Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A se je vsem za?elo cufat al kako? In ko te o teh stvareh za?nejo prepri?evati ljudje, ki imajo sedmo stopnjo izobrazbe! Me zanima, kako so pri?li do nje - so jo kupili? Mislim, me po?asi postaja sram, da ?ivim med takimi...

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/10/16/bivsi-clan-iluminata-se-odmetnuo-i-progovorio/

https://siol.net/novice/svet/raper-b-o-b-zbira-denar-za-satelit-s-katerim-zeli-dokazati-da-je-zemlja-ploscata-450119

Eni imajo tehnologijo, da ugasnejo Sonce, drugi dokazujejo, da je zemlja ravna, tretji trdijo, da iz letalskih motorjev ?kropijo bakterije in viruse,... Ma, a se je vsem za?elo cufat al kako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

Dobro, mogo?e smo si Zmaja malo privo??ili, ampak kar je res, je pa res: raznorazne "kvadrature" znajo biti precej bolj prakti?ne in uporabne kot pa kak?ne elipse in okrogline. ?e meni je BTjka preve? jaj?asta in mi je bolj v?e? Land Rover Defender ali Puch (Mercedes G), pa ?e to samo starej?i modeli. Ker teli ta novi in jaj?kasti so precej nerodnej?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

Izredno aerodinami?na oblika, pomoje skoraj konkuren?en Opel Calibri  :P

Za Calibro ravno ne vem, ampak takole na prvi pogled malo spominja na tvojega zelenega bavarca... ?e lu?i so dvojne, manjka samo ?e tisti majhni belo-modri propeler?ek... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Jaz se pa glede tega ne sekiram kaj dosti.

Leta 2029 kupim nov avto (bomo videli takrat, kaj se bo dobilo), potem ga pa vozim kak?nih 10, 11 ali 12 let, kolikor bo pa? zdr?al. Ko pa se bo pisalo leto 2040, bom pa ?e v penziji in mi bo kak?na elektri?na re? povsem zadosti. Pa do takrat je ?e ve? kot dve desetletji, tako da se ne spla?a sekirat zdaj, kaj bom takrat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Delanje na ?tirih razli?nih projektih v slu?bi me zelooo po?ivlja in osre?uje. Kaj pa je privatni lajf, sem pa pozabil... ?e dobro, da prihaja zima in bom lahko ?e ve? delal, saj tako ali tako ne bom mogu naredit vseh lastnih projektov urejanja bajte in okolice, ki sem si jih zadal za 2017. Tega moji ljubljanski ?efi ne bojo nikoli razumel, saj ?ivijo v stanovanjih, ?istijo jim pa najete ?istilke in zraven o?itno mislijo, da imamo vsi tak luksuz...

Da ne re?em, da imam stik s ?efi samo takrat, ko kej "zajebem", motivacija in ostalo jim je pa ?panska vas. 

Kam bo? ti z denarjem?

Mislim, pri toliko dela nima? ?asa, da bi zapravljal denar, torej se ti nenormalno kopi?i.

Ali pa ?efi mislijo nate bolj kot si ti prepri?an in skrbijo, da nima? teh te?av?

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Misli? da bi jim pi?tole kaj pomagale? Varko sme pi?tolo iz toka izvle?i ?ele, ko je neposredno ogro?eno njegovo ?ivljenje ali ?ivljenje nekoga na njegovem varovanjem obmo?ju.

Prvi obiskovalec z no?em, ki je bil tu pred dvemi tedni, je ravno varnostniku postavil no? na vrat in ga s tem prisilil, da mu je s slu?beno kartico odpiral vrata.

Ja, mislim, da bi v tem primeru pi?tola pomagala. Ali pa vsaj paralizator. Ali pa vsaj gojzar, da ga ima s ?im brcnit v ... ... ... v medno?je, ?e se razumemo.

Bolnica ima tudi precej varnostnih kamer. Vsi vhodi so "pokriti", pa tudi ?akalnica na urgenci in ?e nekaj drugih delov. Torej, ?e varnostna kamera posname nekega rogovile?a kasneje ?e varnostnika, ki ga "pospremi" ven, pa s pi?tolo ali brez, je varnostnik krit.

?eprav, ja, Slovenija pa sodni sistem... So zakoni napisani tako, da so kriminalci za??iteni bolj kot po?teni dr?avljani... Ja, prav ima?, ?e pride do izgredov je bolje, da se varnostnik obrne pro? in ko je vse ?e mimo, prisopiha, ker "je bil ravno na obhodu na drugi strani, pa ni ni? videl". In potem res ne potrebuje pi?tole. Zakaj bi naokoli prena?al nepotrebno te?o... Pa ?e vse je po ?rki zakona...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo to bom napisal: kaj nuca bolnici, da jih varuje podjetje Galekom, ?e pa varnostniki nimajo ne pi?tole, ne paralizatorja, ma, niti po?tenega gojzarja, da ga v rit brcne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vse je to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni ?ist jasn...

Najbr? zato, ker sem kmet in s hribov doma.

Pa bi prosil, da mi kdo na kratko in tako, po kme?ko, razlo?i, kako je s tem.

Vsi na?i politiki, vse politi?ne stranke, vse civilne iniciative, vsi, ampak res ?isto vsi, so ZA to, da se od Luke Koper proti Ljubljani zgradi drugi tir. ?emu potem referendum o tem, ?e smo za to, da ga zgradimo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Neodlo?enim pa samo vpra?anje: ali bi Cerarju zaupali vodenje financ va?ega gospodinjstva?

To vpra?anje ?e odlo?enim (ZA) zbuja dolo?eno neodlo?nost in dvom...

Tvoj dvom o 9000 delovnih mestih se mi zdi upravi?en. Ampak je.. t ga, smo v kapitalizmu - najverjetneje bodo delali prekarni delavci iz vzhodnoevropskih dr?av.

Najverjetneje bodo ti prekarni delavci iz vzhodnoevropskih dr?av in Balkana, ki ?e delajo v Luki Koper in okolici, delali ?e toliko ur ve?, ne pa da bodo zaposleni dodatni delavci... Je.. t ga, smo v kapitalizmu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

?e pride humanitarne pomo?i do cilja 10% je ?e veliko, z ostalim se okoristijo priskledniki. Da je situacija tak?na smo krivi mi vsi, ker se no?emo oz. se nam ne da zavzemati za dru?bo, ki nebi potrebovala humanitarnih organizacij.

In ?e tistim, ki se jim da, se takoj za?ne metat polena pod noge.

Vlada se s temi stvarmi ne ukvarja. ?eprav bi se morala. A v Sloveniji so politiki v prvi vrsti za lastno korist, potem za korist prijateljev in sorodnikov, zatem za korist politi?ne stranke, nato mogo?e ?e kaj in ?ele nato za korist Slovenije...

Kdor torej opozori, da kak?na stvar ni v redu in se ho?e zavzemati za dru?bo, kjer humanitarne organizacije ne bi bile potrebne, se vlada (in simpatizerji) ?uti napadeno in takoj useka nazaj nekako v smislu: "Kaj se pa vi ogla?ate, vi ste pa tam pa tam enemu po krivici nekaj naredili!" In kak?ne malenkosti napihnejo in dose?ejo, da se vsa debata nato vrti okoli tega zastarelega dogodka, trenutno stanje pa ostane v ozadju in se ga ne re?uje, ampak se stanje le ?e poslab?uje. A to sploh ni pomembno, samo da se o?rni tistega, ki je opozoril na slabo delo vlade...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.