Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

Vla?i? me je prvi? presenetil - izjavil je v prenesenem pomenu, da nam nih?e ne bo jebal mater, pa tud Bruselj ne... itak bo morala zadeva na sodi??e, tam bodo pa te?ko kaj dokazali.

No,imel sem prav glede njegovih sposobnosti in da bo kmalu kak?no ukenjal.

Prvo stvar,kar mu je uspelo narediti je povi?anje cen vinjet.Itak je bil vedno proti njim.

Kaj nas ?aka ?e v tem mandatu "socialno usmerjene" vlade? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pravkar sem se "hotel" zamenjati zimske gume z letnimi na rezervnem avtu.

Vse lepo zamenjam.In so bile malo prazne (ali pa dosti,ne vem to?no).In se odpeljem jih napumpat...

...in po 20 m mi sprednja desna po?i. :whatever:

In sem se peljal po prazni nazaj na za?etni polo?aj,dvignil avto in spet montiral gor letne.

Ke biznis v prazno. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

alex vceri sem mal prevec improviziral in me zdaj boli prst...

je pa krivo tudi to, da sem pred tem prevec na kratko nohte strigal

danes nc kitare :(

U,f×k,nikoli si ne re?i preve? na kratko nohtov-prvo kitaristi?no pravilo!

Meni je zadnji? na koncertu tekla kri izpod nohta,ker sem se spozabil glede tega. :(

Upam,da je bilo zadnji?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

jaz sem rojen za take stvari

torej uletimo brez plana in bo kar bo

(ponavad je tako vedno najboljs :hohoho: )

jaz sem za

aja v res res worst case scenario gremo lahko v meka :hohoho:

Itak,da je improvizacija zakon,ne Labi? :D

Ponavadi najbolj?e izpade vse. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ti ma? tud roke ?e ?ist znucane od konstantnega ?altanja - moje zgledajo kot od sezonskega delavca na gradbi??u :P

Leva noga pa kot od bodybilderja :ne vem:

Si morete zamislit ?ele na?e lep?e polovice,ko morajo pritiskat te trde sklopke? :whatever::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

glede na to, da so mu bolj vsec gore pa spojlerji pol niti ne...

he's all yours (pa zemir's)

si bosta mogla narest urnik pa to :)

?zmeden? o ?em ti to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem imel mo?nost menjati diske na mazdi 6 CD. Imela je 80 kkm prevo?enih in letnik 2003.

Kar se je bilo potrebno odviti je ?lo brez problema, le pri diskih se je zataknilo, vijaka ki dr?ita disk na pestu sta se odvila kolikortoliko "normalno" z pomo?jo ve?jega kladiva. Diski pa niso hoteli z pesta pa ni varijante, ne za takoimenovanim "pacigerjem" na z pomo?jo vijaka, za katerega je narejen navoj v disku, ker se je seveda disk na tem mestu seveda zlomil. Potem pa sem posegel po skrajnih ukrepih in v roke vzel kotno brusilko in diske dobesedno od?agal z avta, tako da sem jih zarezal potem pa po?temal del zvona ki pride ?ez pesto in na koncu ?e malo pretepal po disku z macolo toliko ?asa da je pametnej?i disk popustil in se snel z pesta. :bravo:

?e ostanki dvoboja.

?zmeden? Tudi tako se "?raufa"?Ni kaj,?e ne gre milom pa silom. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem prera?unal koliko mi nese daljinec od moje original Mazde: 227,49m. To je od bloka do parkiri??a, nekaj malega dreves vmes, pozimi ko ni listja.

A to?no...,49 m? :D bravo za natan?nost. :bravo:

Moj pa "nese" tudi okrog vogalov hi?.A va? tudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Edino pravilno. :bravo: Kak?en privilegiran polo?aj ima na? ?ofer,ki gre 2X na leto v Ljubljano in kupi vinjeto napram turistom? :whatever:

Gonit jih nekam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Samo sem si v?eraj malo bolj?e ogledal dirkalnike F1.Ke ?kifo oblike so.Kmalu bodo samo ?e krilca dirkala okoli.

Kje je tista eleganca kot neko??

Aja-res je Ferrari prvak ampak sem vseeno malo zbadal danes enega ?pagetarja.Skoraj skoraj je ponorel. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.