A:Pri Ljubljani se je prevrnil tovornjak, poln ?ivine
B:A so novo vlado na izlet poslal?
C:Kaj so ti pa biki/krave naredil, da jih tako ?ali?
Sem pa moral ?ez katarino zaradi reve?ov, ne sam da jih v tem mrazu (prikolica je 'durh cug') vozijo, ?e pikiral so jih...?li so pa v osemenjevalni center k nam, sve?a semena, samo sedaj so pod stresom
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj a majo kako elektri?no ogrevanje kabine recimo tko kot VW, ki ma not 1kW grelec, ki ?e zelo hitro greje kabino, motor pa rabi cca 10-12 km, da v tem mrazu pride na delovno temperaturo?
Recimo moja za primerjavo rabi cca 2km, da je na delovni temperaturi.
moja pa pol ure in 0km
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
to me sprasujes, ce se da tko narest? da se, mislim to je najhitrejsa pot do budve (sam ne do splita ampak se mal naprej od makarske je konc avtoceste)
ne ne, vem da se da tko nmarest ampak ali je to najpametnej?a varianta...no saj si odgovoril
ne nove 2.2 nimajo vec webasta, sej jaz niti ga rabim tok, sam ce bi mel kratke voznje bi znoru....gretje zicev izboljsa situacijo....ampak mx5 ima to tud, tko da je bolj zimski avto k 6-ka
nove 2.2 imajo webasto.....vpra?aj mare- sem mu ga nadgradil, in ?e 3 druge sem videl. res pa da je njegova 163
Sej ni panike potem je pa prehiteni zadaj in ima potem ta vse mo?nosti isto izkori??at... ?e bo to prineslo ve? akcije in prehitevanj so zadeli pravi recept.
jah ?e se ga dr?i v roku sekunde, drha? pa ne.
Schumi najhitrej?i danes, samo se bojim da bo novi avto tako radikalen kot tale lanski da bo spet hudi?
Hehe, ?e za?el niso pa so ?e izgovori ... kot, da bi se pri na?ih politikih u?il
Tko kot lahko njega nekdo prehiti ma tud on ?anso, da prehiti drugega ne pa tako, da ima? situacije, kjer je razlika med dirkalnikoma majhna nakar se hitrej?i vozi 20 krogov za po?asnej?im, ker mu tista majhna razlika ne omogo?a prehitevanja in lahko samo ?aka na nasprotnikovo napako. :ne vem:
no vsaj najhitrej?i je bil v?eri, tako da ni izgovor. Samo saj se z novimi pravili ?e braniti ne morejo - samo 1x lahko zavije na drugo stran, pismo spomni se kako sta se dajala hill in ?umi cik cak...no more
Asked about DRS, a new innovation since he last raced in 2009, he said: "The way the wings work is for me a little ridiculous. Overtaking is not really a great art anymore. You just put the wing down and go past easily. The guy in front can't really do anything. But I agree that at least it makes the show better."
V primeru da se ne da natankat, se zabele?i le ?as in potem na koncu totalna koli?ina - isti efekt. 300km pa ja naredi? a ne?
Bovec je tudi primeren, da se po prvem cilju brez dodatne porabe sprehodimo na kavo - ?rna Ovca je cool...ter velik parkplac pri m?katorju 1min od pumpe
SICER PA ALI SPLOH POTREBUJEMO PUMPO na vmesnem cilju??? Mislim, da ne, ker ni potrebe za 300km Le ?as zabele?imo. Moja sestra je lahko sodnik, ker ima stanovanje nad parkplacom - pofo?ka prvega, on ostale
S pi?kotom je baje vse ok, samo zunanji ?ivi in bo ?pilal proti Valenciji. Jokamo pa zato, ker letos res ni sre?e s po?kodbmi, a po drugi strani niti ni slabo da se premo? Barce kon?a, ker to lahko prinese samo izbolj?ave
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani