Na pa si zdej na dark side of the internet. Jest sem pa glih ?tudiral da ga zaprem.
Sem pa hotu zdej it na zavarovalnico in vsa zavarovanja preklicat, zapret, kon?at,...
..sam sem hotu ?e ne webu prej preverit, kako mam stanje in glej jih satane so spet naumil neki in bom zdej ?aku jebeni PIN. Bi rad ?imprej ta papirje zrihtal.
V?eri ni blo neta na HTC-ju za dobit, ko sem ga najbolj rabu. Dones me spet HP razveseli z pokvarjenim rezevnim delom. Mazdonu je ro?na odpovedala.
Po pameti pravijo....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
logika (namen prodajalcev, ne logika) je ciljna skupina mladih, kateri se lahko vozijo s temi jetri brez izpita B, torej da jim star?i to kupijo za v ?olo....mislim da LETNO pride taksi cenej od vseh stro?kov!!!
Sam ?e mene vpra?a? ne dam otroka v tole da se 30 na uro pelje v kartonasti ?katli med ostalimi te?ko kategorniki.....
zimske gume ?e vedno rab....
VO?NJA Najve?ja hitrost km/h 45
Poraba l / 100 km 2,96
Prosotornina rezervoarja l 16
Torej se z enim tankom lahko vozi? 540km ampak - to je 12 ur v tej piksni s pedalom do podna
EDIT: pozabil sem, da kanta ne sme na autobahn - torej do recimo Milana vsaj 24 ur... , samo v kempu bi bil pa glavni car....AVE!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
logika (namen prodajalcev, ne logika) je ciljna skupina mladih, kateri se lahko vozijo s temi jetri brez izpita B, torej da jim star?i to kupijo za v ?olo....mislim da LETNO pride taksi cenej od vseh stro?kov!!!
Sam ?e mene vpra?a? ne dam otroka v tole da se 30 na uro pelje v kartonasti ?katli med ostalimi te?ko kategorniki.....
Na mulariji ko ma moped izpit se slu?i... Imajo izpit sam ne morjo avta furat... In to je najbli?ji pribli?ek... Plus to da pride nekje 80? zavarovanje in vse z tak avto... Za celo leto!
zimske gume ?e vedno rab....
VO?NJA Najve?ja hitrost km/h 45
Poraba l / 100 km 2,96
Prosotornina rezervoarja l 16
Torej se z enim tankom lahko vozi? 540km ampak - to je 12 ur v tej piksni s pedalom do podna
cel dan z doma, med drugim smo imeli tudi du?insko bowlanje, kjer me je mulc s pomo?jo ograjce namahal, brez mazde, 2 dni v italijanski gugalnici, a to ?e gre, ne gre brez webasta....brrrrrrrrrrrrrr
Jah zmatrani so, pa ?e ?akata jih zdej dve tekmi za Valencio.
Mogo?e bo +2 na koncu, samo to zato, ker bo verjetno ?e zae pred 2-ema krogoma odlo?eno prvenstvo. Kot sem reku Muri?i pi?i zemraj z najbolj?o zasedbo. Pep pa se skos nekaj ?pila pa eksperimentira s postavami.
Ko je Mascerano not ve? da je kriza v kadru....Ko olimpija pa Jagodnik.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1. GulyJo?a
2. Hro??Vine
3. Rendy
4. jures - ?e bo ?e kak dodatek dopi?em
5.
6.
7.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani