Vla?i? me je prvi? presenetil - izjavil je v prenesenem pomenu, da nam nih?e ne bo jebal mater, pa tud Bruselj ne... itak bo morala zadeva na sodi??e, tam bodo pa te?ko kaj dokazali.
No,imel sem prav glede njegovih sposobnosti in da bo kmalu kak?no ukenjal.
Prvo stvar,kar mu je uspelo narediti je povi?anje cen vinjet.Itak je bil vedno proti njim.
Kaj nas ?aka ?e v tem mandatu "socialno usmerjene" vlade?
Danes sem imel mo?nost menjati diske na mazdi 6 CD. Imela je 80 kkm prevo?enih in letnik 2003.
Kar se je bilo potrebno odviti je ?lo brez problema, le pri diskih se je zataknilo, vijaka ki dr?ita disk na pestu sta se odvila kolikortoliko "normalno" z pomo?jo ve?jega kladiva. Diski pa niso hoteli z pesta pa ni varijante, ne za takoimenovanim "pacigerjem" na z pomo?jo vijaka, za katerega je narejen navoj v disku, ker se je seveda disk na tem mestu seveda zlomil. Potem pa sem posegel po skrajnih ukrepih in v roke vzel kotno brusilko in diske dobesedno od?agal z avta, tako da sem jih zarezal potem pa po?temal del zvona ki pride ?ez pesto in na koncu ?e malo pretepal po disku z macolo toliko ?asa da je pametnej?i disk popustil in se snel z pesta.
?e ostanki dvoboja.
Tudi tako se "?raufa"?Ni kaj,?e ne gre milom pa silom.
Danes sem prera?unal koliko mi nese daljinec od moje original Mazde: 227,49m. To je od bloka do parkiri??a, nekaj malega dreves vmes, pozimi ko ni listja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz z njimi pri nas pridem povsod.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani