Skoči na vsebino
Alex
Napisano

Tnx vsem skupaj. :jupiii: Sem ga ?e za?ural dopoldan,zve?er pa me ?akajo ?e "vaje"-kak?ne,bomo videli. :D :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No,je ?e rezultat nove vlade tu:namre? kar ob?utno cenej?a nafta in benz. :hudicek::bravo:

Sicer pa,Boss,se v vsem strinjam z teboj.Na ?alost sva ?la skozi vse "sisteme" in stranke in enopartijske sisteme in vemo,da so povsod koristoljubci,ki skrbijo predvsem zase in bli?nje.

Glede pla? je pa tako,da dokler ne bodo zamenjali vodilnih sindikalistov tipo Semoli? & co. in pripeljali sve?e udarne sile,ne bo ni?.Sindikati so na ?alost pri nas samo za cirkuse in ni? konkretnega.

?ivi bili pa vidjeli,ne? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Meni pa je ?al predvsem tega,da bom moral sedaj 4 leta gledat uno antipati?no Kresalovo in

Goluba.Proti Pahorju pa niman ni?,anzi mi je ?e kar simpati?en-kot kak?en ?olar?ek se mi zdi.

Bomo videli,kaj bo,ker prej v 14 ali koliko letih njihove vladavine je bila tudi ?iva katastrofa,samo ljudje so ?e malo pozabili(kdo je bil nastavljen za direktorje,Falcon in podobna sranja).

Ne pri?akovat ?ude?ev,ker se moramo zavedat,da je povsod recesija in inflacija in pa zapiranje tovarn. ;)

Po moje bo sedaj naslednji scenarij:najprej ene pol leta kreganje,kdo bo minister in iz katere stranke.

Potem pridejo na vrsto ?istke v podjetjih in nastavitev" starih " preverjenih kadrov iz vrst troj?ka.

In potem eno leto lovljenja ter pred volitvami na juri? z obljubami.

Itak v 4 letih se ne da narediti mnogo.Jaz sr?no upam,da jim bo uspelo,samo ima na ?alost Pahor ni sam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes zjutraj se je tudi meni "zgodilo" zabijanje kazalcev od ?tevca do fula.In kaj je sledilo? :whatever:

Nov 100 A akomulator.Cena? :( ?e ne bo kotela 6-ka kdaj v?gati bo najverjetneje tako mo?en akomulator izstrelil motor skozi havbo. :D

Bolj?e da je zdej crknu kot pa pozimi kje v snegu(tukaj pri nas :P )...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:rispekt: Se strinjam, zgleda, da se samo ?e mularija upa dirkat, bolj mlad, bolj nor... :P

To?no tako.Drugo je vse neka ?pekulacija in nategovanje ljudi.Forza Vettel. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

v prejsnjem albumu je sam ritem fural...pred tem pa bolj take ne izi solaze...

zdaj je pa spet "on fire" :bravo::punk:

Aha,se pravi ,da ima spet besedo v bandu.Ker pri njih so vloge kar o?tro za?rtane-(beri pravo glasanja).

Sem vesel za Kirka,ker mi deluje v redu poba.Pa ?e super kitarist je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pol je to vse res :ne vem: sem mislil, da je samo urbani mit... :hohoho::hohoho:

Aha,mitbusters in to.?e en mit se je razbil.To sem ob?util na lastni ko?i.In kar je ?e najhuj?e sem moral potem vse nalo?it spet gor.?e dobro,da je bil nov in prazen in....v garanciji. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sem kon?no preplezal slovito Via della Vita (najte?jo, zavarovano plezalno smer v radiju par 100 km)! :danzoman::bravo: V?asih se je imenovala Via della Morte, kar je dovolj zgovorno ime! :ph34r:

Zjutraj smo ?tartal po temi, kon?al zve?er v temi, vi?inske razlike pa smo nardil cca. 3500 m, kar niti ni slabo za ?loveka, k je precej brez kondicije, no vsaj do u?eri sm tko mislu. Dans me sicer vse mo?no boli, ampak ob?utek je pa nooor! :ljubezen::ouje:

Sicer pa mal za ob?utek, 2 slikci, ki nista moji, pa? pa od kolega, ki je bil ?e ve?krat gor! :vesel:

Bravo. :bravo: Jaz ne bi ?el tja za ni? na svetu.Kar je vi?je od 15 m je ?e previsoko zame. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes berem v Delu kako so se obve??evalne slu?be v Beogradu dogovorile o zaklju?nem lovu na Mladića.

Malo sem se pozabaval (zelo na kratko) in naredil fotorobota sedanjega izgleda tega iskanega zlo?inca.

Torej lahko bi izgledal takole:

post-483-1219675592_thumb.jpg

Moj "izdelek" je ekskluzivno objavljen na tem forumu.

He,he,kot da bi bil brat Karađića.Kaj pa,?e je res tak? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

23. avgust 2008

Mo?ni krajevni nalivi, mo?an veter ob morju

23.8.2008

Danes popoldne in zve?er bodo predvsem v zahodni in ju?ni Sloveniji lahko nastale mo?nej?e nevihte z nalivi. V no?i na nedeljo bo ob prehodu vremenske fronte ob morju zapihal okrepljen severni do severovzhodni veter s sunki do 100 km/h, ki bo nato hitro oslabel.

Prelepo.?e dolgo ni pihala tukaj pri nas tramontana in je bil ?e skrajni ?as,da vr?e dol ?e tistih par borovcev,ki jih prej 200 let ni uspelo nobeni burji izpulit ali polomit.Sej skoraj ni ve? celega drevesa tukaj na obali. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.