Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Dolg?as od dirke ampak odli?no odpeljana (tudi takti?no) dirka ter po?tena zmaga Louisa ni kaj re?i. Ferrarija mu niste bila konkuren?na tako, da sta drugo in tretje mesto je kar v redu glede na to kako je bil Hemi prepri?ljiv cel vikend.

Je pa nekaj zelo zanimivo in sicer, da je lani imel Hamilton natanko toliko to?k (7) prednosti pred zadnjo tekmo tako kot je letos. Hmmm.... ali se bo zgodovina ponovila? :hudicek:

Nein-je ?e cvrto prvenstvo. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz sam mocno upam, da ne dobimo vec nobenga opla...

ker probat ne mislim nobenga

jeder popel f?hrt 'nen opel :P

Jaz sem tudi mo?no proti oplom.Sem tudi vozil astro-tanovo diesla in je vo?nja v njem res nikakva.

Pa opremo je imel kao ful in ga ne bi imel nikakor.Ali sem se mogo?e preve? razvadil? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja itaq, saj se ?e mesece in mesece hvalijo kako so s tro?arinami na minimumu dopustnega EU standarda :whatever: Vsaka pocenitev bo kompenzacija <_<

Jap-nategovanje folka press. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nafta je ?la danes pod 70$ tako, da lahko v ponedeljek pri?akujemo bistveno pocenitev razen ?e nas ne bojo zajebal s pove?anjem tro?arin.

Bistvenih po mojem ne bo nikoli ve?.Bo vedno nastopila tro?arina,ki je zelo priro?na zadeva. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pravkar bil na 1.tehni?nem in ?el skozi.Se pravi,da moja Mazda ni bila ukradena. :bravo:

Moram pa spet kar tukaj grajati Mazda servis v KP.Sem ga peljal enkrat prej,da mi na?telajo vi?ino lu?i,ker sem vedel,da svetijo prenizko.Oni so "kao" na?telali in danes so pri pregledu ugotovili,da svetijo obe ful prenizko. :whatever:

Sem ?el na AMZS v KP in so mi prijazni fantje re?ili zadevo v to?no 20 sekundah-zastonj kot ?lanu.

Tako,da en velik minus servisu in velik plus AMZS. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

se zna zgodit, da bom tudi jaz sel gledat whitesnake..prihajajo sem sred novembra, support je pa tudi legenda alice cooper

Wow-?e le more?,pojdi.Je res kaj za videt (kitarski duo-Whitesnake-in to) in pa seveda obe legendi-Coverdale in Alice Cooper. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

pa sej za take stvari ti ni treba v ameriko...v nemciji ni dosti boljs glede slovenije...

kar mi je pa nekak znano, ker v sloveniji so isti stereotipi o kosovu...

:hohoho: story of my life

najboljs, da grem zivet v karibih nekje...

To je splo?na "razgledanost".Tudi v karibih imajo najvejetneje kake stereotipe o sloveniji.

Mogo?e,da se zaradi imena imajo tle v Slo.vsi radi po doldgem in po?ez. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tour de Deutschland
Napisano

ja itak, sam tale roadtrip je bil prevec zahteven, da bi mi kera delala druzbo (do zdaj so vedno ble sopotnice)

in je za spremembo pasal bit sam pa skoz poslusat steve vai, metallico, iron maidene in tiscat gas do konca brez komentarjev :)

Waw,brzina in prava muzika.To. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Olje sem dobil kar lepo doma....iz friteze parkrat rabljeno, ko ni ve? primerno za cvrtje, enostavno zlije? ven iz friteze in namesto da bi romalo v smeti, WC ?koljko ali kamorkoli ?e ga precedi? skozi gosto cedilo (za posipat sladkor u prahu oz. kej podobnega) v suho, ?isto kantico in nato v rezervoar.

