Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Nekemu neznancu v Mazdi6 tastare generacije (tak muzejski wagen kot ga imam sam, hehe), je o?itno zablokirala zadnja zavora, sem zavohal vonj po za?ganem, tipi?en za pregrete zavore, no ampak ?e preden sem mu uspel kaj namignit je bil ?e dale? naprej. Upam, da se mu ni v nadaljevanju zgodilo kaj neprijetnega. :o

?koda, v tak?nih primerih rad pomagam ?loveku v te?avah. B)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Obiskal Peleta in mu pokazal kako lahko kaj pogleda na na?em Mazda forumu - preko uporabni?kega imena, ki je namenjen Mazda?em, ki sicer niso registirani na tem forumu. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Slivka legenda - ?e dobro da si pogumen mo?ak in ne kak?en cagavi fanti?, ki si ne upa stegnit jezika. :cheers::D

Danes jedel ocvrte marele s kajmakom, zanimiva zadeva in dobesedno lasten izum, verjetno. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e je tole res (pa ne vem zakaj ne bi bilo), potem je res vse skupi totalni klinac. A obenem sem ravno toliko "veren", da verjamem, da za vsakega pride poslednja sodba in se bo takrat videlo kaj smo zbrali na svojem kontu (kaj je na debetni in kaj na kreditni strani);

http://www.24ur.com/novice/slovenija/za-ce...el-kot-psu.html

Sicer pa pravijo, d se dobro z dobrim vra?a in slabo s ?e slab?im. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Eh, na poti od Vranskega proti moji Sutjeski, spet naletel na pol?a, ki je izven naselja (omejitev dejansko 90kmh), vozil nekih 50, morda max.60 kmh. Ujel sem ga sredi nepreglednega ovinka, vozil sem takrat cca. 100kmh, ve? vsekakor ne. Pol sem mu nabil dolge lu?i, v smislu WTF???, pa ga prehitim, pa on meni dolge nazaj in pusti pri?gane. Mah ni se mi dal z njim ali njo naprej "prcat" in sem pa? svojih divja?kih 100kmh dalje odpeljal in verjetno ne rabim pripomnit, da sem se oddaljil s svetlobno hitrostjo od pol?a. Garant kak ?i?a za volanom, s klobukom na glavi in glavo potisnjeno genau do vetrobranskega stekla, ?e je bila pa ?enska, pa mo?no da je tekom vo?nje pletla jopico za ledene zimske dni. <_<:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Odlo?itev o prvaku MotoGP se je prenesla na zadnjo dirko, ampak dvomim, da MM93 ne bi uspelo, saj tudi ?e Lorenzo znova zmaga, pa je Marc le tretji, mu to ?e popolnoma zado??a. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mediji pa seveda takoj zagrabili kost, ker zanje je najbolj gledana in prodajana negativna novica. Zato pa gre po?asi vse k vragu in folk tolk kislih obrazov. :ne vem:

Kolega mi je poslal tole na mail, o?itno kazni za premajhno varnostno razdaljo ?e prihajajo po po?ti;

http://www.zmaga.si/forum_post.php?idt=17604

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Priporo?am vam tudi film INVICTUS, zelo lep film na temo JAR, Nelsona Mandele, zdru?evanja naroda preko rugby prvenstva. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko bi tudi zaprli recimo samo en pas v posami?no smer, pa potem kasneje drugega, kaj vem. Garant tole ni najbolj racionalna re?itev. :lol:

Pri tem je tudi zanimivo, da sem se ravno v?eraj vozil po Avstriji in njihovi AC, ki jo prav tako obnavljajo (okrog Celovca nekje), pa delavci veselo "?e?ijo" tudi v no?nih urah. Temu se re?e delovna vnema, prometa pa verjamem da ga je takrat bistveno manj. No, bomo videli, ?e bodo pri nas tudi ustvarjali v ve?ernih in no?nih urah. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri tem velja pripomniti, da nisem videl NITI ENEGA delavca, ki bi bil v akciji, vsaj ne na tem odseku. Poleg tega sem pogre?al tudi kak?nega :policaj: , ki bi verjetno prispeval k redu in ve?ji preto?nosti prometa. :wacko::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.