Skoči na vsebino
Najem ?portne dvorane
Napisano

Sem spet interesent, ?e bo le cajt, LP iz Romunije....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Verjetno bolj iz vidika debeline denarnice :) ... Ker Wii je res ze malo zastarel ... in pri XBox s Kinectom se pomoje res bolj presvicas :) ... .

Itak je pa to zanimivo bolj kratek cas, potem se pa ponavadi prah nabira ... Edino ce nimajo nic drugega za pocet... kot samo to... :D

tudi to seveda, pa ravno to da je enostavno in nezapleteno, ko priklopi? gor en star katodni Tv je itak vseeno

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

vrhunsko

to je vse kar sem uspel slikat............bizzy preve? :)

S Squashem :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jures pejt vsaj sprobat, da bo? videl, ker Gorjup ima kr prav :blush:

Nisem nikjer rekel da nima (ta) prav, ?ist verjamem, ampak hotel sem povedati, da gledamo z uporabni?ko / star?evskega vidika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Res ?koda, ker je imela fantasti?en glas.... jeba je ta alkohol pa droge.

Bobby jo je zagiftu ?ist

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Kv avas bomo Navor traktors povozili :hudicek:

Aja, ?e ma kdo kak OBD s sabo se priporo?am, ker se je odlo?ila ena lu?ka, da mora ostat pri?gana :ne vem:

mam jaz

Navor Tatankas....saj ve? navor pa bizoni....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Kam bi dal mene ? :ne vem:

Sudija!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Ok fajn da nas bo malo ve?, men je namre? g. Dragec dal kajlo (itak brez da ga jaz drezam ?e pride, ne bi mi niti sporo?il :blush::hudicek::ninja: ) Iz tega izhaja, da nikoli ve? nobenega ne napi?em na seznam, naj samega sebe blamira, halo! :harhar:

Morda nas po 17.uri obi??e ?e mehankarska legenda - Simon. Je reku, ?e bo mel cajt, da pride na kako debato! :cheers:

lift naj ma s sabo.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Pripeljem ?e 2 kolega, evo....en prav da bo sam basket ?pilu. Bomo ?e skombiniral.

En je mazda? - ma mojo Xedos 6 V6 :D , ta drug ma pa 3 forde :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e sama postava na tekmi je pokazla, da Pepa ve? ne zanima liga, ker je zgubljena.

V igro je poslal spet ogromno mladeni?ev. Sergi Roberto, Thiago, Cuecnca, Tello, igralci za katere tisti, ki niso navija?i Barce verjetno ?e niso sli?ali., verjetno tudi kak?ni navija?i Barce ?e niso sli?ali za njih. Kdaj je Real nazadnje imel v igri toliko mladeni?av oz. produktov svoje ?ole?

Edino kar no?em videt je kak ?palir na na?em stadionu. Druga?e pa tudi ?e letos igrajo "just for LOLz", mi je OK, po treh letih osvajanja vsega ?ivega, si lohka tut eno sezono vzamejo bol na izi.

Ampak tile mladci ga terajo!!!! ?e ne drugega se bodo starci morali malo zmigat, ker so v nevarnosti :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A ste opazili porast LPG interesa zadnji teden :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

upanje umira zadnje........ :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

pozabte na mojo prerokbo.... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Vi2 sta o?itno profi gamerja, jaz sem samo fotr z dvema hiperaktivnima mulcema :):)

Tako da hvala za nasvet, a to nam je v?e? pa?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jao kera tekma v Osasuni....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Pridite vsaj 15 min prej, da formalnosti dore?emo, pa kosti ogrejemo, druga?e bo ura 3 takoj :P

Bom pa moral presko?iti ?aj?ek, okoli 16 treba gret na ?alost, ker se ob 15h za?ne dru?inski roj dan pri sestri.....bom pa polno pla?u brez skrbi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Moj nasvet, ne kupuj Wiija ?eprou je ful pocen zdj raj se izprsi pa kup orto dobro stvar Xbox s kinectom, med drugim ne bo ?anse da se razbije tv, bol?a grafika bol ?pili, edin mariota pa ni, zadeva deluje fenomenalno dobr in vedno bol?.

Nope, ?e bo bo wii...ker ?E BO ?e enkrat, ne bosta samo sedela in nabijala v konzolo. Tle si vsaj zelo aktiven, celo pre?vican :)

sam sem sprobal vse ?e, in wii je res nekaj drugega. Sej se bojim, da bom sam podlegel.....:) Ta mala sta bila pa tam 5x pa ?e obvladata da sam gledam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Snel 60 igric za Wii s Partisa in grem probat h ne?akinji za njen Roj dan. Nam zaenkrat ?e uspe prepri?evati, da ga ne rabimo, a kmalu bo pri?el dan....ko enkrat tam vidi in proba.... :closedeyes:...............

..................fotr je probu need for speed pa Wipeout :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Cao

Mazda sla na oni svet :(

Ka spet???????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni fer, brez mene so za?el se zafrkavat - matr preobilica dela pol pa zaradi tega zamudim zabavo. :(

Dizla? ti?ina..... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.