Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

sam jokate

:hohoho:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

3 pike so na koncu, a spet 5 min nezbranosti pa fa?ejo.

Druga?e bo pa kmalu na igri??u Barcelona B, ?e Biskvit je ?el...

Ampak po drugi strani se nimamo kaj bati, kajti mladinci so odli?ni, hitri, agresivni, tako da ?e je ta sezona ?e te?ka, se gradi odli?na ekipa za drugo leto :bravo:

Messi, predvsem pa Fabregas sta pa vidno utrujena, Messi se ?e trudi in vpeljuje mladce in ima vsaj ?e svoj touch, medtem ko je Ceca neopazna

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F 1.5i
Napisano

@qwerty, ti si eden tistiih ki ?e po telefonu ceno ni?a al kaj? Men je to prov sme?no po?etje - pridi na kraj prodaje, pa se zmenimo, ne pa neke pregoarjanje po telefonu, ko se ?e niti ne poka?e? ali si dec ali pti?je stra?ilo, halo (ne leti tale komentar na tebe), pa? pa z vidika prodajalca vozila! :whatever:

ene 20 jih je klicalo za Exea kok je zadnja cena, ta 21 je pa pri?el in ga odpeljal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

?e kdo pride s tistim vodikom bo rikverc vozil....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

TDI cvi?k challenge :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Moram prera?unat, da se mi ne bo glih takrat na turi vklopla regeneracija pa sem an konju. :hudicek:

@Jures: mislim, da je 60km/h saj lahko AC uporabljajo vle vozila, ki po deklaraciji presegajo hitrost 60km/h.

Itak, pa ?e se bo kdo cijazu mu tisti liter ne pomaga pri izgubljenem ?asu - zato taka formula. Ni vse v porabi in ne vse v ?asu - optimalno vo?njo i??emo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e en pajo patak, pa se lahko za?ne vohunska vojna :)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Za stro?ke bo tudi dovolj ra?un.

Glede omejitev in ?asa - ni res, nekdo gre lahko ?e ho?e po stari cesti, kar ni enako, nekdo kot na primer jaz, odlo?no pospe?uje do omejitev, nekdo se cijazi....

Boss - na avtocesti je minimalna dovoljena 70 :)

Pri vseh meritvah, ki so v na?rtu, bi mogo?e "merili" tudi, koliko ?/100 km kdo porabi. Nekdo, ki porabi 7 litrov plina bo pri?el skozi ceneje kot pa kdo, ki porabi 6 litrov bencina.

Samo kot namig, seveda.

Za Slivko - tudi znamka avta ni pomembna (lahko tekmuje? s tvojim malim japonskim ?ude?em porabe)

Zami?ljena tura je:

to?ka A: BTC

to?ka B: Bovec

Zakaj tako - ker ima? Vr?i?, Predel, avtocesto preko Gorice, Col....veliko variant

Navsezadnje avtovlak, ki pa te ko?ta na ?asu, pridobi? pa na porabi :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sedaj ko je malo padlo sne?ink, pri?akujem, da bo oddaja Svet na eno uro oddajala oddaje 'Zimska kriza v Sloveniji- zadnji podatki v ?ivo'

Poleti, pa ko bo nad 30 bo pa tropska vro?ina in nevarno za sr?ne bolnike, priporo?amo da se zadr?ijete v senci, veliko pijete, na pot hodite zgodaj zjutraj....bla bla bla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Evo, ko ima? mal preve? ?asa si izmisli? nekaj takega.

Vabljeni na poraba izziv, kjer bomo lahko podrli marsikateri tabu, sodelujejo lahko vsi, dizli, plina?i, bencinarji, ter izvenkategorniki, kot so motorji, traktorji, bicikli...:)

Pravila:

MERILA

1. del

- Skupinski ?tart ob istem ?asu s polnim tankom na isti bencinski postaji - postaja A

- Skupinski cilj zopet bencinska postaja, kjer vsak natanka spet polno - postaja B. Referenca je ra?un - litri in ?as na ra?unu

Nato gremo lahko skupaj kam na kavo itd

2. del, povratna smer

- ?tart ob isti uri nazaj na cilj, ki je originalna bencinska postaja, kjer se zopet polni do vrha, spet reference ra?un s ?asom in litri

PRAVILA NA POTI

- vozi se po omejitvah

- ?tevilo potnikov neomejeno po prometni

- vsak sam dolo?i na?in vo?nje in pot med A in B ter B in A, torej ni to skupinski izlet

