Ok fajn da nas bo malo ve?, men je namre? g. Dragec dal kajlo (itak brez da ga jaz drezam ?e pride, ne bi mi niti sporo?il ) Iz tega izhaja, da nikoli ve? nobenega ne napi?em na seznam, naj samega sebe blamira, halo!
Morda nas po 17.uri obi??e ?e mehankarska legenda - Simon. Je reku, ?e bo mel cajt, da pride na kako debato!
lift naj ma s sabo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e sama postava na tekmi je pokazla, da Pepa ve? ne zanima liga, ker je zgubljena.
V igro je poslal spet ogromno mladeni?ev. Sergi Roberto, Thiago, Cuecnca, Tello, igralci za katere tisti, ki niso navija?i Barce verjetno ?e niso sli?ali., verjetno tudi kak?ni navija?i Barce ?e niso sli?ali za njih. Kdaj je Real nazadnje imel v igri toliko mladeni?av oz. produktov svoje ?ole?
Edino kar no?em videt je kak ?palir na na?em stadionu. Druga?e pa tudi ?e letos igrajo "just for LOLz", mi je OK, po treh letih osvajanja vsega ?ivega, si lohka tut eno sezono vzamejo bol na izi.
Ampak tile mladci ga terajo!!!! ?e ne drugega se bodo starci morali malo zmigat, ker so v nevarnosti
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Moj nasvet, ne kupuj Wiija ?eprou je ful pocen zdj raj se izprsi pa kup orto dobro stvar Xbox s kinectom, med drugim ne bo ?anse da se razbije tv, bol?a grafika bol ?pili, edin mariota pa ni, zadeva deluje fenomenalno dobr in vedno bol?.
Nope, ?e bo bo wii...ker ?E BO ?e enkrat, ne bosta samo sedela in nabijala v konzolo. Tle si vsaj zelo aktiven, celo pre?vican
sam sem sprobal vse ?e, in wii je res nekaj drugega. Sej se bojim, da bom sam podlegel..... Ta mala sta bila pa tam 5x pa ?e obvladata da sam gledam.
Snel 60 igric za Wii s Partisa in grem probat h ne?akinji za njen Roj dan. Nam zaenkrat ?e uspe prepri?evati, da ga ne rabimo, a kmalu bo pri?el dan....ko enkrat tam vidi in proba.... ...............
..................fotr je probu need for speed pa Wipeout
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem spet interesent, ?e bo le cajt, LP iz Romunije....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani