Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

V?eraj gledal film Pogajalec (The negotiator), totalno napeta zadeva, polna dogajanja in ne da zeha? zraven ter gleda? na uro kdaj bo konec. Priporo?am na celi ?rti. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

Mene bolj skrbi to, da so jo lahko vsi podrl, samo teb ni ratal :(

Nekateri smo jo celo zavrnili z besedami; "hvala ne bi, zaenkrat ne bi, ODJEBI!" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Neki razmi?ljam, da bi nehal :cheers: pit, mogo?e le ?e ob "tavelkih (Mazda?kih) praznikih", tako nekako kakor trenutno hodim v cerku. :zvizga:

Pivaka bi verjetno lahko dostojno nadomestila meni zelo ljuba pija?a. :wub:post-185-1387986508_thumb.jpg

Vsekakor pa ne :pepsi: , ker to je n krat bolj ?kodljivo kot :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odkar vozim po hitrostnih omejitvah, se mi VSAKA rev?na na ?tirih kolesih lima na zadek (o?itno je med Janezi veliko Hamiltonov in Vettlov, ki v vsakdanjem prometu i??ejo zavetrje, ampak nimajo pa pirhov prehitet), :angry2: me zanima kaj bi na? prometni terapevt - g. Lojz svetoval v tem primeru. :ninja::vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aha, potem pa mo?no da je v tem te?ava, ravnokar se z eno deklino menim, pa je tema od komunikacije. :huh:

Ampak eno smo pa lahko prepri?ani, polo?nica ne bo s popustom, ne glede na te?ave. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na to, da sem v avstrijski trgovini kupil ?okolado Milka :wub: in ugotovil razliko glede na "na?o", vam garantiram, da pri nas te zadeve kupujem ve? NE. <_< Razlika je o?itna. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa saj si ratal kot Cimerotić: en teden praznuje? rojstni dan...

Danes ga ima uradno. :rozico:

@Boss, tudi DraGO je bil tam, tako da bi se nas ?e ve? zbralo, pa MB mi je res v?e?. :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

Res je, bil sem pa tudi poleti letos enkrat gor mal na ogledu in mi je zgledalo zanimivo smu?i??e (pa zelo navdu?ujo?a cesta za Miatarje, od Mozirja navzgor). :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Lahko bi si tudi kdo takole razlagal; ker se je tamala preve? napila piva :lol: , sem jo dal dremat in na njenem sede?u (varno) transportiral torto. :harhar:

post-185-1387210226_thumb.jpg

post-185-1387210235_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Grawe zavarovalnica, no?em NIKOLI ve? sli?at zanjo. Aja, gre za osebno in ne avtomobilsko zavarovanje, so pa totalne ..... :ninja:

Sicer pa se spomnim, ko je punca s Primorske za kak?no zadevo rekla, da je totalno "grave", kar ni bilo mi?ljeno ravno kot kompliment. <_<

Ali pa grave v angle??ini tudi ni ravno obetavna zadeva. Nomen est omen o?itno v tem primeru dr?i. :cheers::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.