem se ustavil v dezju za alfo za menoj, ampak res noro hitro ustavil, ABS je ropotal samo tik pred koncem. Pohvala gre tudsi Nexen gumam, po 9000km so ?e vedno odli?ne.

voznik alfe je bil vsaj toliko zaveden da je spustil bremzo in manevriral levo mimo mene - ustavil se je 2 dolzini avta levo pred menoj!!!! Hitrost je imel isto ker smo bili v raztegnjeni koloni

ej dobro je ?lo   :rispekt: res sre?a ....pohvala res gumam in vozniku alfe lp ale? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.