Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Eh, dans tekom spremljanja prenosa F1, sem bil pa dobesedno prisiljen izklopit zvok, ker to kak?no zmedo pa g. Ali?i? ustvarja s svojim "strokovnim" komentiranjem, ko (med drugim) zamenjuje dirka?e Rosberg - Hamilton, pa Sutil - DiResta, Button - Perez, Alonso - Massa in ?e marsikatere druge, tile so le najpogostej?i primeri. Da ne re?em potem "streljanje" totalnih nesmislov, ki so pri njemu zelo pogosti, npr. dana?nji primer: "Webber zaostaja za Vettlom dobrih 6 sekund, Vettel pa za Webbrom ?e 4 sekunde!" WTF, kdo zdaj za kom? No zame?tral je Vettla in Alonsa, saj je bil Alonso ve?ino ?asa na 3.mestu, neposredno za Webbrom. Mah namesto takega eksperta imam raj?i funkcijo "mute" aktivno. :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

V?eraj je bil zve?er na Akanalu film Pod pritiskom (Pressure), kar zanimiva zadeva, polna dogajanja in zapletov. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ZMAJ, ti se kr neki dost vozi? s trojko, da ne razmi?lja? mogo?e o nakupu? :D

Uf ?e ti povem po pravic, ?e bi bilo kej ve? cekinov v to?lu (namesto ?ebule), bi jo z veseljem imel, totalno mi je v?e?. :wub:

A od trenutnih tanovih Mazd, bi imel pa 6-ko 4-vratno pa ?rne barve, po mo?nosti 2.5 benz, ravno v?eraj sem eno gledal (verjetno z odprtimi usti). :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bi se dalo ce ne bi bilo vetra. Za knajpat je se ok.

No saj ekstremno mrzla ?e res ni, ampak vseeno treba pazit na ledvice in podobno, jaz sem se ?e parkrat zaj... na ta na?in. :zvizga:

@Aci - doktor se je malo zapeljal in mu je bila noooro v?e?, samo je rekel, da je tale motor 1.5 100KM izraziti pre?voh, da tisti 2.0 120KM benz bi pa ?e nekako bilo. Meni se tudi 100KM je zdelo popolnoma zadovoljivih, ni pa za dirkat, se razume. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@JureS - kopanja pa verjetno tokrat ne bo, zdaj ima le ?e kak?nih 17C morje najbr? in je idealno za prehlad? sramezljiv

Eto, tule je pa fotka od v?eraj?njega 3-urnega dru?enja z Mazdo3, v ozadju pa ?lan foruma Fizda oz. njegov Fiat. :vesel:

post-185-1385197893_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pohvalit A-cosmos oz. g. Majesa in Andreja, ki sta nam posodila Mazdo3 ter kasneje Bo?tjana, ki je bil v vlogi fotografa. :prstgor:

Obenem lahko pohvalim tudi sebe, ki se ne nameravam spravit na gostilni?ki nivo in se prerekat na forumu brez potrebe. :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj sem se dans nasmejal, ko sem v rde?em Golfu GTI 5.gen., videl mo?aka s klobukom in sivimi brki. Takoj asociacija na g. Lojza, ampak tale "Lojz2" je garant divjak, ?e ?e ni divjak je pa mogo?e celo dinamit ali pa vsaj "dinamik" kot je nekatere izmed nas opisal gospod s klobukom. :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ko lahko izbira? s katero it na zmenek, pa pri tem kontakti ne izvirajo s kak?nih internetnih zmenkarij. :party0035:

No ko pomislim kolik?en je interes za kak?na avtomobilisti?na dru?enja, ki jih pogosto prakticiramo Mazda?i, se lahko takoj preselim v sosednjo temo - Jamralnik. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pred slabo urco klical 112, ker se je v Kamniku, nasproti glavne busne postaje s podo?ja Starega gradu, odkru?ila ogromna skala (v velikost manj?ega avta, te?ka ve? ton, garant), prikotalila se je do sredine cesti??a. Verjetno nekaj trenutkov pred tem, ko sem se jaz mimo peljal, saj je vladal totalni kaos. Pri tem je bila totalna sre?a, da ob tej gne?i na cesti, ni kak?nih ?rtev. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.