Za prvi? sem pustil v tanku cca. 15-20 l nafte in zraven prime?al 5 l olja.....zadeva laufa. Drugi? ra?unam da bom prime?al 10l olja in tako dalje. ?e se bo izkazalo da avto laufa B/P na olje bom pa? olje nabavljal v lokalnih restavracij ki pomojem itak nimajo kam z odpadnim oljem.

Avto je pa v uporabi dnevno tako da ni strahu da dalj ?asa nebi laufal.

Ne vem,?e bo ?lo z restavracijami in trgovino to z odpadnim oljem.Vsi imajo namre? odredbo o oddajanju odpadnega olja posebnim odjemalcem,ki ga predelajo naprej. :whatever:

Mogo?e pa ti bodo odstopili kak litr?ek ali dva-se jim ne bo poznalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem kon?no sprobal eno zadevo ki me je "matrala" ?e nekaj ?asa.

Uglaunem, pred cca. pol leta sem nabavil za potrebe gradnje (kljuka, da ga ni ?koda itd.) Renault 5 1.6D. Ker je zasnova motorja ?e kar precej stara in temu primerno robustna me je fullll matralo, ?e bi tale zadeva ?la na odrabljeno olje ki se uporablja v gospodinjstvu itd. po doma?e na olje za cvrtje iz friteze.

Malce sem se pozanimal, prebral okoli tega in ugotovil da u bistvu nebi smelo bit problema (celo izumitelj Otto je za svoje motorje predvidel olje kot pogonsko gorivo).

In danes sem zbral pogum in dovolj odpadnega olja, ga prefiltriral in hop v tank. Bottom line, glede na to da tole pi?em v temi pohvalite se vam je verjetno jasno da avto laufa B/P :bravo: , in najpomembnej?e absolutely for free! B)

Malce me edino le skrbi kaj bo zjutraj z v?iganjem :ne vem: .........?ivi bili pa videli! :huh:

Hja,bravo ne za to "hrabrost". :bravo: V najslab?em primeru ti bo zjutraj di?alo po pomfriju in te bo takoj

zgodaj primla lakota. ;)

Se bo? pa vozil zastonj...samo bo treba doma dosti fritezo rabit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Ali?i? je zakon.Tako se govori. :bravo:

Imam pa ob?utek,da ga bo "moj" glasbeni kolega Vla?i? kar sra?kal,?e bo res minister.

On je kao izra?unal,da naj bi celoletna vinjeta stala tam od 150 - 200 ?. ?zmeden?

Mislim,da ga bo ta vlada srala po starem naprej.Blizu ulice moje mame ?e pripravljajo teren za asvaltirat ?e asvaltirano cesto-(resda je malo na?eta).Aja,pa tam v tisti ulici ?ivi biv?a poslanka LDS in je privat ulica.

Upam,da ni to za?etek stare pesmi,ki smo jo gledali preve? ?asa. :whatever:

Pa tudi ta bodo?i minister ni ni? kaj uspe?no vodil letali??a Se?ovlje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

a res, a ga pozna?? Men se je na soo?enju z ?erjavom na TV zdel ?ist soliden :ne vem:

Muzi?ar ko muzi?ar. ;) Aja,pa poleg tega je ?e baj-de-vej Dr.Jaz ga poznam od 10-ih let naprej.

Vedno je stal v prvi vrsti na na?ih koncertih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Na se je za?elo - opomin iz Bruslja

http://24ur.com/novice/slovenija/vinjete-za-en-teden.html

Dobr so to tempirali, da ni udarlo pred volitvami, ker bi verjetno spet bili levi?arji krivi. :hohoho:

Sicer pa to ni nobena tragika, bodo uvedli pa? za kraj?e obdobje pa ?e dobr izgovor bo, da se zato pove?ajo cene kamionarjem. Prva resna naloga novega prometnega ministra pa da vidimo, kako se bodo zna?li.

No,?e bo novi prometni minister Patrick Vla?i?,upam,da bo tudi resen in dober vsaj tako,kot je dober kot basist-

(Rockerski minister press) :D .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.