Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Meni je pa glih webasto najbolj?a stvar pri moji mazdi 6.Da so to vrgli ven pri ta novi je ful minus. :(

velik minus....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

s 24ur:

A:Pri Ljubljani se je prevrnil tovornjak, poln ?ivine

B:A so novo vlado na izlet poslal?

C:Kaj so ti pa biki/krave naredil, da jih tako ?ali? :)

Sem pa moral ?ez katarino zaradi reve?ov, ne sam da jih v tem mrazu (prikolica je 'durh cug') vozijo, ?e pikiral so jih...?li so pa v osemenjevalni center k nam, sve?a semena, samo sedaj so pod stresom :rolleyes:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?lanil sem se v klub lastnikov M6 s crknjenimi ?arnicami okoli klime <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj a majo kako elektri?no ogrevanje kabine recimo tko kot VW, ki ma not 1kW grelec, ki ?e zelo hitro greje kabino, motor pa rabi cca 10-12 km, da v tem mrazu pride na delovno temperaturo?

Recimo moja za primerjavo rabi cca 2km, da je na delovni temperaturi.

moja pa pol ure in 0km :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

to me sprasujes, ce se da tko narest? da se, mislim to je najhitrejsa pot do budve (sam ne do splita ampak se mal naprej od makarske je konc avtoceste)

ne ne, vem da se da tko nmarest ampak ali je to najpametnej?a varianta...no saj si odgovoril

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ja ce mas kratke voznje verjamem...drugace pri meni pa je neverjeten avto...v bistvu dolgocasen

cez en teden jih bom mel ze 33.000km prevozenih pa so sli ti kilometri brez posebnosti....sam tankas pa je...pa se to tankanje je bolj poredko

jep zjutraj najprej v ?olo, pol ?e v vrtec, pogosto ?e na po?to itd....ampak ni panike za regeneracijo 2x na teden se spuca :)

Zdaj pa po?iva v Benetkah, pa v ponedeljek se vrne na po?itek :whatever:

Labi off topic - Budva, po avtocesti Split?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja ?e en minus pol za mazdo te verzije pri meni..... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nove as in facelift nove (od 2011 naprej)

kaj pa je 2.2 CD163? al misli? une s korejsko masko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne nove 2.2 nimajo vec webasta, sej jaz niti ga rabim tok, sam ce bi mel kratke voznje bi znoru....gretje zicev izboljsa situacijo....ampak mx5 ima to tud, tko da je bolj zimski avto k 6-ka

nove 2.2 imajo webasto.....vpra?aj mare- sem mu ga nadgradil, in ?e 3 druge sem videl. res pa da je njegova 163

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nova 6-ka (brez serijskega webasta) je poraz glede ogrevanja...rabi 100 let, da se ogreje

prejsnja je bla celo hitrejsa od mx5...

ampak o?itno je tvoja edina oguljena, ze 4 druge 2.2 sem videl z webastom....stvar opreme???? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sej ni panike potem je pa prehiteni zadaj in ima potem ta vse mo?nosti isto izkori??at... ?e bo to prineslo ve? akcije in prehitevanj so zadeli pravi recept.

jah ?e se ga dr?i v roku sekunde, drha? pa ne.

Schumi najhitrej?i danes, samo se bojim da bo novi avto tako radikalen kot tale lanski da bo spet hudi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Obvezna zimska oprema -dekica :harhar:

popravek - deklica :P

Upam da bo danes na francoski TV kak fuzbal, ?e ne ?e Barca pa vsaj juve - milan...

Ibra in Balotelli nimata take za??ite kot Pepe :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hehe, ?e za?el niso pa so ?e izgovori ... kot, da bi se pri na?ih politikih u?il :whatever:

Tko kot lahko njega nekdo prehiti ma tud on ?anso, da prehiti drugega ne pa tako, da ima? situacije, kjer je razlika med dirkalnikoma majhna nakar se hitrej?i vozi 20 krogov za po?asnej?im, ker mu tista majhna razlika ne omogo?a prehitevanja in lahko samo ?aka na nasprotnikovo napako. :ne vem:

no vsaj najhitrej?i je bil v?eri, tako da ni izgovor. Samo saj se z novimi pravili ?e braniti ne morejo - samo 1x lahko zavije na drugo stran, pismo spomni se kako sta se dajala hill in ?umi cik cak...no more

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kimi lepo povedal....

Asked about DRS, a new innovation since he last raced in 2009, he said: "The way the wings work is for me a little ridiculous. Overtaking is not really a great art anymore. You just put the wing down and go past easily. The guy in front can't really do anything. But I agree that at least it makes the show better."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Felippe car :P

Times at 13:00 local time

Driver Car Time Laps

1. Kimi Raikkonen Lotus E20 1:19.670 50

2. Paul di Resta Force India VJM05 1:19.772 52

3. Nico Rosberg Mercedes W02 1:20.219 56

4. Daniel Ricciardo Toro Rosso STR7 1:20.694 40

5. Kamui Kobayashi Sauber C31 1:22.112 29

6. Jenson Button McLaren MP4-27 1:22.366 19

7. Felipe Massa Ferrari F2012 1:22.815 45

8. Heikki Kovalainen Caterham CT01 1:23.178 23

9. Pastor Maldonado Williams FW34 1:23.457 16

9. Mark Webber Red Bull RB8 1:23.556 4

10. Pedro de la Rosa HRT F111 1:24.209 32

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

bi prej rekel webasto ali elektrika napaka ali podobno, ker so vsi na parkplacu....pri -15 se mora? vsaj z bencinom potruditi da zapali? avto... <_<

So pa tudi ljudje ki v avto vle?ejo vse ?ivo da se segreje, kolega ma v avtu kalorifer pa ?trom kabel, ki ga v hi?i vklju?i ko vstane :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

bi ?ivel z bremenom na ramenih ostalih.....

Jaz pa pogre?am en velik aktualen dogodek pri tem minusu:

Plin, Rusija, ukrajina??????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

-19 pa brez Webasta.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Grki blesavi nesposobni, jao kaj ti delajo v Monetarni uniji, KATASTROFA!!! :hudicek::vskalo::ninja::ph34r:

Kdor zna - zna, in ?e bodo dobili, ker vedo, da je njihov bankrot nedopusten za integriteto Euja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Pa imajo v Bovcu LPG?

V primeru da se ne da natankat, se zabele?i le ?as in potem na koncu totalna koli?ina - isti efekt. 300km pa ja naredi? a ne?

Bovec je tudi primeren, da se po prvem cilju brez dodatne porabe sprehodimo na kavo - ?rna Ovca je cool...ter velik parkplac pri m?katorju 1min od pumpe

SICER PA ALI SPLOH POTREBUJEMO PUMPO na vmesnem cilju??? Mislim, da ne, ker ni potrebe za 300km Le ?as zabele?imo. Moja sestra je lahko sodnik, ker ima stanovanje nad parkplacom - pofo?ka prvega, on ostale

:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

S pi?kotom je baje vse ok, samo zunanji ?ivi in bo ?pilal proti Valenciji. Jokamo pa zato, ker letos res ni sre?e s po?kodbmi, a po drugi strani niti ni slabo da se premo? Barce kon?a, ker to lahko prinese samo izbolj?ave :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.