- zastoji, semaforji, okvare itd, vse je del poti

REFERENCA ZA PORABO VSAKEGA VOZNIKA:

- ?as (A do B ) + (B do A) = T

- litri (A do B ) + (B do A) = L

1. skupina - najbolj?i rezultat/razmerje med porabo in ?asom na poti

Lx100/T v sekundah = X

najve?ji X zmaga - ker je porabil najmanj v najkraj?em ?asu na isti poti

primer: voznik 1 je za isto pot porabil 20L ter vozil 1:10:20 torej 1 - 2000/4220 = 0,473

voznik 2 je za isto pot porabil 20L ter vozil 1:11:30 torej 1 - 2000/4290 = 0,466

2. skupina - najbolj?i rezultat poraba / uradne KM na isti poti :hudicek:

L/KM = x

najmanj?i X zmaga - ker je porabil najmanj L na konja na isti poti

primer na 100km CD136 porabi 6L = 6/136 = 0,044

ajvar :hudicek: porabi 8L = 8/260 = 0,030

Ta zna biti zanimiva za vse

Poraba izziv predlagam 31.3.2012 ob 09:00 z zborom v BTCju

1. jures

2.

3.

4.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ravno kar pri?el v slu?bo ,za sabo pa sem imel smuka?ko dopoldne na Starem vrhu! :bravo:

Po 3h sezonah ne smu?anja sem s5 stopil na nje :) Potem pa ?e GPS podatek moja max hitrost 87km/h

hmm sem se kr zamislil ....ampak samo tisti moment ?e s tako brzino prleti? nekam :(

Yep, kolegico je v Franciji border nabil, 3 rebra, pretes mo?ganov in 'la toya' look.....?e vedno le?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F 1.5i
Napisano

Piii je lepa!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo zdaj bo kahlov kovanec, bo spet mehek... :bravo:

Pi*** ?e zdaj mam nasmeh na obrazu ko sem videl ministra za zunanje zadeve in gospodarstvo...no ampak Sarkozyja bo obvladal s sviojim fhancoskim rjem....

P.S. Sarkozy ne bo ve? predsednik Francije, tako pravijo na?i gor, da ga je hevec biksal... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

na 24 kur se omenja sibirski mraz, sneg, -20, orkanska burja.....vse kar je mo?no,. pri takih ?lankih bi pomislil na najmaj 100 mrtvih in pol dr?ave pod zemljo.... :huh:

a zunaj je -8 pa mal piha, ?e tistega groznega snega, ki bo uni?il pol ?ol ni...

Naiven folk je ?el sigurno kupovat kaloriferje, drva, pe?i..... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tega je pa risal Gucci...

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Uff zanimivo...samo nedelja mi je edini dan ko sem frej in ne ?portam :) dan za izle?avanje na polno :) mam regeneracijo :)

Mazda?i ne morejo delati regeneraciji pod 2000 rpm..... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Burja je zakon! Prazne avtoceste tovornjakarjev :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

No ni blo glih tko. Pri?akoval se da nas bojo, samo so bli na?i veliko bolj?i. Valecija je prakti?no zadela iz edien ?anse, na?i pa so spet zapravljal, tudi penal.

Sem pri?akoval, da nas bo Valencija veliko bolj tepla, ker je pol ekipe na bolni?ki, pol pa mal iz forme. Potem je pa Pep spet poslal pisano zasebo na igri??e. Ampak morm re?t, da so igrali solidno, ?koda edin za zapravljene ?anse.

Mene je bolj skrbela kaka bo igra in so me pozitivno presenetil glede na to da ni blo Xavina niti Inieste. Res da niso bili tako solidni, kot ?e sta oba gor ampak je blo OK.

Poglej ?as posta - 30min I. pol?asa....

dobro se je izteklo, edino Piqueju bo treba en neostik na podplate dat :huh: , Messiju pa mal sprostitve....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Joj, tud valencija nas melje.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

po?elo je, spet pa Me?ka GP ne bo novega avta ?e vozila, ampak strate?ko ?ele na drugem testiranju....polni so besed, na koncu bo pa spet turizem :(

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj kaj si na?u? Nisem ni? gor sam moja je skos na mojem profilu, ker se igrce igra - baje, da mora igrat ?e ne mojem profilu, ker druga? ne more naprej - hmmm, kaj mislite, a me mal za nos vle?e :ne vem:

ni za javno objavo....poglej si profil in status copate.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Samo legenda komentiranja je pa samo ena -

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.