V?eraj gledal film Pogajalec (The negotiator), totalno napeta zadeva, polna dogajanja in ne da zeha? zraven ter gleda? na uro kdaj bo konec. Priporo?am na celi ?rti.
Odkar vozim po hitrostnih omejitvah, se mi VSAKA rev?na na ?tirih kolesih lima na zadek (o?itno je med Janezi veliko Hamiltonov in Vettlov, ki v vsakdanjem prometu i??ejo zavetrje, ampak nimajo pa pirhov prehitet), me zanima kaj bi na? prometni terapevt - g. Lojz svetoval v tem primeru.
Tudi jaz nisem najbolje razumel kdo je imel rde?o (avtomobilist ali mali pe?ec). Kakorkoli, izredno tragi?en dogodek in res ?koda tamalega, ne moremo si niti predstavljat kako to do?ivljajo njegovi star?i.
Glede na to, da sem v avstrijski trgovini kupil ?okolado Milka in ugotovil razliko glede na "na?o", vam garantiram, da pri nas te zadeve kupujem ve? NE. Razlika je o?itna.
Res je, bil sem pa tudi poleti letos enkrat gor mal na ogledu in mi je zgledalo zanimivo smu?i??e (pa zelo navdu?ujo?a cesta za Miatarje, od Mozirja navzgor).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj gledal film Pogajalec (The negotiator), totalno napeta zadeva, polna dogajanja in ne da zeha? zraven ter gleda? na uro kdaj bo konec. Priporo?am na celi ?rti.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani