Skoči na vsebino

Otrok jim  nebi dal? Kaj pa tisti, ki imajo otroke iz prej?njih "normalnih" razmerij? Dat te otroke v rejo? Prepovedat stike s homoseksualnim star?em?

Saj tudi otroci od lo?enih star?ev imajo v veliko primerih dve mame in dva o?eta. A sestavljene dru?ine so pa potem normalne?

Otroci bojo zaznamovani? Ker so ?e tisti, ki so revni tar?a posmeha? Zakaj? Zarad vzgoje in slabega zgleda v dru?ini. Otroci so kot bel list papirja, brez predsodkov...te jim vcepimo stra?i.

Tok na hitro, ker moram po otroke :D

Jz se podpi?em pod tole. Otrok je tako, kot star?i oz. ga izoblikujejo star?i. Jaz nimam proti nobenemu ni?esar. Vsak po?ne kar ?eli, ?e pra?a? mene seveda v mejah ?normale? in kaj je ?normalno? je pa spet lahko dolga debata. S tem, da se ima rada dva o?ija mislim, da ne delamo nobenemu ?kode. Dru?ba se spreminja in je vedno bolj druga?na - tako pa pa? je in bo. Tukaj te gledajo postrani. ?e si ?rn in ne morem verjet, da lahko nekdo iz moje ulice misli, da je ?rn manj vreden. Malo sem za?la...ampak mi je ta tema ?e bolj blizu (dobri prijatelji).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

King charles spaniel.Ve? kot primerno za otroka, karakter mi je super in pa v bloku mrcine ne morem imet.No pa gledam tud iz tega,da bomo psa zmer sabo imel,kar je s kakim bernardincem malo te?je:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Uf, ?ele zdle prebrala,..kavkaz je moje stara ljubav in definitivno na listi "enkrat ga bom mela" - skupaj s ?e kr neki pasmami :D Dej kak?no slikco nalimej, pa kak?en je v praksi,..ker ravno zarad teorije se potem nismo odlo?il za to pasmo...

Evo jutri gremo pogledat na?ega bodo?ega psi?ka.Smo se odlo?ili:)potem pa naprej k ta??i in tastu pa bom poslikala ?e mal.Druga?e ja bo kr dr?alo teorija v praksi pri njih.Je pa tudi to,da je ?al od preprodajalcev.Doma je ?isto ok edino nevem kaj je s to psico,da grozljivo ren?i v ogledalo in na drugo psico,ko je ?as za hrano.Jaz v hi?o res nisem mogla sama,dokler nism bla ?isto njihova. Spustit je ne more?,ker bi napadla druge pse-jih je ze.Sama je z mojimi 60kg ne zadrzim.Je pa stvar vzgoje..lahko bi bili bolj dosledni.Jaz ji tega rencanja v ogledalo nikakor nebi pustila niti minute:)Bivsi sodelovec pa..druga zgodba-mucek. Brez povodca. Res je mocen pes tako in drugace. Aja pa tudi ni ravno za crkljanje.Pride in ima hitro dosti pa se umakne. To jev grobem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Katja, poglej ?e malo preko tebi bli?nje dr?avne meje, mogo?e raje tam kaj najde? kot se tle v Koko?ki matra? za neki dobit, pa za NULA cekina.  :o

Ma ja sem tudi ?e razmi?ljala. Moja nem?tina je pa nula:) In pa ja mogo?e si bo kdo mislu, da sm nora ampak si res ne predstavljam vsak dan skoz luknjo na ?iht hodit - mal mam klavstrofobije. Nisem ?la dostrat skoz to luknjo. Sem pa pobirala cestnino za to luknjo:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ker ?ihta itak ne dobim, sem upala na volontersko pripravni?tvo. No nisem pa vedla, da so dec. sprejeli sklep, da vlada tega na podpira. Eh ja....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

post-8021-0-36096000-1425584159_thumb.jpg  in moje neobrite noge

Ni lih na kak?en mestu za mo?ke o?i :)

Sm bla stara 20, ko sem si ga dala. ?e enkrat nebi:) Imam sedaj bolj?o idejo. Al ostane le pri ideji al pa greva z mojim oba po 2 tatoo. Meni osebno na mo?kih tatoo res dobro zgleda, sploh, ?e je ?e fajn telo. :P

Allyssa, ?e nekaj ?asa razmi?la? bo sigurno tapravi. Sploh nevem ve?, kolk stane to. Moj je bil skoraj zastonj, ker sem poznala mojstra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

Js definitivno niti enga tattoja na men ne ob?alujem :)

Obzalujem ne, sm bla pa useen mal se mlada pa nepremislens.Nima lih pomena nekega..me pa ne mot:) Ce bi zdej dala bi blo drgac.Mogoce se bom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Jz sm bla pa za vikend v kinu in gledala 50 odtenkov :blush: ...razen seks scen ?alost. No pa saj je blo za pri?akovat :D  Doma za vikend pa pri na spored kaj od zgoraj omenjenega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem tudi dipl.stara bom 27 in ?e nikoli zaposlena samo ?tud.dela.Z malim otrokom si itak mislijo aha bolni?ke,?e ga pa ?e nebi imela pa aha ta bo nose?a.Mojega kadra (vzgojiteljica) itak full. Strokovnega izpita nimam,ker je potrebno prej nekje v vrtcu bit 6mesecev.Brez tega pa te sploh ne vzamejo.?tudiram,da bi ?la prostovoljno jeseni.Trkam,da mo? zaslu?i zadosti in var?ujemi. Se strinjam z ZMAJEM. Mi dajemo za botrstvo pa Kraljem ulice pa ?ivalsko hrano...Kdo pa bo meni ?iht dal:)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Jhon Doe- Vigilante mislim, da z tem ne more? zgre?it :) 

Si bom pogledala...sm bla usa zagreta ?e ob trailerju:) Sicer mi zmeraj zmankuje ?asa za filme al pa zraven zaspim:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.