Skoči na vsebino
Najem ?portne dvorane
Napisano

1. GulyJo?a

2. Hro??Vine

3. Rendy

4. jures - ?e bo ?e kak dodatek dopi?em

5.

6.

7.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na pa si zdej na dark side of the internet. Jest sem pa glih ?tudiral da ga zaprem.

Sem pa hotu zdej it na zavarovalnico in vsa zavarovanja preklicat, zapret, kon?at,...

..sam sem hotu ?e ne webu prej preverit, kako mam stanje in glej jih satane so spet naumil neki in bom zdej ?aku jebeni PIN. Bi rad ?imprej ta papirje zrihtal.

V?eri ni blo neta na HTC-ju za dobit, ko sem ga najbolj rabu. Dones me spet HP razveseli z pokvarjenim rezevnim delom. Mazdonu je ro?na odpovedala.

Po pameti pravijo....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Registriru na Facebook.....peezda, dons je vse gor, ?e tisto kar res rabi?... <_<

No in pri Bossu na?el zanimiv opis.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano
si poglejte.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kdo si upa danes s praznim kango - berlingo like na primorsko :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

a si bil pes? :hohoho:

Ne un je mel ve? navora :hudicek:

logika (namen prodajalcev, ne logika) je ciljna skupina mladih, kateri se lahko vozijo s temi jetri brez izpita B, torej da jim star?i to kupijo za v ?olo....mislim da LETNO pride taksi cenej od vseh stro?kov!!!

Sam ?e mene vpra?a? ne dam otroka v tole da se 30 na uro pelje v kartonasti ?katli med ostalimi te?ko kategorniki.....

zimske gume ?e vedno rab.... :hudicek:

VO?NJA Najve?ja hitrost km/h 45

Poraba l / 100 km 2,96

Prosotornina rezervoarja l 16

Torej se z enim tankom lahko vozi? 540km ampak - to je 12 ur v tej piksni s pedalom do podna :hohoho::hohoho::hohoho:

EDIT: pozabil sem, da kanta ne sme na autobahn - torej do recimo Milana vsaj 24 ur... :bravo:, samo v kempu bi bil pa glavni car....AVE!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Sem za - sicer sem bil bolj za 1x tedensko, tole je ?e ?portni maraton :)

?e rabi? ekipo lahko 2 pripeljem, ki bosta vzdr?ala 3x dlje kot mi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

logika (namen prodajalcev, ne logika) je ciljna skupina mladih, kateri se lahko vozijo s temi jetri brez izpita B, torej da jim star?i to kupijo za v ?olo....mislim da LETNO pride taksi cenej od vseh stro?kov!!!

Sam ?e mene vpra?a? ne dam otroka v tole da se 30 na uro pelje v kartonasti ?katli med ostalimi te?ko kategorniki.....

Na mulariji ko ma moped izpit se slu?i... Imajo izpit sam ne morjo avta furat... In to je najbli?ji pribli?ek... Plus to da pride nekje 80? zavarovanje in vse z tak avto... Za celo leto!

zimske gume ?e vedno rab.... :hudicek:

VO?NJA Najve?ja hitrost km/h 45

Poraba l / 100 km 2,96

Prosotornina rezervoarja l 16

Torej se z enim tankom lahko vozi? 540km ampak - to je 12 ur v tej piksni s pedalom do podna :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Xedoska se vedno ni nasla novega lastnika?

Objavljena slika

Njet, saj ne vem ?e je obnovila oglas....va?no da avto dela bp - sam res...stroj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lep primer, ko nisi v koraku s konkurenco

robotek in ios razturata - v financial times v cetrtek sem bral dele? v US: 42,9% iOs, 43% Android, 7% blackberry, ostali 7%....

Zanimivo, da sta enakovredna v ameriki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

mogoce bo bolj k tole prejsnji teden (avtocesta sred avstrije, dobra zimska sluzba ni kaj)

, pa novi avti so cedalje slabsi po snegu...

Objavljena slika

?e zmeri bolj ko RWD :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jao fotr....!!!

Ko napumpa? puntotu gume iz 1.2 na 2.2, ga malo nama?e? po vratih, nalije? pol litra antifiza, pol litra olja rata to ?e avto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Zadnji dan vinjete, oziroma prvi... ! :P

Preverite antifriz, mrzlo bo - mene ?aka pa zanimiva vo?nja ?et-petek do Budimpe?te, kolegi pravijo da je sne?na napoved pozitivna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

Novi lastnik RX8 prej?njega lastnika - zdaj?njega lastnika Exea me spra?uje o Webastu v RX8....

So kake omejitve, po moje ne :huh: ...ne poznam toliko Wankla in hlajenja....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

A bo zima pritisnila? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

cel dan z doma, med drugim smo imeli tudi du?insko bowlanje, kjer me je mulc s pomo?jo ograjce namahal, brez mazde, 2 dni v italijanski gugalnici, a to ?e gre, ne gre brez webasta....brrrrrrrrrrrrrr

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

Zadnji? sem peljal sestrino Toyoto 4runner 3,0 benz-plin, seveda po terenu kot se za terenca sli?i.

Seveda vo?nje ne morem pozabit in razmi?ljam o nakupu http://www.avto.net/ad.asp?id=5505575 tega terenca.

Na terence se kaj dosti ne spoznam, pa tudi na Nissane ne in bi prosil ?e bi mi lahko kdo svetoval na kaj moram bit pozoren.

Na Nissan forumu nisem na?el zaenkrat ni? kaj uporabnega.

Na tem forumu je bila ?e debata o pravih terencih, malo poggoooooglaj. (doda? na koncu site:mazda-si.net), tako i??e le po tej strani

et voila

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=6811

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

A bo tudi pri nas? :D

ooops - ne vidi se Ljubljana :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Pripravite se :hudicek:

post-2637-1327836059_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Je pa velika ?alost, da leto?njega Juventusa ni v ligi, madona kako ?pilajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jah zmatrani so, pa ?e ?akata jih zdej dve tekmi za Valencio.

Mogo?e bo +2 na koncu, samo to zato, ker bo verjetno ?e zae pred 2-ema krogoma odlo?eno prvenstvo. Kot sem reku Muri?i pi?i zemraj z najbolj?o zasedbo. Pep pa se skos nekaj ?pila pa eksperimentira s postavami.

Ko je Mascerano not ve? da je kriza v kadru....Ko olimpija pa Jagodnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zmatrani so in to vidno...... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bolha :bravo:

eno leto stare hude blizzard dilce 100cm za ?L 40?

pancarji - trofnem prek bolhe bratranca, bo zastonj :blush:

?elada - trofnem An?etovega soseda, ja sej mu jutri avto prpeljem, pol bo? pa za drink dal... :blush:

Tilen dobi pa prej?njo rundo od ?L.

2 otroka opremljena za 40? :D

Tako kot pride pa tudi gre, matr kako to rastejo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

obstaja :D

Objavljena slika

Lep, sam se bojim da tole ne spada pod ?parovc...sam zavarovanje bo okol 500....al se motim..?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.