Eh, dans tekom spremljanja prenosa F1, sem bil pa dobesedno prisiljen izklopit zvok, ker to kak?no zmedo pa g. Ali?i? ustvarja s svojim "strokovnim" komentiranjem, ko (med drugim) zamenjuje dirka?e Rosberg - Hamilton, pa Sutil - DiResta, Button - Perez, Alonso - Massa in ?e marsikatere druge, tile so le najpogostej?i primeri. Da ne re?em potem "streljanje" totalnih nesmislov, ki so pri njemu zelo pogosti, npr. dana?nji primer: "Webber zaostaja za Vettlom dobrih 6 sekund, Vettel pa za Webbrom ?e 4 sekunde!" WTF, kdo zdaj za kom? No zame?tral je Vettla in Alonsa, saj je bil Alonso ve?ino ?asa na 3.mestu, neposredno za Webbrom. Mah namesto takega eksperta imam raj?i funkcijo "mute" aktivno.
Bi se dalo ce ne bi bilo vetra. Za knajpat je se ok.
No saj ekstremno mrzla ?e res ni, ampak vseeno treba pazit na ledvice in podobno, jaz sem se ?e parkrat zaj... na ta na?in.
@Aci - doktor se je malo zapeljal in mu je bila noooro v?e?, samo je rekel, da je tale motor 1.5 100KM izraziti pre?voh, da tisti 2.0 120KM benz bi pa ?e nekako bilo. Meni se tudi 100KM je zdelo popolnoma zadovoljivih, ni pa za dirkat, se razume.
Kaj sem se dans nasmejal, ko sem v rde?em Golfu GTI 5.gen., videl mo?aka s klobukom in sivimi brki. Takoj asociacija na g. Lojza, ampak tale "Lojz2" je garant divjak, ?e ?e ni divjak je pa mogo?e celo dinamit ali pa vsaj "dinamik" kot je nekatere izmed nas opisal gospod s klobukom.
Ko lahko izbira? s katero it na zmenek, pa pri tem kontakti ne izvirajo s kak?nih internetnih zmenkarij.
No ko pomislim kolik?en je interes za kak?na avtomobilisti?na dru?enja, ki jih pogosto prakticiramo Mazda?i, se lahko takoj preselim v sosednjo temo - Jamralnik.
Pred slabo urco klical 112, ker se je v Kamniku, nasproti glavne busne postaje s podo?ja Starega gradu, odkru?ila ogromna skala (v velikost manj?ega avta, te?ka ve? ton, garant), prikotalila se je do sredine cesti??a. Verjetno nekaj trenutkov pred tem, ko sem se jaz mimo peljal, saj je vladal totalni kaos. Pri tem je bila totalna sre?a, da ob tej gne?i na cesti, ni kak?nih ?rtev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mah ?lovek je popolnoma zmeden, a kar je najbolj ?alostno, vsako leto bolj.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani